Endless Ocean Luminous (S...

Nintendo World Championsh...

Nintendo Switch-efterføl...

Salgstal for perioden mar...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt fra Pokémon Sun/Moon afsløret – større forskel mellem spilversioner end tidligere

Skrevet af JOEP - 06-09-2016 15:02

Nintendo og The Pokémon Company har i denne omgang valgt at holde os konstant opdateret op til udgivelsen af de to nye Pokémon-spil til Nintendo 3DS, og dette har ledt til nyheder næsten hver anden uge. Nu er det så den tid på måneden igen, og der er atter blevet afsløret nye Pokémon og andet indhold i Pokémon Sun/Moon.

Se det hele i videoen herunder, og så udvider vi i teksten efter traileren.



Først og fremmest, så blev der altså afsløret lidt nye Pokémon, og om dem skriver The Pokémon Company følgende:

Type: Null
Type: Normal
Type: Null is a Synthetic Pokémon which was constructed to synthesize the strengths of various Pokémon, making it adaptable enough to complete a mission that requires a Pokémon as strong as the Pokémon of mythology. The mask fitted to this Pokémon’s head is a piece of equipment designed to control its power. Type: Null is the partner Pokémon of a newly revealed character—Gladion, the taciturn enforcer of Team Skull, who places a high value on being strong in battle.

Jangmo-o
Type: Dragon
The Scaly Pokémon Jangmo-o has the pride of a warrior and never neglects its training in its pursuit of becoming stronger. This Pokémon uses the scales on its head as a weapon both offensively and defensively. It lives in harsh locales, like canyons, where it can train.

Alolan Raticate
Type: Dark/Normal
Raticate in Alola live in urban areas, leading to a higher-calorie diet than that of Raticate elsewhere. This means they have tough bodies but have gotten a lot fatter. They stockpile huge amounts of food in their nests and prefer fresh fruit and high-class ingredients. Alolan Raticate is the Totem Pokémon of the trial that takes place in Verdant Cavern on Melemele Island in Pokémon Moon.


Foruden nye Pokémon, så afslørede man også nye karakterer, der er vigtige for spillets historie, og disse er medlemmer af en organisation kaldet Aether Foundation, som arbejder i Ahola-regionen og udfører adskillige forskningsprojekter. Bosat på Aether Paradise, en kunstig ø som de har skabt, er deres mål at tage sig af Pokémon, som er kommet til skade, og organisations medlemmer tæller den glamourøse leder, Lusamine, afdelingschefen, Faba, afdelingschefens assistent, Wicke, samt øvrige ansatte, hvis uniformer er forskellige alt efter, hvilken gruppe de tilhører.



Overalt i Aloha-regionen går rygterne om skabninger med mægtige kræfter, der udgør en trussel for både mennesker of Pokémon. Disse kaldes Ultra Beasts, og det siges, at adskillige Ulra Beasts eksisterer. Aether Foundation forsker også i disse skabninger og refererer til dem med kodenavne – UB-01 er eksempelvis et Ultra Beast med en krop opbygget af en glas-lignende substans. Den skifter konstant form, og dens bevægelser minder om ditto hos en ung pige. Mens beviser for noget som overlevelsesinstinkt kan betragtes i UB-01, så ved ingen om den har sin egen vilje og overhovedet viser nogen følelser.



Under udforskningen af Aloha-regionen i Pokémon Sun/Moon vil spillere støde på Dexio og Sina, der oprindeligt optrådte som professorens assistenter i Pokémon X/Y. De vil forære dig en genstand kaldet Zygarde Cube og bede dig indsamle Zygarde Cores og Zygarde Cells, som findes overalt i regionen. Hvis du indsamler nok af dem, så vil vejen til at finde Zygarde måske blive mere tydelig!


En spritny funktion kaldet Poké Finder vil også debutere i Pokémon Sun/Moon, og denne funktion tillader spillere at tage billeder af Pokémon, som de finder. Funktionen er indbygget i Rotom Dex, og når det bruges på bestemte steder spredt over hele regionen, så kan man tage billeder af Pokémon. Billederne, som du tager, vil blive bedømt, og i takt med, at du tager bedre billeder, så vil nye funktioner, såsom zoom, blive tilgængelige.



En kæmpe forskel mellem de to spilversioner blev også annonceret. I tidligere spil kunne bestemte Pokémon kun findes i en af de to spilversioner, men denne gang vil der også være forskel på den måde tiden er sat i de to spil. Tiden i Pokémon Sun og Pokémon Moons verdenern er simpelthen 12 timer forskudt af hinanden, men stadig bundet til tiden i det virkelige liv. Pokémon Sun opererer med tider lig med dem din 3DS-konsol er indstillet til, men i Pokémon Moon er tiden altså forskudt med et halvt døgn, så dag bliver nat og vice versa. Nogle Totem Pokémon, som dukker op under trials i spillet, vil også være forskellige i de to spilversioner, og da man som spiller vil møde forskellige Pokémon på samme rute, afhængigt af om det er nat eller dag, så vil oplevelsen blive forskellig alt efter udvalgt spilversion.



Hvad synes du om de nye Pokémon og det øvrige indhold, og hvad synes du om, at der er større forskel på de to versioner af spillet i denne omgang?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

06-09-2016 15:13

Den japanske udgave indeohlder nye klip, så det kan man også lige kigge på:


0
1ups givet

#2 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

06-09-2016 15:44

Jeg elsker den der Jangmo-o Smiley Spændt på dens udviklinger! Smiley

Og sjovt de lige har smidt noget Pokemon Snap ind over det Smiley
0
1ups givet

#3 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

06-09-2016 16:43

Omg... Hype. Hvor er det perfekt med en tyk raticate, der har gluttony som ability. jeg glæder mig til at se hvordan den zygarde quest fungerer. Og nå ja, sidst men ikke... Pokémon Snap, hvor fedt Smiley
0
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

06-09-2016 19:42

Vent - vil det sige, at Sun & Moon ikke følger vores døgn? Altså man skal ikke sætte klokken, eller er historien også afhængig af forskellige tidspunkter? Er det ikke nyt? Jeg mener, i andre spil kunne man kun fange visse Pokémons på visse tidspunkter, men historien har da aldrig været bundet af tiden før nu?
0
1ups givet

#5 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

06-09-2016 19:45

#4
Du sætter da ikke selv uret mere. Den er bare automatisk hvad din 3ds er jo Smiley
Men giver jo fint mening i forhold til at i moon spillet er jo netop moon der er hovedpunktet, så i dine dagstimer hvor du spiller vil det være der det er for det meste. Og så om aften/natten er det solen der er der. Smiley
0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

07-09-2016 05:29

"Type: Null
Type: Normal
Type: Null"

Fantastisk. Ikke fan af navnet, men de tre linjer tekst fik mig da til at smile.
0
1ups givet

#7 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

07-09-2016 06:54

Er jeg den eneste der syntes at UB-01 ligner Kukuis assistent lille på en eller anden måde
0
1ups givet

#8 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

07-09-2016 08:48

stelzig skrev:
"Type: Null
Type: Normal
Type: Null"

Fantastisk. Ikke fan af navnet, men de tre linjer tekst fik mig da til at smile.


De forvirrede mig ret meget, da jeg redigerede nyheden! Smiley

0
1ups givet

#9 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

07-09-2016 12:31

Har lige gjort nyheden lidt mere appetitlig med billeder og sådan Smiley
0
1ups givet

#10 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

07-09-2016 13:14

Interessant Smiley jeg skal dog vanen tro have begge versioner alligevel. Havde inden denne oplysning kom frem, besluttet at Moon skulle være mit main spil - men det kan være det ændre sig nu pga tidsforskellene. Foretrækker nemlig at spille Pokémon hvor det er dag in-game pga universet ser mere indbydende ud i lyse klare farver Smiley glæder mig til at starte de nye eventyr ^^
0
1ups givet