18
dec
2017

Bliv spilanmelder: Blossom Tales: The Sleeping King

Skrevet af KJ85

I denne uge udgiver FDG Entertainment spillet, Blossom Tales: The Sleeping King, på Switch eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Udforsk en enorm, åben spilverden i klassisk action-eventyr-stil som Lily, Ridder af Rosen! Hug dig vej gennem monster-inficerede grotter for at redde Blomstringens Kongerige fra evigt mørke. Saml unikke våben, magier og items under din rejse, hvor du også kommer til at nedlægge kraftfulde bosser og løse kloge puzzles. Vær del af en levende, dynamisk historie, der fortælles af bedstefar til barnebarn, ved selv at påvirke begivenhedernes gang!

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Switch med minimum 391 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 20.00 på torsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

Diskuter
1
Gå Tilbage
Level 47
1178000 XP
#1:  [8-Bit] MoNkEy - 18. Dec 2017 19:50

Kom så, frk. Rock!
Jeg tror liiige det er et spil for dig at anmelde - Selvf' hvis du har tid og lyst...
Min totalt fiktive stemme går indtil videre til frk. Rock!
^no pressure...
Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?