27
apr
2018

N-Tonight: Donkey Konga og Zelda: Four Swords Adventures

Skrevet af Zone

Der er altså nu kun én dag til N-Tonight finder sted og vi har simpelthen så mange segmenter at vi ikke har kunne holde os til at afsløre ét enkelt om dagen, så nu får I de to sidste segmenter i én nyhed. Begge spil er fra Gamecube-æraen, som for undertegnede nok er én af Nintendos mest magiske maskiner, og som er fænomenal når det gælder multiplayer-spil.

Det første er Donkey Konga. I dette fantastiske rytmespil spiller man på bongotrommer, og det gælder så om at spille med i takt til rytmen. Spillets største gimmick er klart de bongotrommer man bruger til at spille spillet, men der er også et helt fænomenalt soundtrack, som indeholde båder Nintendo-klassikere, samt klassisk musik og store hits fra flere årtier.

Det næste og sidste spil vi spiller til N-Tonight er et Zelda-spil, nemlig Four Swords Adventures. I denne multiplayer-udgave af den klassiske Nintendo-serie, gælder det om at arbejde sammen om at nedkæmpe horder af fjender og løse gåder. Link deles op i fire dobbeltgængere der har hver sin farve og det gælder så om at hjælpe hinanden, mens man også konkurrerer om hvem der får flest rupees.

Der er dermed lagt op til en masse multiplayer action til denne udgave af N-Tonight. Hvis I skulle have glemt det, så er det altså i morgen, lørdag d. 28. april, klokken 18:00 er løjerne starter og vi spiller hele aftenen indtil klokken slår 00:00. Vi spiller et nyt spil hver time og håber årets program er noget for jer. Det endelige program, med tidspunkter og en liste over de spil der skal spilles, kommer op på siden inden længe.

Diskuter
0
Gå Tilbage
Side: 1Vis alle
Du skal være logget ind på N-club for at kunne deltage i diskussioner.

Log ind
Bliv gratis medlem
Glem kodeord?