Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Amiibo!

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake - E3 2015: bedst og værst

Skrevet af PixelTV - 21-06-2015 09:54

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er næsten som du kender det fra OneTake og så alligevel slet ikke...

Bense, har inviteret de fire andre Pixels, der deltog til E3; Lennart Christiansen, Daniel Kold, Oliver Bjerrehuus og Michael Eriksson, en tur i den "varme-stol", hvor de hver i sær har 3 minutter til at fortælle om deres bedste og værste oplevelser på E3.



Se også: E3 2015 - Rundtur

Michael Eriksson, lægger ud i højt tempo og nærmest i dagbog form fortæller han hvad der er sket dag for dag. Inden han løber ud for tid, har han fået fortalt om nogle af de største spil, men også en restaurantkæde hvor de ansatte har det tilfælles, at de skal have en stor barm, har vagt stor begejstring.

Daniel Kold, flittig skribent på Pixel.tv og redaktionens største Nintendo-fan er ikke helt tilfreds med ligepræcis Nintendos præstation, men er dog meget begejstret for at han nåede at prøve alle de spil, han havde på sin ønskeliste.

Læs også: E3 2015 - Dagbog

Lennart Christiansen, Pixel.tvs maskinmester har nogle klar favoritter, men specielt nyheden om, at vi snart kan spille gamle Xbox 360 spil på Xbox One, gjorde maskinmesteren glad.

Oliver Bjerrehuus, ægrer sig over et bestemt spil som han ikke nåede at prøve, men fryder sig dog over alt det han nåede at opleve og prøve, inden turen gik til Danmark,

Thomas Bense, bruger ikke helt så meget tid på sine egne favoritter, da der er meget mere E3 indhold på vej hvor der bliver rig mulighed for, at blive klogere på alle de spændende produkter, der på vej.

Se også: E3 2015 - billedegalleri

Hvad synes du er de største nyheder fra E3 messen? Og er det er spil, et produkt eller en bestemt service du ser frem til?

God fornøjelse..

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

22-06-2015 19:52

Zøvnig var vist heller ikke imponeret over Nintendos E3... Håber han kigger forbi og forklarer hvorfor han ikke har noget godt at sige om StarFox Zero.
1
1ups givet

#2 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

22-06-2015 22:59

Det kan jeg sagtens forklare Jonezy. Star Fox er en af mine yndlings serier fra Nintendo, men den styring de har valgt er jeg ikke vild med. Man skal styre normalt med analogerne og så holde GamePad'en op foran sig for at sigte mere præcis.

Jeg synes ikke det fungere som det skal. Spurgte ind til om man kunne slå den styring fra og køre ren analog, men det mente hverken repræsentanterne for DK eller Tyskland ville være muligt.

I et spil med så meget action i, der synes jeg det fjerner selve nerven ved spillet, når jeg skal sidde og skifte syn imellem de to skærme konstant.

Når det er sagt så var min kollega Michael til gengæld ret begejstret for styringen og måden at bruge GamePad'en på. Så det handler jo nok som så meget andet om smag i sidste ende.

Men det er ærgerligt jeg går fra at glæde mig helt vildt til, at jeg nok springer titlen over hvis ikke de giver mig muligheden for, at vælge en anden styring.
1
1ups givet

#3 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

22-06-2015 23:03

^Hmmm... jeg synes ellers jeg læste et sted, at man kunne slå gyroen fra. Det lyder desværre som sådan noget man er nødt til at prøve, før man ved om det passer godt eller ej Smiley
0
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

22-06-2015 23:56

Det giver heller ikke mening i min verden hvis ikke man kan. Men de påstod at det var en del af helheds oplevelsen og man derfor ikke kunne slå det fra. Jeg håber dog de kommer på andre tanker eller at de har fået en helt forkert information inde fra.
0
1ups givet

#5 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

23-06-2015 00:36

Fedt med lidt stemningsrapportage fra E3. Det kan jeg godt savne lidt ellers.

Der er i øvrigt problemer med videoen på iPad. Den bliver ved med at expanded nedad, tilsyneladende ud i det uendelige.
0
1ups givet

#6 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

23-06-2015 16:36

@Zøvnig

Takker for feedback! Smiley

Tror du ikke at styringen er noget man vænner sig til når man har spillet spillet et stykke tid. Wonderful 101 fik også høvl for styringen, men mange sagde også at det blev bedre når man havde vænnet sig til det (har selv kun spillet demoen ganske kort, skal det siges).

Var der overhovedet noget fra Nintendo som overraskede dig positivt ved E3?
0
1ups givet