15
mar
2018

Ny trailer for Nintendo Labos Toy-Con Garage udsendt

Skrevet af JOEP

Nintendo Labo blev præsenteret i januar måned, hvor vi så to pakker, Variety Kit og Robot Kit. Som en del af disse pakker er der dog også noget ekstra pap, som hører under ToyCon Garage, hvor du selv kan prøve kræfter med programmering af de forskellige papstykker. Den del af oplevelsen har Nintendo i dag udsendt information om, og den nordiske distributør, Bergsala skriver følgende i en pressemeddelelse.

15. marts 2018 – Nintendo afslører i ny video nye detaljer om Toy-Con Garage Mode, der er en opfindsom funktion i softwaren til alle Nintendo Labo-pakker til Nintendo Switch. Toy-Con Garage introducerer basale teknologiske principper på en sjov og tilgængelig måde, der lader brugeren kombinere forskellige, enkle inputs og outputs, og dermed selv at kunne skabe nye måder at spille på. Se, hvordan i videoen herunder
  • Toy-Con Garage Mode indeholder forskellige input- og output-valg* kaldet ”nodes”. Input-nodes omfatter handlinger som knapper eller bevægelser, mens output-nodes omfatter reaktioner som lydeffekter eller vibrationer. Derudover findes der mellem-nodes, som lader brugeren vælge kvalifikationer som tællere eller timere.

  • En input-node kan fx være forsigtigt at ryste en Joy-Con, en mellem-node kan være et bestemt antal ryst af Joy-Con og en output-node kan udløse en lydeffekt eller et blinkende lys, når de to første handlinger opstår.

  • Ved at kombinere inputs og outputs med diverse Toy-Con-projekter kan brugeren opdage spændende resultater. Man kan styre Toy-Con-bilen med Toy-Con-fiskestangen eller bruge motorcyklen som et musikinstrument. Brugeren kan også opfinde sine helt egne Toy-Con-kreationer med materialer fra den almindelige husholdning!

  • Med udvalget af input-, mellem- og output-nodes kan brugeren hygge sig med at teste og eksperimentere sig frem med simple betingede udsagn (som ”hvis du gør dette, så sker dette”) til at skabe nye oplevelser.


Nintendo Labo er en ny serie med interaktive oplevelser designet til at inspirere både kreative sind og barnlige sjæle. Sammen med Nintendo Switch-konsollen giver Nintendo Labo-pakkerne brugeren værktøjet og teknologien til at skabe sjove gør-det-selv-projekter, som man kan spille med samt opdage, hvordan Nintendo Switch-teknologien kan udforme idéer til virkelighed.**

Nintendo Labo lanceres i Europa den 27. april med to pakker: Variety Kit og Robot Kit. Begge kits indeholder alt, hvad du behøver for at bringe dine Toy-Con til live, herunder byggematerialer og relevant Nintendo Switch-software.


Du kan også se folks reaktioner på Labo, efter de har prøvet kræfter med det:Hvad synes du om muligheden for selv at skabe helt nye spiloplevelser med Nintendo Labo, og overvejer du at samler det op, når det kommer til Europa sidst i april?

Diskuter
3
Gå Tilbage
Level 47
1184500 XP
#1:  [8-Bit] MoNkEy - 15. Mar 2018 14:11

Det bli'r bare bedre og bedre det "Labo"!
Glæder mig godt nok til at lege og programmere med det hele!
Smiley

citer indlæg

Level 50
17896500 XP
#2:  KJ85 - 17. Mar 2018 17:21

Jeg har lige opdateret nyheden med mere info, og det kommer altså først til Europa en uge senere end JOEP havde fået skrevet det i første omgang..

citer indlæg

Level 50
4280000 XP
#3:  Bo130 - 21. Mar 2018 00:47

Enig med Aben, potentialet for dette bliver vildere og vildere. Bliver spændende at se hvilken slags succes det får!

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?