Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Det handler om dæmonerne i ny Shin Megami Tensei IV: Apocalypse-trailer

Skrevet af KJ85 - 03-08-2016 23:15

Som du sikkert ved, så er dæmoner et centralt element i Shin Megami Tensei-serien fra Atlus, og SMT IV: Apocalypse indeholder imponerende mere end 450 af slagsen fra diverse mytologier, hvilket er det højeste antal nogensinde. Det er dem man kæmper med og imod i den populære rollespilsserie, og i en ny trailer for spillet er der fokus på de mange mærkværdige væsner.

Når man render ind i en dæmon i Tokyo, så kan man vælge at kæmpe mod den, forhandle eller flygte, og mens mange som udgangspunkt vil kæmpe, så er der visse fordele ved at forhandle. Gennem dialog med dæmonerne kan der nemlig åbnes op for rekruttering, og det kan også kaste muligheden for at modtage forskellige genstande eller bonusser af sig, hvilket kan komme ens hold til gode på sigt. En succesfuldt rekrutteret dæmon vil kunne kæmpe ved din side efterfølgende, men bliver i ikke enige under forhandlingerne, så vil den med glæde forsøge at flå dig i småstykker under kamp.

Når en dæmon er tilføjet ens hold, så vil den optjene erfaring, modtage nye evner og generelt blive stærkere efter hver kamp, og spillets helt kan ligeledes lære kraftfulde evner fra dæmoner, når de går op i level. Som vi kender det fra andre spil i serien, så kan dæmoner også fusioneres for at danne endnu stærkere dæmoner, og det et af aspekterne, som kigges nærmere på, i nedenstående trailer. Det skulle efter sigende også være blevet gjort lettere at planlægge en række fusioner, da hver dæmon nu har evner, som det er er lettere at nedarve.



Atlus fremhæver desuden, at man som spiller kan vælge mellem fred eller anarki, alt imens man blot er en lille brik i gudernes skakspil. Det vil blive udfordrende, så ud over de sædvanlige tre dæmoner på et hold, så vil man som spiller kunne regne med hjælp fra en af syv tilgængelige partnere. Alt i alt er det klassisk Shin Megami Tensei, og den dygtige jæger vil udnytte svagheder, booste attributter og opnå adskillige bonusser gennem de tilbagevendende Press Turn- og Smirking-systemer.

Hvornår Shin Megami Tensei IV: Apocalypse kommer til Europa er endnu uvist, men Deep Silver, Atlus og SEGA har i juli måned bekræftet, at det vil ske, da de offentliggjorde deres fremtidige samarbejde for det europæiske marked. Er det et spil, som du ser frem til?

1
1ups givet

Kommentarer: