17
apr
2018

NBA Playgrounds 2 annonceret til Switch med udgivelse til sommer

Skrevet af JOEP

Da Switch udkom sidste år fik vi glæden af NBA Playgrounds, et basketball-spil, der ikke tog sig selv alt for seriøst og lovede arkade-agtive kampe. Spillet solgte rimeligt og har siden modtaget nogle opdateringer, der gjorde online-spil tilgængeligt i spillet - der var dog også en del problemer med det, som nu er løst. I dag har udvikleren Saber Interactive annonceret, at der er en opfølger på vej, NBA Playgrounds 2, som kommer til Switch i løbet af sommeren.

Spillet byder på både lokal og online multiplayer, nye baner og nye spiltyper såsom Professional Mode og Season Mode. hvor du skal klatre mod toppen af ligaen med dit hold. Du finder i spillet over 200 basketball-stjerner, heriblandt Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson og Larry Bird. Derudover er der forbedringer på det tekniske plan.

Du kan se den første trailer for NBA Playgrounds 2 her:NBA Playgrounds 2 udkommer udelukkende digitalt for nu. Har du mod på at samle det op?

Diskuter
0
Gå Tilbage
Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?