LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Game Boy fylder 25 år i dag!

Skrevet af Lukas Skywalker - 21-04-2014 22:21

Den grå kasseformede spillemaskine hvor så mange timer er gået tabt, fylder 25 år i dag. I 1989 udkom Game Boy i Japan, der med sine udskiftelige spil og "kun" 4 AA-batterier, tog verden med storm. Mange herinde har med al sandsynlighed et hav af minder med denne klassiker, eller en af dens mange efterfølgere.

For efterfølgere, det havde den. Som tiden gik kom der nemlig både farvede versioner (Play It Loud!), en mindre version (Game Boy Pocket) der kun krævede 2 AAA-batterier, samt Game Boy Light - der dog kun udkom i Japan - med lys i skærmen. Her havde flere af os sikkert for længst købt et lys man kunne stikke ind i siden af konsollen, som så lyste skærmen op - bestemt ikke kønt, men det virkede!

Senere kom Game Boy Color, Advance, hvorefter DS-serien startede. I starten forlød det at Nintendo ville holde begge konsoller kørende, men den idé er vist skrottet for længst. Men hvem ved? Måske får vi Virtual Boy 2 at se engang i fremtiden.

Har du et yndlings Game Boy-minde?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

22-04-2014 01:53

1. Da jeg sammen med min storebror fik samlet alle 151 Pokémon i Pokémon rød! Største gaming øjeblik! Det første spil jeg 100%. Forleden poppede jeg det i min Gameboy for at tjekke op på det, og alt var slettet... suk haha.

2. Da jeg endelig gennemførte Super Mario Land 2 for første gang som 19 årig haha. Hvad sker der for, at spillet er totalt cakewalk, og så når man til Wario's Castle, hvor man mødes med hård næve! Men jeg klarede det!

3. At tænde for Ducktales, kun for at lytte til den lækre 8-bit sang, som kørte i menuen!

4. Mine forældre som gav min bror og jeg Pokémon Blå i gave. Jeg husker klart og tydeligt, da jeg fik gaven, men grunden til, at jeg især sætter pris på det minde idag skyldes, at mine forældre var økonomisk presset på det tidspunkt (fandt jeg jo først ud af, da jeg blev ældre), så at de gav os det andet Pokémon spil, som vi ønskede os, det var ret fantastisk, og det har jeg aldrig taget for givet!
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

22-04-2014 09:09

Jeg kom først med, da Color udkom. Inden da havde jeg spillet mine Pokemon-spil på N64s Pokemon Statium Expansion. Med Color kunne jeg pludselig tage mit spil med mig - det var bare genialt!

God artikel, Lukas - fedt at den gamle gameboy bliver hyldet lidt herinde Smiley
0
1ups givet

#3 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

22-04-2014 15:31

Jeg har kun haft en gameboy da jeg voksede op.. Og det var en GameBoy Colour Pikachu Edition! Smiley
Jeg havde så Pokemon Crystal til og et dinosaur spil jeg aldrig kunne gennemfører Smiley

Men Pokemon Crystal lykkes det hvis mig at se næsten alle Pokemon og jeg havde næsten 400 timer spillet i det.. Har ingen ide hvor det er blevet af, har en feeling at det er hjemme på loftet ved min mor. Men har ikke kunne finde det..

Jeg har dog næsten lige fået købt mig GameBoy Colour Pikachu edition igen til kæresten Smiley
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

22-04-2014 20:37

Mit største minde må nok være da jeg var helt grædefærdig fordi min Game Boy var løbet tør for strøm, lige da jeg var kommet til "et helt nyt sted som jeg aldrig ville finde igen" (her snakker vi så om Viridian City - ja, længere var jeg nu ikke nået). Tror faktisk aldrig jeg fik andre spil end Super Mario Land og så Pokémon Red - det viste sig så også at være mere end rigeligt. Kan dog huske at jeg på et tidspunkt lånte Wario Land af en kammerat - dét var godt nok også et sublimt spil. Simpelthen ufatteligt så mange timer der er gået med den pokkers maskine Smiley
0
1ups givet