Nintendo Switch-efterføl...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Cooking Mama: Bon Appétit! og Gardening Mama: Forest Friends udgives i Europa d. 6. marts

Skrevet af KJ85 - 16-01-2015 18:34

Det er ikke mange dage siden vi havde en Nintendo Direct, men der var åbenbart lit info der ikke blev delt. I hvert fald har Nintendo i dag meddelt, at de udgiver to spil yderligere til Nintendo 3DS i marts. Helt specifikt er der tale om et par simulationsspil fra Cooking Mama Limited, og her er hvad Bergsala skrev i deres pressemeddelelse tidligere på dagen.

16. januar 2015 – Uanset om du har brug for hjælp med det kulinariske i køkkenet eller det botaniske i haven, kan du få hjælp til kreativiteten med Mama. Den 6. marts er Mama tilbage i de to spil Cooking Mama: Bon Appétit! og Gardening Mama: Forest Friends, begge til Nintendo 3DS-systemet.

Der er naturligvis ikke noget, som smager så dejligt som Mamas mad. I Cooking Mama: Bon Appétit! er det dog dig selv, som skal lave maden med Mama som rådgiver. Det gælder om at perfektionere opskriften og låse op for nye opskrifter. For alle madinteresserede, som ønsker at få udfordret sin madbegavelse!

Der findes over 60 opskrifter i spillet. Desuden indeholder det mange mini-spil, der blandt andet tester dine kundskaber og dine reflekser. Der er også en Download Play-funktionalitet, hvis du vil spille med venner. I behøver kun en spilkassette for at kunne spille flere sammen her. Gør du brug af SpotPass, vil du modtage bonusgenstande.

I Gardening Mama: Forest Friends har du adgang til en række haveredskaber og til over 50 slags planter, så du kan skabe din drømmehave. Sammen med Mamas ekspertise lægger du ud med en tom grund. Ud over grundspillet findes her også flere sjove mini-spil.

Efterhånden som din have vokser, modtager du belønninger i form af frø, blomsterløg og træer. Din avl og høst kan du sælge til forskellige butikker. I spillet kan du ekspandere endnu mere og via SpotPass kan du modtage fine bonusgenstande.




Der er tale om Cooking Mama 5 og Gardening Mama 2, hvis man går op i det, og begge spil kommer altså i handlen d. 6. marts. Er det noget for dig, og hvad siger du til at Nintendo publicerer dem i Europa?

1
1ups givet

Kommentarer: