Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Konkurrence: Vind Band Hero til Nintendo DS!

Skrevet af Mr. Mario - 17-01-2010 11:35

N-club udlodder i samarbejde med Guitar Hero 1 stk. Band Hero-bundle til Nintendo DS (incl. Band Hero Drum Grip og Guitar Hero Guitar Grip*).

Kunne du tænke dig at vinde denne mobile udgave af Band Hero, skal du opdigte dit eget band bestående af fire fiktive personer. Navngiv bandet og de fire bandmedlemmer og skriv eventuelt lidt information om hver enkelt bandmedlem. Skriv derefter bandinformationerne her i denne nyhed, i form af en kommentar.

Du kan deltage frem til fredag d. 15/1-2010 klokken 23:59, hvorefter vi finder vinderen, som er den, der har skabt det sjoveste og mest kreative band.

Vinderen vil blive offentliggjort søndag d. 17/1-2010 her på N-club.dk.



* OBS: Band Hero Drum Grip og Guitar Hero Guitar Grip er designet til DS Lite.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ZagreP

Level: ()

01-01-2010 21:57

Navn: 4 Rolin' Tombstones
Genre: Irsk folkemusik
Debut: 30. Februar 2009
Info: 4 Rolin' Tombstones blev dannet d. 4. Juni 2009 og havde debut i Odense Pensionistcenter d. 30. Februar 2009.
Medlemmer:
Michael "Moehawk" Hansen på Violin
Mikkel "Bone Crusher" Norup på Vokal
Jonas "Three Finger" Johnson på 2. Violin
Benjamin "The Devil" Jameson på Blækfløjte
0
1ups givet

#2 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

01-01-2010 22:35

4 Juni er min fødselsdag :b
0
1ups givet

#3 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

01-01-2010 23:10

Nice præmie, dårlig konkurrence. Men jeg kan da prøve Smiley
0
1ups givet

#4 - Jorpy!

Level: 1 (Goomba)

02-01-2010 00:09

Navn: Ice Hard Galop
Genre: Deathmetal/polka (siger de ihvertfald selv)
Info: Grundet vise instrumenter, varer ingen af deres sange mere end 20 sekunder. De har ligesiden, Guitar Hero II forsøgt at få deres eget, band-dedikerede spil, men det er ikke lykkedes dem endnu. Ice Hard Galop, står desuden for: I'm Cloning Every Handsome And Retarded Dancing Gay And (i'm) Losing One Pidgeon Smiley
Medlemmer:

Frank"Birdie" Sørensen på rytmepinde som er lavet af sodavandsis. Ofte ender det med at han sutter dem væk Smiley Tilnavnet Birdie, har han fået pga. han fik operet et storkenæb på, ved en fejl... Han skulle bare have lidt silicone i lilletåen, han syntes nemlig at den var for lille.

Ula "Cash" Viggoson på koklokke... De andre kalder hende cash, fordi hun ligner Johny Cash utrolig meget.

Mark "Three-Nipple" Jørgensen på vaskebræt lavet af træ... Han har derfor altid splinter i fingrene

Kim "Guitar" Mogensen på guitar. Alle kalder han bare Guitar. Der er dog ingen der rigtig ved hvorfor.
0
1ups givet

#5 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

02-01-2010 00:20

Mærkelig konkurrence, men deltager garanteret når jeg har skaffet nok Info om bandet, hvis navn jeg ikke offentliggører nu. Smiley
0
1ups givet

#6 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

02-01-2010 01:22

Giluc & Gutterne
Oprindeligt "Giluc og de Glade Gutter". Blev dannet i 1968, da sanger og guitarist Lukas "Giluc" Pedersen mødte trommeslageren Jens "Funky" Jensen og guitarist- og bassisten Birgitte "Flower" Jørgensen til en hippie-festival. De var vildt høje, da Jens foreslog, at de lavede et band. Med deres epic skillz tog de festivalen med storm. Godt et år efter kom det længe ventede debutalbum. Kort efter deres debut gik både Jens og Birgitte ned efter et bad trip pga. forkert blandet LSD. Derefter skiftede bandet navn til "Giluc & Gutterne". Bandet har indtil videre udgivet 17 bestseller albums, det seneste ser sådan ud.


0
1ups givet

#7 - MetteT

Level: 5 (Cheep)

02-01-2010 12:11

Må jeg præsentere Top stars, mine damer og herrer, piger og drenge. Det nyeste band på hitlisten.
Må jeg have den ærer, at præsentere de 4 totalt seje band medlemmer.

Sune 22 år, der spiller på trommer: Lad jer ikke gå på af hans dystre sind, af hans triste påklædning, og hans til tider voldsomme vredes udbrud, med diverse skældsord, mod denne urimelige verden. Han er aldrig kommet over den dag, for 3 år siden, da han fandt sin rotte Oskar død.
Vi kondolerer.

Så har vi Viktor 25 år på Guitar: Viktor er en fyr med krudt i. Elsker fest og ballade. Men samtidig, har han også et temperament uden lige. Hvilket altid går ud over hans stakkels Guitar.
I øjeblikket er han oppe på 20 smadrede.
Derfor er der nu oprettet en fond: Støt Viktors Guitar. Samt en facebook gruppe til samme formål.
Håber i vil give et bidrag, til glæde for Viktor, og ikke mindst hans stakkels Guitarer.

Sidst men bestemt ikke mindst, har vi de to sangstjerner Laura og Lotte, begge 20 år.
Laura er desværre endt i kørestol, da hun mistede benene under forældrenes løbske havetraktor.
Men guskelov fungerer hendes stemme.
Hvilket man desværre ikke kan sige om Lottes. Da Lotte i fuld tilstand, kom til at drikke stærk rengøringsmiddel, der ætsede hendes stemmebånd.

Så nu må hun nøjes med at mimme til Lauras sang. Hvilket vi måske kun skal være glade for, da det forlyder at hendes sang før ulykken, var rimmelig falsk. Og ikke den kønneste.

Ellers er der kun tilbage at sige, glæd jer til Top stars, de bliver med garanti jeres nye idoler.


0
1ups givet

#8 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

02-01-2010 14:29

Her er de så. Det for nyligt opstartede, men alleredde berømte band; Robb Off!?

Robb Off!?, er et boyband, oprettet d. 28 Dec. 2009, og topper alleredde mange lister med deres nyeste hit cd; Wtf? Robb Off!?.

Robb Off!?’s Historie: Robb Off!? Startede for et par måneder siden, med en gruppe drenge, som gerne ville være rockstars. De har prøvet mange ting, som f.eks. at stå og spille Guitar Hero ude på gaden, men eftersom de kun fik 70% i hver sang, nåede det ikke ind til folks hjerter. Dog kom en af verdens mest kendte producere, John Robb Caliman, forbi, og kunne godt se lidt talent i dem (LAAANGT inde). De indspillede deres første, bedste og nyeste album, hvor på du også kan finde deres bonus track; Robb, Thats my name.

Robb Off!?’s band: Der var oprindeligt 5 musikere, men Paul Rabb skred allerede d. 30 dec., efter indspilningen af deres cd, så nu er de altså kun fire. Her er de så;

Michael L. Mayson. 29 år gammel. Forsanger for Robb Off!?. Boede i L.A. som barn, og flyttede til New York som voksen for at studere på universitet. Faldt over en mundhamonika-spiller med stort talent, og blev ven med ham.

James Wail. 28 år gammel. Mundhamonika-spiller for Robb Off!?. Intet talent inden for sang, men rimelig god på sin mundhamonika. Startede på mundhamonikaen som 12 årig, og har kørt derud af lige siden. Gik på universitet med Michael Mayson.

John-John. 33 år gammel. Bongotromme-spiller for Robb Off!?. God til at spille sin bongotromme, med donkey-konga som speciale. Mødte tilfældigt Michael og James på gaden, stående med guitar hero, og faldt langsomt ind i gruppen.

Duhar Dem-dem. 18. år gammel. Kazoo-spiller for Robb Off!?. har spillet kazoo siden han var 7. Dumpede eksamen i skolen, og blev dumpet på gaden i New York. Røg også ind i gruppen, da han blev lokket med slik over til Guitar Hero-bandet.

Robb Off!? har dog alleredde udtalt, at deres album er starten på slutningen i deres karriere. Det vil sige, at de træder tilbage som musikere om få dage måske. Smiley
0
1ups givet

#9 - kahka

Level: 1 (Goomba)

04-01-2010 15:56

Hejsa Smiley

Bandnavn: Pirate Ladies

Selv om navnet hentyder til at de alle er kvinder, så er der en mand i gruppen...Det er dog kun bandet og manageren som ved det so far (shhh!).

Bandnavnet er opstået da de to veninder Nanne og Helle var ude og shoppe, og fandt en t-shirt hvorpå der stod Pirate Ladies. De synes navnet var perfekt, eftersom pirater og kvinder er begge skønne.
De blev herefter sagsøgt af butikken for at have stjålet navnet fra deres t-shirt (t-shirten blev usædvanlig trist & sladrede til butikken, selv om den var købt!), men de brugte argumentet mod butikken, at så skulle de også sagsøges for at bruge t-shirts.

Deres sange handler mest om drengesorger, hvaler og tacos.
Sangteksterne bliver ofte brugt af politikere, og det er dette som bandet tjener flest penge på (på at sagsøge pga. overtrædelse af rettigheder).
De syner både på dansk, engelsk og sommetider kommer der lidt Na'vi ind over. (Jo jo, den er sand nok: (learnnavi.org))
Sangteksterne på nogle af deres sange: I feel like a chewed piece of gum/baby du bliver aldrig min baby igen/Oeri ta peyä fahew akewong ontu teya lu(oversættelse na'vi->eng: My nose is full of his alien smell).
Sammensætningen af instrumenterne giver en yderst harmonisk, og vellykket lyd til genrensom er rockpop/indie.

Forsangeren i bandet hedder Nanne Rera (24 år). I gymnasiet blev hun håbløst forelsket i sin bedste ven, og selv om hun fik masser af andre tilbud, kom hun sig aldrig over ham. Siden er alle kærlighedssangene fra bandet, kommet fra hende.

På klaver, den smukke Helle Kare (25 år), som også synger kor. Som barn var forældrene stærkt bekymret da hun havde det med at lyve tit, om sit pandehår, og tog tit bukser på under nederdelen. Hun er bandets balladepige, og skriver sange som lyder som om hun er medlem af Scientology.

Den eneste mand i bandet Ole Mann (26 år)(kendt som Elann (sammensat efternavn&fornavn) er på trommer. Han er fuldtidstransvestit, og derfor vil omtalt som en hun. Hun har ufattelig mange groupies, nok den mest populære i bandet, men har en fast kæreste (som heldigvis kender til hendes hemmelighed). Hun er vældig god til at finde på melodier, som absolut ikke passer til teksten, for at skabe en yderst forvirrende oplevelse af musikken.

Den allersidste i bandet Lulu McDonald (24 år) spiller bas. Hun er tit blevet mobbet fra dengang hendes forældre synes det ville være sjovt at klæde hende ud som Ronald fra McDonald til fastelavn. Hun er nok den største fan af Tue West på jord, og en af hendes drømme gik i oplevelse, da hun fik lov til at løbe forvirret rundt i musikvideoen 'Hun er fri'.

Bandet undskylder for al fornærmelse som man muligvis oplever efter at have læst alt dette.
0
1ups givet

#10 - nicklaspi

Level: 1 (Goomba)

05-01-2010 15:24

gruppenavn n-club bestående af lukas pedersen som er forsanger i bandet Nicklas iversen som er guitarist peter fra leasy er klaverspiller og wupti pede spiller trommer og sælger hash og nøgler
0
1ups givet

#11 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

05-01-2010 16:23

Hey, Lukas er allerede forsanger i mit band Smiley
0
1ups givet

#12 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

08-01-2010 14:58

Ja ja, men jeg lider da bare af fysisk skizofreni Smiley
0
1ups givet

#13 - ZagreP

Level: ()

08-01-2010 15:46

@Lukas - Ikke Skizofreni men D.I.D om jeg må be..
0
1ups givet

#14 - Haken

Level: 1 (Goomba)

10-01-2010 13:48

Navn: Slime Nut
Genre: Svensk Rock
Debut: 20. Marts 1980
Info: Slime Nut dannede deres gruppe den 20. marts 1980. De har nået til toppen af hitlisterne, og det kommer de til at være i et stort stykke tid.
Medlemmer:
Flemming: Trommer
Joe: Guitar
Claus: Bass
Peter: Vocal
0
1ups givet

#15 - SimonAndersen

Level: 1 (Goomba)

10-01-2010 17:16

navn ; de svenske danskere
genre : pop/rock
trommer : claus ´bebe´jørgensen
guitar : søren milgaard
vocal : sylle petersen
bass : lars henriksen

bandet samlede sig i starten af 2008, debut sangen hed - støre katte øjne.
0
1ups givet

#16 - Malmer

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 18:08

hmmm... noget går galt når jeg poster. Prøver lige igen.
0
1ups givet

#17 - Malmer

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 18:47

Med os idag har vi et af de mere spektakulære bands på markedet.
Bandet 'It's-a Us' kender du fra radioen med hit-numre som blandt andet 'Not Another Castle' og 'Excuuuuuse Me'.

Radionyt FM: Hvordan kom i på bandet?
Anders (DS mixer, sangskriver i It's-a US): Jo, vi sad en dag og hang ud, og jeg havde gang i nogle ret fede tunes med Elektroplankton, da Henrik tilfældigvis bare fyyyyrede den af i Donkey Konga, mand. Det lød for sygt!

Radionyt FM: Og sådan kom i på idéen?
Henrik (DK-Bongos, medstifter af It's-a US): Ja, det lød bare herre nice, og så tænkte jeg, bare jeg kunne komme med mine egne beats, og så var det jeg fandt på at modde DK-Bongoerne så de kunne bruges i mit lydsystem.
Anders: Min DS var allerede sat til på det tidspunkt.

Radionyt FM: Nu kender de fleste til jeres unikke lyd, i har haft succes både i indland og udland, men i starten var det ikke helt nemt?
Henrik: Nej, det var lige før sagsanlægget havde sat os i gæld på livstid.
Anders: Det var før vi havde tjek på copyrights og alt det der, og åbenbart var det ikke så godt at vi kaldte os 'Mushroom Kingdom After Dark'.
Henrik: Så kom vi istedet til at hedde It's-a Us, men hvis man er heldig kan man måske stadig finde en kopi af vores første album derude med vores gamle navn.

Radionyt FM: Har i nogle fremtidplaner, nogle områder i gerne vil udvikle jer på?
Anders: Vores helt store drøm er jo at få Charles Martinet med i bandet som forsanger! Lige nu er vi kun os og to venner, Kasper og Martin, der skriver tekster og remixer hjemmefra.
Henrik: Men indtil videre har vi desværre ikke fået svar på vores emails.

Radionyt FM: Vi ønsker jer al held og lykke fremover. I har taget jeres udstyr med jer her idag, hvad for et nummer vi i spille for os?
Henrik: 'Do the Barrel Roll, Bro'.

Radionyt FM: Tak fordi i ville komme forbi, vi siger værsgo'!
Henrik: Tak.
Anders: Tak.


0
1ups givet

#18 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

12-01-2010 19:08

Okay, du vinder, det der er jo pure awesomeness xD
0
1ups givet

#19 - chalotte

Level: 1 (Goomba)

13-01-2010 15:52

ookay!! virker som om i hygger jer
0
1ups givet

#20 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

14-01-2010 17:30

Så nærmer vi os deadline, så hvis du vil dele dit fiktive band med os, skal du skynde dig, inden det er for sent. Smiley
0
1ups givet

#21 - baever

Level: 1 (Goomba)

17-01-2010 11:43

Navn: The Crazy Bivers
Musikgenre: Rock
Debut: På "The dam" den 3. maj 2001
Medlemmer:
Brian "Biver BigTooth" som Forsanger - Kendt for sine enormt store fortænder. Synger forfærdeligt.
Michael "Biver Longtail" på Lead gutiar - Trykker den for hårdt af på sin guitar. Har bandets største hale.
Peter "Biver BrownHair" på Keyboard - Extra brunt hår - specielt bagpå.
Jon "Smelly Biver" på Trommer - Tosset Tromme bæver, som elsker sit bæver-geil. Deraf den dårlige lugt.
0
1ups givet