14
nov
2017

Ny film med Super Mario ét skridt nærmere en realitet

Skrevet af JOEP

Det er ikke mange Nintendo-fans, der ikke husker de gamle Super Mario Bros.-film fra 1993 med Bob Hoskins i titelrollen som Mario. Filmen var en kæmpe fiasko og er blevet sablet ned af anmeldere, men alligevel har den opnået en form for kultstatus. Udover en TV-serie om Mario, der var lige dele animation og rigtig film, så er det dog stået stille med Mario på TV-skærmen. Lige indtil nu. For Nintendo er nu meget tæt på at have indgået et samarbejde med Illumination Entertainment, selskabet bag f.eks. Grusomme Mig-filmene samt Minions, om at lave en animeret Super Mario Bros.-film. Det erfarer Wall Street Journal.

Filmen er i et meget tidligt stadie, og aftalen med Universal, som står for distributionen af Illumination Entertainments film, går kun på en enkelt film, men med potentiale for flere.

Nintendo har en fremtrædende rolle i den kreative proces omkring filmen.

Hvad synes du om dette, er det det rigtige studie til at håndtere en filmatisering af Mario-universet, eller er det et no-go for dig at filmatisere Mario?

Level 18
163000 XP
#1:  Brocky - 14. Nov 2017 21:47

Glæder mig, hvis sandt.

citer indlæg

Level 19
171000 XP
#2:  Krisp - 15. Nov 2017 09:17
redigeret af Krisp d. 15. Nov 2017 09:34Jeg ved der er meget hate på Super Mario Bros. filmen fra 1993, men jeg elsker den personligt. Den er meget alternativ, men jeg synes den er enormt fed. Helt ærligt, hvordan skal en filmatisering af en svampe ædende blikkenslager være andet end alternativ? Smiley

Iggy og Spike er humor og Goombaerne ser så grineren ud. Smiley

Jeg så den for første gang, da jeg fandt den i samlingen af min brors VHS bånd i midt halvfemserne og i dag har jeg den på DVD. Smiley.

Street Fighter filmen fra 90'erne med Van Damme og Mario filmen er IMO to af de fedeste spil filmatiseringer hidtil. Men nu elsker jeg også 90'er film.

Og hvem har ikke set Super Mario Brothers Super Show? Haha, det var så klasse.

Men lyder fedt med en animations film med Mario.

citer indlæg

Level 20
204000 XP
#3:  Alpha sapphire - 15. Nov 2017 12:12

det var da en forfærdelig ide at lave en mario film.

jeg har kun set en spil film der fungerer og det er disneys vilde rolf og det er ikke engang en film om et rigtigt spil, men der imod en mega fed kreativ film med interessante nye karakterer som ikke er set før. filmen har også karakterer som tapper og sonic med, men ingen af dem spiller nogen voldsomt vigtig rolle de er der bare som bi personer.

citer indlæg

Level 4
6500 XP
#4:  XxRainbowMasterxX - 20. Nov 2017 11:51

Tror det bliver en meget god film.

Tænker især de mindre Super Mario fans vil få meget glæde af denSmiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?