N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Lanceringstrailer udsendt for Fire Emblem Fates

Skrevet af KJ85 - 17-05-2016 16:49

Siden februar har vi kunnet se på fra sidelinjen, mens amerikanerne har spillet Fire Emblem Fates på deres 3DS-konsoller – være det den ene eller den anden version af spillet – men nu er ventetiden ved at være ovre. På fredag udgives Fire Emblem Fates: Birthright og Fire Emblem Fates: Conquest i Europa, og til at minde os om det en sidste gang har Nintendo udsendt nedenstående trailer.




Bergsala skriver desuden følgende om spillene i en pressemeddelelse udsendt denne eftermiddag.

17. maj 2016 – Efter den succesrige amerikanske lancering tidligere i år har europæiske fans af den strategiske Fire Emblem-rollespilsserie noget at glæde sig til, når Fire Emblem Fates udkommer på fredag den 20. maj. Først skal der dog tages et vigtigt valg: Vil du kæmpe for familien, som opfostrede dig i Fire Emblem Fates: Conquest, eller dit sande hjemland i Fire Emblem Fates: Birthright?

Opvokset som en del af den royale familie i kongeriget Nohr, forandres hovedpersonen Corrins liv for altid, da det afsløres, at han egentlig var født i nabolandet Hoshido, men blev kidnappet som barn af den onde konge Garon. Nu er begge lande på kanten af krig indbyrdes, og det er op til dig som spiller at vælge, hvorvidt du vil beskytte dit oprindelige hjemland i Fire Emblem Fates: Birthright, eller om du vil gå sammen med familien som opfostrede dig og sætte en stopper for Garons rænkespil i Fire Emblem Fates: Conquest. Selve storyen ”afgøres” den 9. juni med download-udgivelsen af Fire Emblem Fates: Revelation, som tager sig af spillere, der ikke vil vælge side samt afslører sandheden om de to kongerigers krig.

Storyen ændrer sig drastisk, alt efter hvilken side du vælger. I Fire Emblem Fates: Birthright kan man påtage sig Challenge Maps til efter eget valg at opnå mere erfaring eller få flere penge. Denne udgave er egnet til begyndere eller nytilkomne siden Fire Emblem: Awakening. Fire Emblem Fates: Conquest indeholder ikke Challenge Maps, men derimod forskellige figurer, som kan rekrutteres og kræver samarbejde med dem. Dette gør figurudvikling og finanser lidt sværere at få fat i, hvilket giver en mere kompleks oplevelse, som veteraner af de tidlige spil i Fire Emblem-serien vil sætte pris på.

Fra den 20. maj vil download-indhold i form af nye kort også blive tilgængeligt løbende. Du kan købene kortene individuelt eller købe Map Pack 1 for at modtage alle 11 kort plus bonusindhold, efterhånden som de lanceres.

Fire Emblem Fates udkommer også som Limited Edition med et spilkort med alle tre story-spor inkluderet, en kunstbog, en dobbeltsidet plakat og et eksklusiv SteelBook-cover. Således kan indehavere af Limited Edition-udgaven få fornøjelsen af at spille Fire Emblem Fates: Revelation-sporet, inden det udkommer på Nintendo eShop den 9. juni. Den 20. maj lanceres desuden en flot New Nintendo 3DS XL Fire Emblem Fates Edition (spil tilkøbes).


Hvad siger I til traileren, og skal I ud og have fat på Fire Emblem Fates sidst på ugen? Hvis ja, hvilken version skal det så være?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

17-05-2016 21:56

Jeg har stadig gang i Awakening, har en rigtigt dårlig completion rate på FE-spil, så selvom dette ser vanvittigt godt ud, må jeg nok hellere holde igen.

Jeg har alligevel heller ingen idé om, hvilket af spillene jeg ville vælge!
0
1ups givet

#2 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

18-05-2016 14:11

Fik en mail fra Coolshop. Mit Fire Emblem Fates: Special Edition vil blive sendt i morgen, :3 Så jeg skal have begge versioner!
0
1ups givet

#3 - Angus101

Level: 13 (Baby Dodongo)

18-05-2016 14:27

Har bestilt conquest selv om at jeg ikke er igennem awakening endnu. Men det må bare komme om i køen af spil der skal spilles.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

19-05-2016 15:49

Synes ikke det er en ny nyhed hver. Men Nintendo Europe hjælpre dig til at vælge, hvilke nside du bør tage!


0
1ups givet

#5 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

19-05-2016 21:05

Jeg tror jeg går Birthright først, da jeg kun har spillet Awakening i serien, men temaet i Conquest lyder bare total meget federe...

Nu skal jeg til at passe på at jeg ikke misser mit stop om morgenen igen....Smiley
0
1ups givet