20
dec
2017

Mød endnu tre af heltene fra Alliance Alive i ny trailer

Skrevet af KJ85

Det er end ikke en uge siden, at Atlus kunne afsløre udgivelsesdatoen for Alliance Alive og samtidig udsende den anden karakter-trailer for spillet, men nu er de klar med endnu en af slagsen. I den nye video skal vi møde en Signimancer, en lejesoldat og en selvudnævnt genial professor, der hver især kan hjælpe til på dit hold på forskellig vis.


Signimancer’en, Gene, er en særlig type troldmand, som bruger sin magi gennem artefakter tilhørende Signimancer-logen. Han har tendens til at se på det store billede, undgår at opføre sig emotionelt, og så er han populær hos de såkaldte Daemons grundet hans viden.

Lejesoldaten, Rachel er ansat af Signimancer-logen – hun er den totale modsætning til Gene med et voldsomt temperament, og hun agerer impulsivt, når en ide popper op i hendes hoved. Hun skændes ofte med Gene, pga. deres forskellige synspunkter, men til trods for dette, så sætter de hver især sine synspunkter til side for at kæmpe for den fælles sag.

Tiggy er en ung pige, der forsker i den globale trussel kaldet Dark Current. Hun kalder sig selv den geniale professor og har brugt sin intellekt til at skabe underlige opfindelser, men du må ikke undervurdere opfindelserne og deres fjollede dyre-udseender, for monstre har ingen chancer mod dem!

The Alliance Alive lander på 3DS eShop d. 27. marts, men hvad siger du til figurerne, som vi mødte i den nye trailer?

Diskuter
2
Gå Tilbage
Level 30
473000 XP
#1:  The ultimate beast - 20. Dec 2017 21:50

Åbenbart er det næsten det samme hold, der har udviklet dette spil, som Legacy of Legends, hvilket i sig selv var udviklet af tidligere SaGa udviklere. Romancing SaGa 2 bliver endda også udgivet på Switch, som tidligere blev fortalt i en nyhed her på siden.
Det overrasker mig meget, da jeg umiddelbart syntes, at der lignede et generic rpg, men åbenbart har det lidt af historisk baggrund bag sig. Smiley

citer indlæg

Level 50
17803500 XP
#2:  KJ85 - 20. Dec 2017 22:16

^Jep, det er Furyu der står bag både Legend of Legacy og Alliance Alive, så de minder meget om hinanden stilmæssigt..

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?