27
sep
2017

Bliv spilanmelder: Binaries

Skrevet af KJ85

I denne uge udgiver Ant Workshop spillet, Binaries, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Test dine evner og reflekser, mens du simultant guider to elskværdige (er måske ikke elskværdige) bolde gennem 100 controller-ødelæggende (er måske slet ikke et ord) og svære platforms-udfordringer. Kontroller begge bolde på præcis samme tid, mens du forsøger at undgå døden og farerne, der venter ethvert af deres træk. Åh, og der er jokes (er måske ikke sjovt).

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 450 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på lørdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

Diskuter
0
Gå Tilbage
Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?