N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

John Hanke snakkede Pokémon Go under San Diego Comic Con

Skrevet af Zone - 25-07-2016 12:41

Det er ikke unormalt at der også bliver snakket spil når der afholdes Comic Con i USA. Under dette års San Diego Comic Con, som blev afholdt i weekenden, blev der tid til at snakke om Pokémon Go. Selveste John Hanke, CEO hos Niantic, der har udviklet Pokémon Go, var forbi og fortælle lidt om spillets status og det fremtid. Yderligere har de i sinde at fikse Pokémon-radaren, som lige nu altid viser at nærliggende Pokémon er tre skridt væk.

Server-stabilitet
Der arbejdes stadig på at få spillets servere til at køre optimalt. Hanke fortalte at de ikke var udstyret til at håndtere den store mængde spillere da spillet udkom, men lige nu fokuserer de på at få serverne til at køre ordentligt, inden de implementerer nye features til spillet.

Flere sjældne Pokémon på vej
Man kan lige nu fange 145 af de oprindelige 151 Pokémon fra Generation 1 i Pokémon Go, nogle mere sjældne end andre. Hank fortalte dog at der er flere sjældne Pokémon på vej til spillet.

Teams kommer til at spille større rolle
Når spillere når level 5 og besøger et Gym i spillet, så bliver de opfordret til at vælge et at tre hold. Hanke fortæller at Team Instinct, Team Valor og Team Mystic kommer til at spille en større rolle i fremtiden. Ifølge Hanke kommer lederen af ens team til at give råd mens man er ude og fange Pokémon og disse bliver implementeret inden længe. Yderligere kommer hver af de tre legendariske fugle til at have noget at gøre med deres respektive hold. Det kan være at det har noget at gøre med den måde man fanger de tre legendariske fugle på.

"They're kinda aligned with the teams, and we might have something to announce about the teams soon", udtalte John Hanke.

Pokémon Centre på vej
Hanke gav også ledetråde til en kommende feature, som er taget direkte ud af de forhenværende Pokémon-spil, vil blive implementeret senere, nemlig Pokémon Centre. Ligesom i de originale spil, kommer man til at kunne helbrede sine Pokémon her. Man skulle kunne omdanne Pokéstops til Pokémon Centre.

Der er stadig easter eggs, som spillere ikke har fundet
Pokémon-jægere over hele verden har efterhånden fundet en række easter eggs og andre hemmeligheder i spillet på egen hånd, blandt andet af man kan navngive sin Eevee på en bestemt måde for at være sikker på at få enten Flareon, Vaporeon eller Jolteon. Hanke fortæller dog at der stadig er en række lignende hemmeligheder, som spillere ikke har fundet endnu.

Pokémon Trading stadig planlagt
Sidst men ikke mindt bekræftede Hanke fortsat at Pokémon trading vil blive implementeret u soukket, men vi har forstat ikke fået nogen tidshorisont præsenteret. Vi opdaterer jer løbende, når vi får mere at vide om fremtidige features og opdateringer til Pokémon Go.

2
1ups givet

Kommentarer: