Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

IronFall: Invasion lanceres på eShop med flere købsmuligheder

Skrevet af KJ85 - 10-02-2015 12:10

Første gang vi hørte om det ambitiøse IronFall fra det tre mand store udviklingshold, VD-DEV, vidste de færreste vel, hvor det bar henad, men Nintendo har på det seneste gjort en stor dyd ud af at promovere spillet, som udkommer på fredag. I dag har de udsendt en pressemeddelelse på vegne af udviklerne, og her får vi både detaljer om spillet, såvel som info om lanceringen på Nintendo eShop.

IronFall: Invasion er som bekendt noget så sjældent som et tredjepersons-skydespil til 3DS. Som vi hørte for længe siden, så kører spillet stabilt med 60 billeder i sekundet (med 3D-effekten slået fra), men bedst af alt, så fremgår det af dagens pressemeddelelse, at du kan prøve spillet gratis inden du eventuelt tilkøber mere indhold til spillet.



Som det også fremgår af lanceringstraileren herover, så består IronFall: Invasion af to dele, som kan tilkøbes alene eller hver for sig:

Campaign giver dig 11 actionfyldte single player-missioner så vel som 78 udfordringer, der åbnes op efterhånden som spillet skrider frem.

Multiplayer tillader op til 6 spillere at dyste mod hinanden enten lokalt eller online i 6 forskellige arenaer i klassiske game modes som 3 vs. 3 og free-for-all. Man kan tilmed indgå væddemål om kampenes udfald med spillets valuta, som er bundet til spillerens XP og rank. Der foruden findes en Survivor mode, hvor du alene kan træne mod CPU-styrede modstandere i en række tidsbaserede scenarier.


Hver af de to dele kan købes individuelt for 75 kr. eller i en samlet pakke til 150. kr. Køber du begge pakker separat, så vil du modtage et nyt våben kaldet HR Pistol til brug i spillets multiplayer-del, men køber du den samlede pakke, så får du foruden dette våben også adgang til en Jukebox med spillets soundtrack. Vil du vide mere om de to spildele, så fortæller udviklerne en del i nedenstående video, hvor de også kommer ind på forskellen på at spille på 3DS og New 3DS.



Den gratis version af spillet giver adgang til kampagnedelens første bane såvel som multiplayerdelen med en enkelt arena og et begrænset antal karakterer og våben. Som alt andet gratis indhold på eShop kræves det, at du har oprettet et NNID-på konsollen for at hente det.

Skal du prøve IronFall: Invasion nu på fredag, og regner du med at købe en eller begge spillets dele?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

13-02-2015 09:26

Jeg er lige downloadet det her. Skal spill lige om lidt.
0
1ups givet

#2 - Grynch

Level: 14 (Inkling)

14-02-2015 23:12

Jeg er faktisk ret overrasket over hvor godt det køre på den nu "gamle" 3ds, Jeg havde ikke regnet med den holdt med de reklamerede 60fps.

Men dog er der ikke meget ved det når man ikke har en circle pad pro. Stylus mode føles ret underlig for mig ihvertfald.

Så hvis der er nogen der har en billig circle pad pro at ligge er jeg måske interesseret Smiley
0
1ups givet

#3 - MinniDK

Level: 4 (Stalkid)

17-02-2015 21:21

tror lige man skal have en "c stick" før man skal spille det spil.Smiley
0
1ups givet

#4 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

17-02-2015 21:48

Jeg har lige prøvet det på New 3DS XL, og styringen er, i mine øjne, elendig med c-stikket. Burde prøve det på min gamle 3DS med Circle Pad Pro, for det ser ud til at være ret nice hvis man har mulighed for ordentlig kamerastyring, men tror ikke jeg får gjort det. Ærgerligt.
0
1ups givet