Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Luigi's Mansion 2

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk fra Switch-event: Super Bomberman R

Indtryk fra Switch-event: Super Bomberman R

Skrevet af JOEP - 08-02-2017 19:37

N-club sendte i fredags tre gæve gutter af sted mod Sverige for at deltage på Bergsalas pre-launch event. Niklas, Patrick og Jakob brugte en hel eftermiddag på at afprøve de forskellige spil på maskinen, og de har lidt efter lidt skrevet indtrykkene ned for hvert spil. Udover dette er der også blevet optaget en video-blog med deres samlede indtryk i løbet af dagen. Den kan du se her.

Det er ved at lakke mod enden af indtrykkene, så i dette næstsidste indlæg skal du høre, hvad vi synes om spillet Super Bomberman R:

Jakob
Vi spillede klassisk Bomberman i 4-player. Det var som altid ganske sjovt, men vi var mættede efter de fem-seks runder, vi nu engang spillede. Det så ud til, at der også var andre spiltyper, hvor der var mere kaos på banen, men vi så ikke noget til single-player. Jeg undrede mig over, at kameraet bølgede lidt rundt – det burde bare være helt statisk. I Super Bomberman R spillede vi med JoyCons enkeltvis, og det fungerede fint, men jeg kan ikke se det være rart i mere krævende spil som Mario Kart 8 Deluxe. Der var mulighed for en masse kostumer til ens figurer, men det så vi ikke meget til. Man skal være ualmindeligt glad for Bomberman, hvis man køber dette spil til fuld pris.


Niklas
Bomberman har aldrig sagt mig fantastisk meget, men jeg har da spillet det i forskellige udgaver i årenes løb. Der var dog ikke meget nyt at hente i det vi spillede af Super Bomberman R. Det er som altid sjovt at spille når man er 4, men der gik ikke længe før jeg personligt havde fået nok. Det bliver nok ikke et spil jeg kommer til at investere i, men kan man lide klassisk bomberman mere end de fleste, så er det klart et spil man kan investere i uden problemer.


Patrick
Jeg har det meget som Jakob i forhold til Super Bomberman R. Bomberman er altid underholdende, men eftersom vi ikke så andet end 4-player klassisk Bomberman, var der ikke så meget, der kunne overtale mig til at give fuld pris for spillet. Jeg har spillet ekstremt meget Bomberman i multiplayer på DS, men det er et eShop-spil til $5. Hvad skulle retfærdiggøre at betale 400 kr for Super Bomberman R? Desuden var kameraet et stort problem for mig. Når jeg koncentrerer mig fuldkommen om et spil, lukker jeg alt andet ude. Men når kameraet bølger rundt, som det gør, blev jeg næsten helt søsyg.
Controls var med individuelle Joy-Cons, og ja, det fungerede ganske glimrende. Jeg synes, at thumb-stick’en er lidt for tæt på knapperne, men det var ikke et stort problem, som Jakob også skriver. Hvis der er en stor singleplayer-kampagne og prisen halveres, kunne jeg måske overveje at købe Super Bomberman R.


Du kan se drengenes oplevelser med spillet her:



Hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret i ovenstående indtryk, så stil dem endelig i kommentarfeltet herunder!

2
1ups givet

Kommentarer: