10
oct
2017

Bliv spilanmelder: Earth Atlantis

Skrevet af KJ85

I sidste uge udgav Headup games spillet, Earth Atlantis, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Den store klimaændring ramte ved slutningen af det 21. århundrede, og 96 % af Jordens overflade er nu under vand. Den menneskelige civilisation er faldet, maskiner har adopteret form og udseende efter havdyr, og oceanet er fyldt med dyre-maskine-hybrid-monstre. Du er en jæger, og den nye rejse begynder… Earth Atlantis er en side-scrolling shooter med et originalt monster-jagende gameplay-element. Søg og jag skrækkelige sømonstre og undersøg den postapokalyptiske verden under vandet. Åben op for adskillige skibe med specielle våben og evner til din rejse, og bliv en legendarisk jæger!

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 562 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på fredag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

Diskuter
0
Gå Tilbage
Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?