11
jan
2018

Nintendo overrasker alle med ny Direct online nu

Skrevet af JOEP

I december måned blev det rygtet, at der ville komme en ny Direct i januar måned, specifikt den 11. januar, som næsten markerer årsdagen for den store Switch-præsentation, hvor Switch blev vist frem for alle. Op til i dag har der været mange forskellige rygter, og internettet er visse steder gået i sort over folks forventninger til en annoncering af Direct'en - ja, Nintendo har endda selv drillet rigtigt meget op til.

Nu er den her imidlertid, ud af det blå, som det også blev spået visse steder. Du kan følge den lige her:Hvad synes du om det, der blev annonceret? Hvad tænker du om det, at den bare kom ud af det blå uden nogen annoncering?

Level 50
7098500 XP
#1:  JOEP - 11. Jan 2018 15:20

Det er nu den europæiske udgave af Direct'en, der vises her.

citer indlæg

Level 22
245000 XP
#2:  Andreas Tarding - 11. Jan 2018 15:23
redigeret af Andreas Tarding d. 11. Jan 2018 17:42

.. Og guerrilla marketing-stilen fortsætter vist, haha. Ingen direkte "annoncering af annonceringen" - kun hinting på sociale medier. Det var ret underholdende, at se folks reaktioner på Twitter og div. fora. Smiley

Mario Odyssey add-on online modes virker fedt - men det, der interesserer mig mest, er nok næsten, hvad der ikke blev fremvist, men stadig deltog (altså officielt) i hypen online - Måske især, at Assassin's Creed-Twitter-kontoen, jo pludseligt blandede sig direkte, med et skærmprint fra Assassin's Creed Origins - og deres indblanden jo så alligevel var fraværende, i lige denne video.

Man satser måske netop på "Mini"-announcements her, til at hype - hvor en stor del af PR-effekten, skal hives ud af alt virvaret, de laver online før, på f.eks. Twitter her - Og som jo altså nu omfatter den (utroligt langt ude, men jo alligevel officielle) antydning fra Ubisoft af, at de vil porte Assassin's Creed Origins til Switch.

(.. Hvilket de vel også gerne vil, rent kommercielt set - men der er nok et vist skel mellem Retweet-hungrende Social Media-hold, og så de teknisk ansvarlige hold, der rent faktisk skal udvikle spillene. Smiley)

Også cool, at se et nordisk udviklerhold få opmærksomhed (altså Fe.)

citer indlæg

Level 16
132000 XP
#3:  zcream - 11. Jan 2018 17:09

God lille direct, med fine titler. Jeg mangler dog virkelig info af mere teknisk karakter. Som f.eks. om der ikke snart kommer cloud save muligheder, måske et par streaming apps og det jeg savner mest; virtuel console.

Men alt i alt er jeg stadig godt tilfreds med både hvad vi har fået og det der kommer. Og tror det kunne blive et ret spændende E3 i år Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?