N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Se mere til spillene i Nintendo Labo i nye trailere

Skrevet af JOEP - 15-02-2018 08:14

For nyligt annoncerede Nintendo deres nyeste satsning, nemlig Nintendo Labo, som lader dig bygge specielle ting i pap, som så integreres med Switch og dens Joy-Cons, således at disse ting pludselig bliver anvendelige i spil eller levende. Nintendos japanske Youtube-side blev i nattens løb opdateret med nogle nye videoer, der viser lidt til spillene og derefter introducerer de to forskellige pakker, der kan købes.

Den første trailer viser noget af de forskellige minispil, der følger med i pakkerne, når du køber dem:



De to næste er introduktioner til to af pakkerne:





I en pressemeddelelse skriver Nintendo Danmark om de to pakker:

Variety Kit:
- Toy-Con Piano: Når pianoet er samlet, kan spillerne optage sine egne sange og spille dem for sine kommende fans. Eksperimenter med forskellige lyde og toner kan føre til noget unikt – måske endda en melodi bestående af katte-miaver?!
- Toy-Con Motorbike: Spillerne kan gribe fat om deres i pap producerede motorcykelstyr og ræse gennem diverse baner, udfordre CPU-modstandere eller samle balloner gennem et bjergrigt terræn. Ekstra kreative typer kan endda skabe sine egne baner!
- Toy-Con Fishing Rod: Der er mange eksotiske fisk at opdage og nogle af dem er særligt svære at fange. Aquarium mode giver spillerne mulighed for at vise deres kollektion og kreere sine egne fisk**.
- Toy-Con House: Spillerne kan blive venner med det nuttede væsen, som bor i Toy-Con House og opdage forskellige måder at interagere og spille med det på Nintendo Switch-skærmen. Der er et bredt udvalg af sjove oplevelser, inklusive minekørsel, bowling og hoppe i sjippetov.
- Toy-Con RC Car: RC-bilen er proppet med unikke og overraskende funktioner. Variety-kit indeholder materiale til at bygge to Toy-Con RC-biler, så spillerne kan konkurrere i en sumo-udfordring, hvor det gælder om at vælte modstanderens bil, køre ræs mod hinanden eller opsætte forhindringsbaner.* Ved at skabe en bane med reflekserne, som følger med kittet, kan bilen selv følge en rute ved hjælp af bevægelseskameraet i den højre Joy-Con.

Robot Kit:
- Spillerne kan bygge en Toy-Con Robot-dragt og tage kontrollen over en gigantisk robot i spillet, gennemføre opgaver og ødelægge objekter for at låse op for nye evner.
- Spillerne kan også udfordre en ven* i lokale kampe for to spillerne. Et ekstra Robot Kit er påkrævet for at kunne spille lokalt co-op mode.*
- Nintendo Labo opfordrer spillerne til at bruge deres fantasi og kreativitet til at tilpasse deres Toy-Con-modeller på mange forskellige måder, og med Robot Kit kan endda robotten i spillet tilpasses og opgraderes.


Nintendo Labo udkommer 27. april. Er der noget i disse videoer, der overrasker dig? Glæder du dig til at prøve det af, eller er det ikke lige noget for dig?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

21-10-2020 15:51

Kan lige henvise til denne post i forummet, hvor der er en længere video, der kun viser spillene.
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

16-02-2018 17:15

Disse videoer solgte konceptet langt bedre end tidligere. Skal stadig ikke have det, men er overbevist om det bliver en succes - særligt det med hvor meget indhold der er (Piano er jo længder bedre end hele Wii Music), samt at man kan lave sin egne spil, hvilket jeg glæder mig til at høre mere om Smiley
0
1ups givet

#3 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

17-02-2018 16:48

Jeg ser også stort potentiale i klaveret, - her kan der laves gode spil. Om Labo bliver en succes? Det synes jeg er svært at sige noget om, men jeg håber det.
Jeg skal dog ikke selv have det.
0
1ups givet