28
nov
2017

Yooka-Laylee udkommer 14. december til Switch

Skrevet af JOEP

Siden Kickstarter-kampagnen for Yooka-Laylee startede, har Nintendo-fans glædet sig til spillet, der ses som en spirituel efterfølger til Nintendo-klassikerne Banjo-Kazooie og Banjo-Tooie, og det var derfor et hårdt slag for mange, da spillet blev flyttet fra Wii U til Switch, og hvor det så samtidig ikke ville udkomme samtidig med de øvrige konsolversioner tilbage i april måned.

Nu har Playtonic dog endelig givet en udgivelsesdato for spillet, og det bliver således 14. december, at du vil kunne hente spillet ned på din Switch. I første omgang kun digitalt, men der kommer måske 3n fysisk udgave senere. Over de sidste måneder har holdet arbejdet hårdt på at optimere Switch-versionen, og de er altså nu sikre på, at den skulle være OK. Samtidig har de gjort det muligt at spille alle otte multiplayer-spil med kun én JoyCon.

Der er desuden udgivet en kort trailer:Skal du have fingrene i Yooka-Laylee på Switch, eller har du allerede spillet det?

Level 21
224000 XP
#16:  Krisp - 8. Dec 2017 08:01

JOEP skrev:
Ja, der er megen kritik af prisen, men desværre falder den jo nok ikke foreløbig, da spillet kun er digitalt på Switch.Jeg synes nu prisen er helt fair. Tror jeg brugte næsten 40 timer på at 100%'e spillet og det er et rigtigt fedt spil med masser af nostalgi til gamle N64 fans. Smiley.

citer indlæg

Side: 12Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?