6
oct
2017

Ny bane tilføjes til Splatoon 2 i dag

Skrevet af JOEP

I Splatoon 2 sker der altid noget. Sådan føles det i hvert fald. I anledningen af morgendagens Splatfest, så tilføjes der i dag en ny bane til spillet. Den nye bane får titlen Snapper Canal, og du skal således passe på, at du ikke falder i floden, der løber gennem banen. Du skal ikke foretage dig andet end at acceptere den opdatering, du modtager besked om, når du forsøger at starte spillet op i løbet af eftermiddagen for at få banen.

Der er også sendt lidt billeder, så du kan se banen på forhånd;
Kan du lide den nye bane? Spiller du stadig Splatoon 2?

Diskuter
3
Gå Tilbage
Level 50
17900500 XP
#1:  KJ85 - 6. Oct 2017 14:53

Har desværre ikke fået spillet det så meget, som jeg gerne ville, på det seneste, men skal da bestemt spille lidt her i weekenden, når der er Splatfest. Nye baner er altid velkomne Smiley

citer indlæg

Level 22
257500 XP
#2:  Krisp - 6. Oct 2017 21:28

Jeg har besluttet mig for at klare singleplayer delen, før jeg går igang med multiplayer. Så jeg har ikke engang prøvet multi endnu.

Jeg er kommet til bossen i 4. verden og så har jeg samlet alle kort og sardinium indtil videre. Smiley

citer indlæg

Level 33
567500 XP
#3:  LinkTheWindWaker - 7. Oct 2017 09:29

Det er en OK bane, men jeg føler lidt, at jeg gerne vil have mere content hurtigere. Med det oprindelige Splatoon var der stort set intet andet værd at spille for en Nintendo-fan på daværende tidspunkt, men med Switch er der så mange spændende titler, at det er svært at nå at få tid til Splatoon 2.

Har ikke kigget på tallene, men med Splatoon på Wii U føltes det som om, at vi fik en ny bane hver anden uge. Dét kunne jeg godt tænke mig igen med 2'eren.

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?