18
nov
2017

Bliv spilanmelder: Ittle Dew 2+

Skrevet af KJ85

I denne uge udgav Nicalis spillet, Ittle Dew 2+, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Hjælp Ray med at flygte i denne humoristiske og anmelderroste platforms-puzzler. I Stick it to the Man kommer hovedpersonen, Ray, ud for en bizar ulykke og vågner op med gigantiske lyserøde arme stikkende ud af hjernen. Med sine nye evner kan han læse folks tanker og med klistermærker ændre verden, men inden længe finder han sig selv på flugt fra ordensmagten, der jager ham for en forbrydelse, som han ikke har begået. Målet er at hjælpe Ray ud af den klæbrige situation.

Den frække eventyrer, Ittle, og hendes modvillige ven af en flyvende ræv, Tippsie, er tilbage i deres størte eventyr nogensinde! Standet på nok en ø og udstyret med et magisk kort udforsker vore helte det tredimensionelle landskab i søgen efter værdifulde skatte. Kan de mon finde de otte spredte stykker af tømmerflåden, som kan være deres billet hjem? Øens mystiske beboere varierer fra venlige til ligefrem fjendtlige, så Ittle får brug for både magt og forstand i lige mængder. Hun kommer til at løse en bred vifte af forskellige puzzles for at opnå adgang til øens mørkeste hjørner og få fat på skattene gemt der.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 2,2 GB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 20.00 på tirsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

Diskuter
1
Gå Tilbage
Level 50
2533000 XP
#1:  O-train - 20. Nov 2017 21:46

Jeg forventer at Rive anmeldelsen kommer op i morgen eller overmorgen, så hvis der ikke er nogen som melder sig inden, så vil jeg med glæde tage den her også. Så har jeg lidt at smide hænderne om, inden at jeg mister min hverdag til Xenoblade Chronicles 2

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?