20
mar
2018

Hyper Light Drifter annonceret til Switch

Skrevet af JOEP

Der har været en præsentation af udvalgte indie-spil i dag, men der var også adskillige spil, der ikke kom med i det show. Et af disse er Hyper Light Drifter, som udkom i 2016, men hvor en Switch-version aldrig er blevet annonceret. Det skete så her til aften, måske fordi udvikleren Heart Machine vil ride lidt med på bølgen af annonceringer. I hvert fald har de på Twitter netop meldt ud, at spillet altså er på vej. Det er Abylight Games, der arbejder på Switch-versionen

Hyper Light Drifter er et adventure-RPG-spil, der fokuserer på intense kampe og en gribende historie, hvori vores helt er blevet syg og rejser rundt i verden - og andre verdener - for at forsøge ta kurere sygdommen. Du kan se den oprindelige lanceringstrailer for spillet lige her:Spillet er sat til en forventet udgivelse til sommer. Har du allerede spillet det, eller kunne dette blive dit første møde med det? Hvad synes du om det, du ser?

Level 50
7142000 XP
#1:  JOEP - 20. Mar 2018 21:21

Dette havde været den bedste nyhed fra Nindies Showcase, hvis det havde været med. Glæder mig til at prøve det, hører meget godt om det!

citer indlæg

Level 50
1371000 XP
#2:  chessr - 21. Mar 2018 17:45

mærkeligt det ikke var med

citer indlæg

Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?