Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon Rumble U udgives d. 15. august

Pokémon Rumble U udgives d. 15. august

Skrevet af KJ85 - 17-07-2013 21:32

Wii Us første spil til at gøre brug af den indbyggede NFC-chip i Wii U Gamepad er Pokémon Rumble U og Nintendo har i dag offentliggjort den endelige udgivelsesdato for spillet i en pressemeddelelse, hvori flere detaljer om spillet også fremgår. Præcis som i Japan er der tale om en eShop-udgivelse, og hvad det går ud på kan du læse her.

Som i tidligere spil i serien kontroller man små legetøjs-Pokémon og historien tager sit udspring efter en fejlhandling i den legetøjsforretning der sælger figurerne. Nogle enkelte Pokémon-kapsler skylles ned ad en flod og vasker op på en mystisk bred, hvorfra de efterfølgende prøver at finde hjem. På turen opdager spillets helte, at ikke alt er som det skal være og det er din opgave, at finde ud af, hvorfor enkelte legetøjs-Pokémon slås mod hinanden og hvad de fjendtlige Pokémons plan er.

Alle Pokémon til og med Black/White Version 2 er at finde i spillet, hvilket bringer totalen op på 649. Det betyder at der vil være mange hundreder forskellige angrebs- og forsvarsmekanismer at håndtere, og kan i sidste ende nok betyde, at du kan tilbringe et utal af timer på at samle dem alle. Desto flere Pokémon du kæmper imod, desto flere kan du blive venner med, så vær hele tiden på udkig efter kamp.

På vej tilbage til legetøjsforretningen kommer man blandt andet gennem områderne Sparkly Playland, Mysterious Forest, og Blue Sky Park. Undervejs vil man ud over Pokémon støde på items der kan forstærke ens hold, heale ens Pokémon eller give skade til modstandere. Som det var tilfældet i Super Pokémon Rumble vil man også denne gang støde på gigantiske Boss-Pokémon, men i denne iteration kan man med Wii U Gamepad strategisk placere touch-bomber når truslen bliver stor og mange Pokémon angriber.

Pokémon Rumble U giver mulighed for en omgang pick up and play, for hele fire spillere kan deltage, hvis de lyster – både i spillets story mode, men også i multiplayer-kampe; samarbejdende mod de stærkeste fjender eller kompetetivt i kamp om, hvem der kan besejre og skabe venskaber med flest figurer.

Enkelte legetøjs-figurer til brug i spillet vil blive sat til salg i butikker, men Nintendo of Europe har endnu ikke offentliggjort de endelige detaljer.

Skal du have denne titel, eller tror du den indholdsmæssigt er for svag?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Erik Madsen

Level: 19 (Bullet Bill)

17-07-2013 23:08

Det bliver lækkert! Pokémon er altid godt! Dog fik jeg ikke spillet Super Pokémon Rumble end game færdigt, da det blev for trivielt. Dette kunne godt blive tilfældet igen, though..
0
1ups givet

#2 - XSSBM

Level: 9 (Bob-omb)

21-07-2013 19:59

Glæder mig helt vildt til det her spil
0
1ups givet