17
mar
2018

BlazBlue: Cross Tag Battle kommer til Europa til sommer

Skrevet af KJ85

Nogle har måske på de internationale nyhedssider set adskillige nyheder om det japanske kampspil, BlazBlue: Cross Tag Battle, og undret sig over, at vi ikke har skrevet om det, når det får sig en Switch-version, men det har sin årsag. En amerikansk udgivelse blev ganske vist annonceret i oktober, men først fredag i denne uge blev det slået fast, at spillet også kommer til Europa.

Det er PQube, der i samarbejde med udviklerne hos Arc System Works bringer BlazBlue: Cross Tag Battle hertil, og det er faktisk kun det andet spil i BlazBlue-serien, der får sig en udgivelse på en Nintendo-konsol i Europa – kun 3DS-spillet; BlazBlue: Continum Shift II har nemlig fået samme behandling.

I forbindelse med annonceringen har PQube lagt følgende trailer op på deres kanal, og her ser vi et stort udvalg af de karakterer, der vil være at finde i spillet.


BlazBlue: Cross Tag Battle skulle efter sigende få sig et karakterudvalg på hele 40 figurer fra BlazBlue-serien, Persona 4: Arena, Under Night In-Birth og RWBY, men halvdelen af dem udsendes som DLC. Heraf vil nogle figurer være gratis, og det er altså tilfældet med RWBY-figurerne; Blake Belladonna og Yang Xiao Long.

I videoerne nedenfor kan du i øvrigt se meget mere til en lang række af spillets figurer.
BlazBlue: Cross Tag Battle udgives på vore breddegrader til sommer. Er det noget, som du ser frem til?

Level 17
150000 XP
#1:  Park_Triolo - 19. Mar 2018 15:29

Day one her!!! Smiley

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?