N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-clubs E3-planer 2017

Skrevet af Zone - 11-06-2017 21:50

Vi nærmer os med hastige skridt et af årets største gaming events, nemlig E3. Nintendo har allerede fortalt os lidt om hvad vi kan forvente fra deres side, men med en helt ny konsol på banen, så ved man aldrig hvilke overraskelser, der ligger os i vente til årets Electronic Entertainment Expo. Her på N-club elsker vi E3 og ligesom sidste år har vi nogle planer for den kommende uge.

Nintendo Direct Reaction Stream (13. juni kl. 17:00)
Hvis du synes det er lidt kedeligt og ensomt at sidde og se dette års E3 Nintendo Direct, så har vi en løsning til dig! Vi kommer nemlig til at lave en såkaldt reaction stream når Nintendo sender deres direct d. 13. juni kl. 18:00. Vi starter showet allerede kl. 17, hvor vi kommer til at snakke om vores forventninger og forhåbninger til årets E3. Vi fortsætter dog også lidt efter Nintendos Direct er overstået, hvor vi kigger på, hvor mange rigtige vi har fået på vores hjemmelavede bingoplade (se mere om dette længere nede). Det kommer til at foregå på Twitch, for dem der er interesserede. Hvis du hellere vil nyde showet uden forstyrrelser, så skal vi nok give jer et link til Nintendos egen stream på dagen.

E3 Bingo
I år har vi tænkt os at give jer brugere lidt mere mulighed for at deltage i E3-løjerne. Vi fik derfor den idé at I skulle foreslå en masse E3-forudsigelser vi kunne bruge til at lave en officiel N-club bingoplade. I kan i øvrigt vinde en præmie ved at komme med forudsigelser, da vi trækker lod mellem alle deltagere. I kan komme med forudsigelser inde på forummet! Vi annoncerer den endelige plade på dagen, hvor begivenheden løber af stablen. Flere detaljer findes i forumindlægget.

Tip en 13’er
Det er godt nok ikke os selv der har lavet dette tiltag, men Bo130 skal have stor tak for hans indsats med Tip en 13’er. Selvom det minder lidt om vores officielle bingo, så er begge formater anderledes nok til at de kan eksistere sideløbende. Find Tip en 13’er inde på forummet og svar på emnet med en liste over jeres 13 forventninger. Flere detaljer findes i forumindlægget.

Vi håber I vil deltage i disse tiltag og glæder os, som små børn til at E3 går igang!

3
1ups givet

Kommentarer: