7
feb
2018

Se noget af første verden fra Kirby Star Allies

Skrevet af JOEP

Der er nu kun lidt over en måned tilbage, til Kirby Star Allies udkommer. Spillet blev vist frem sidste år, og i januars Direct Mini fik vi udgivelsesdatoen 16. marts. Nu vil Nintendo tilsyneladende blære sig med farveladen i spillet og viser derfor det, der må være første bane, nemlig Dream Land Meadow, i en ny trailer.

Du kan selv se de skønne landskaber lige her:Køber du Kirby Star Allies, eller er du ikke overtalt endnu?

Diskuter
3
Gå Tilbage
Level 48
1187000 XP
#2:  [8-Bit] MoNkEy - 7. Feb 2018 12:27

Flot ser det da ud, men jeg er overhovedet ikke overtalt endnu. De sidste mange Kirby-spil har været ret så lette. Vil godt ha' lidt kød på mine spil, så indtil jeg ser lidt modstand i spillet, så køber jeg det ikke.

Men flot film indtil nu Smiley

citer indlæg

Level 50
7307500 XP
#3:  JOEP - 7. Feb 2018 12:50

^Sådan har jeg det også. Kirby's Epic Yarn var okay, men det blev lynhurtigt kedeligt, og jeg ifk det derfor aldrig gennemført. Jeg har efterfølgende ikke brugt mere tid på Kirby-spil, men synes da dette ser nogenlunde interessant ud og vil derfor gerne se mere til det.

citer indlæg

Level 22
260500 XP
#4:  Krisp - 9. Feb 2018 10:32

Jeg skal helt klart have det. Godt med et spil man kan spille co-op med konen, det har jeg manglet lidt på Switch'en. Smiley.

Jeg gennemførte Epic Yarn med konen på Wii og så fik vi også gennemført Kirby and the Rainbow Paintbrush på Wii U. Det er nok et af de mest frustrerede spil jeg nogensinde har spillet. Den skide Kirby kugle gør aldrig som man vil have den til.

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?