SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Resumé af Nintendo Direct 21. april 2012

Skrevet af Bo130 - 21-04-2012 05:21

Nintendo Japan kunne i dag til deres Nintendo Direct i dag meddele følgende ting:
[list]

  • I anledning af Kirby's 20-års fødselsdag udkommer 3D Classics Kirby den 25. april i Japan. Desuden kommer der en jubilæumsdisk med de bedste Kirby spil på her til sommer, hvilket vides ikke endnu.

  • Endnu en speciel udgave af Just Dance til Japan, Just Dance Wii 2, udkommer til juli i Japan som resultat af succesen fra den første. Det er en japansk udgave af Just Dance 3.

  • En ny trailer fra Pokémon Black & White 2, der udkommer den 23. juni.

  • Et nyt Pokémon AR skydespil til 3DS, der udkommer i Japan samme dag. Pokémoner der bliver fanget her kan tages med over i Pokémon Black & White 2.

  • Et nyt Pokédex PRO, der udkommer den 14. juli i Japan til 1.500 yen. I anledningen af udgivelsen stopper de muligheden for at hente det oprindelige Pokédex.

  • Little Battler eXperience Explosive Boost blev fremvist, en forbedret udgave af en PSP titel.

  • Fra tredjepartsfirmaer i løbet af de næste par måneder fremviste de nyt videomateriale fra Level 5's Guild 01 (udkommer 31. maj), Dragon Quest Monsters: Terry's Wonderland 3D (31. maj), Etrian Odyssey IV (5. juli), 3DS Taiko Drum Master Chibi Dragon (12. juli), Rune Factory 4 (19. juli) samt multifirmaprojektet Project X Zone (2012) der blev annonceret til den seneste Nintendo Direct i februar.

  • Fra Nintendo selv udkommer Mario Tennis 24. maj. Det vil være muligt at spille med 16 forskellige figurer, heriblandt Stafi fra Legend of Stafi-spillene, samt nogle meget kreativ Mii-figurer. Der vil også være over 200 items i spillet, som kan forbedre din figurs spin-evner, hurtighed, ketsjer, udseende og meget andet.

  • Om Culdcept kunne de sige at spille vil have Download Play, så ens ven som ikke ejer spillet kan være med i co-op så længe han har en 3DS - udkommer 28. juni.

  • Om deres simple fodboldsimulator Pocket Soccer League Culchobit, der udkommer den 28. juli, fortæller de at fodboldspillere i trænere i Japan har talt meget positivt om spillet når de har prøvet det.

  • Den 25. april udsendes en ny firmware update til Nintendo 3DS. Det vil være muligt at lave foldere i sin Nintendo 3DS menu, og tilmed at navngive dem som man vil. Hver folder har 60 pladser. Opdateringen vil også tillade Nintendo at opdatere visse spil online. De vil starte ud med at rette en fejl i Mario Kart 7, der gør det muligt at springe en halv bane uden problemer. Se mere her.

  • Herefter fortsatte de med at vise nogle Kid Icarus Uprising klip der fremhævede visse teknikker. De foreslår at man besøger Nachure's hjem efter man har gennemført spillet.

  • Herefter snakkede de lidt downloadable content til deres spil. Først fremviste de den tidligere omtalte DLC med Marth til Fire Emblem Awakening, samt annoncerede et par ekstra ting der kommer i form af andre figurer fra tidligere i serien, begge klar den 26. april. Monster Hunter 3G vil ligeledes få lidt ekstra quests, og Final Fantasy Theatrhythm vil fortsat få DLC også.

  • Udviklingen Animal Crossing 3DS går godt. Spillet udkommer til efteråret i Japan under titlen Tobidase Doubutsu no Mori, der betyder noget med at hoppe ud. Dette skyldes ikke 3D-effekten, men mere spillets trådløse gameplay. Se klip her.

  • Til august udgives New Super Mario Bros. 2, som kortvarigt blev fremvist på film sidst i Nintendo Direct, tilsyneladende kraftigt inspireret af Super Mario Bros. 3 til NES!




    7
    1ups givet

    Kommentarer:

    #1 - Pieyanthikos

    Level: 18 (Twhomp)

    21-04-2012 12:39

    Udviklingen Animal Crossing 3DS går godt. Spillet udkommer til efteråret i Japan under titlen Tobidase Doubutsu no Mori, der betyder noget med at hoppe ud.



    Personligt vil jeg nok overveje det en ekstra gang, før jeg begyndte at købe skabe i spillet..

    2
    1ups givet

    #2 - Mic

    Level: 16 (Space Pirate)

    21-04-2012 12:48

    Èn ting jeg er meget irriteret over mht. Animal Crossing: Spillene udkommer ALTID i efteråret Smiley Jeg har gennemlevet efterår og vinter i GAmecube versionen, Wild Word til DS og sørme ikke om også Wii-versionen kom der. Jeg kan ikke dy mig når de udkommer, men for en gangs skyld ville jeg ønske de kom om foråret - for jeg bliver træt af dem inden jeg når til forår og sommer når de udkommer om efteråret Smiley
    0
    1ups givet

    #3 - AND

    Level: 35 (Lakitu)

    21-04-2012 12:52

    @ Pieyanthikos - hehe, nice on - 1-up herfra!Smiley
    0
    1ups givet

    #4 - Zøvnig

    Level: 20 (Moblin)

    21-04-2012 20:54

    Bedste nyhed er næsten den nye firmware til 3DS. Det er nogle små fornuftige rettelser, som gør brugeroplevelsen bedre Smiley
    0
    1ups givet