SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Shaun White Snowboarding Julekalender: 22. december

Skrevet af Lukas Skywalker - 22-12-2009 10:52

Har du Nintendo-ønsker på din ønskeseddel? Så er dagens konkurrence sikkert legende let!

Dagens konkurrence:

Du har forhåbentlig et eller flere Nintendo-spil skrevet på din ønskeseddel, og hvad ville være bedre end hvis de ønsker du nu måtte have, går i opfyldelse?

Dagens konkurrence går ud på, at ikke nok med at du skal skrive hvad du ønsker der, du skal også skrive hvorfor du ønsker dig det. Humor vejer meget på vores vægtskål!

Dagens præmie:


Rabbids Go Home t-shirt
Dagens præmie er en svedig Rabbids Go Home-t-shirt

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - PD

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 11:21

Altså jeg ønsker mig selvfølgelig New Super Mario Bros. Wii, det står øverst på min top 5 ønskeliste! Grunden er jo selvfølgelig at spillet ser episk ud og helt vildt fedt, og fordi jeg allerede har New Super Mario Bros. så er det jo også passende at få en bedre "efterfølger" til Wii 8D
0
1ups givet

#2 - Haken

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 11:36

Jeg ønsker mig det japanske Soul Silver. Grunden til at jeg vil have det japanske, er at jeg ikke kan vente til EU release. Skal jeg stene over 5 måneder, hvor jeg kun spiller Fifa 10, og råbe af Xavi, fordi han ikke engang kan skroere et mål. Og kun pga. EU releasen først er om lang tid? Nej det tror jeg ikke.
0
1ups givet

#3 - MetteT

Level: 5 (Cheep)

22-12-2009 11:40

Jeg ønsker mig wii fit plus.
B.la. så jeg kan komme af med alt det fede mad man har guffet i sig her i julen.
Jeg har også etteren, og glæder mig meget til wii fit plus. Så kan jeg også bruge den kolde triste vinter månede til at komme i tip top form, og blive klar til bikini sæsonen. weeeee.
0
1ups givet

#4 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

22-12-2009 11:56

Jeg ønsker mig da Rabbids Go Home-spillet. Smiley Det ser skide skægt ud, og hvad jeg syntes er endnu bedre, er at det er uden rayman. Smiley Har aldrig rigtig brudt mig om rayman, men nu hvor det kun er rabbid, kan jeg ikke se andet i min fremtid end skøre kaniner, der smadrer sig selv, eller de andre rabbids. Smiley Men jeg er ikke sikker på om jeg får det, eftersom jeg har 6-7 wii spil på listen, Bl.a. NSMB: wii, og Metroid prime Trilogy, men hvem ønsker sig IKKE en sjov resterende ferie med rabbids i?
0
1ups givet

#5 - supermic

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 13:42

en wii konsol,, da jeg har et par spil men ikke haf´t penge til selve maskinen Smiley
0
1ups givet

#6 - 'Noes

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 13:47

Mit bud: jeg ønsker ikke nogen Nintendo spil i julegave.
0
1ups givet

#7 - Jesper Kold

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 13:50

Jeg ønsker mig brændende meget Boom Blox 2 Bash til min Wii. Boom Blox har været det spil jeg helt klart har spillet mest i år, og jeg har gennemført rigtig mange levels i det. Tilmed er det også et af de spil som har kunnet få min kone til at spille wii, og endda i flere timer. Normalt har hun mistet interessen for et spil ret hurtigt, men med Boom blox har hun fundet et spil hun gider at bruge lang tid på... Det værste ved dette er så bare hun gang på gang lamme-tæver mig i 2-player, og siger jeg er dårlig i co-op. Jeg skal virkelig have styrket mit selvværd, så JEG for en gangs skyld kan være den der vinder! Men denne fantastiske spilserie, giver massere af sjov og så endda sammen med damen. Det ville blive de bedste juledage ever! (Hvis jeg altså vinder over hende!)
0
1ups givet

#8 - martin31

Level: 9 (Bob-omb)

22-12-2009 14:07

Jeg ønsker mig det nye F1 2009. Det bliver vildt fedt at tage svingene i ferrarien med 200 i timen mens rattet ellers bare bliver drejet i bund mens jeg af alle lungers kraft råber Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!

Når jeg så har overstået et dødsrace i ferrarien, med naboerne bankende med kosteskaftene på væggene samt loftet for at få stoppet larmen samt forsøgt at få rystelserne i huset ned under 8,7 på Richterskalaen, ja så sker det mest vanvittige og for naboerne meget behagelige:

Jeg åbner nu min anden julgave som er det nye Pro Evolution Soccer 2010 og her sænker stilheden sig nu i stuen mens jeg grædende af glæde omfavner spillet. Jeg jonglerer nu spillet på plads i maskinen og starter en match. Med bevægelserne af Wiimote samt Nunchuk styrer og dirigerer jeg nu mit hold som en komponist styrer sit orkester. En dejlig blid symfoni af afleveringer og driblinger.............. Indtil min angriber Jon Dahl Skævbensson pludselig tager teten og sakser bolden op i krydset med en Casillas svævende forgæves ind i netmaskerne. Jublen vil nu ingen ende tage i stuen. Jeg hopper og stamper og skriger og smider trøjen, løber rundt i hele lejligheden rundt om alle stole, rundt om sofaen, hopper op i dobbeltsengen, løber videre ind mod stuen indtil jeg pludselig vælter over min gravhund som har placeret sig strategisk ude i gangen.
Min puls er nu ved at være nede under de 200 igen og jeg sætter mig ind til TV'et igen. Gravhunden står stadig ude i gangen og glor.
Jeg ser nu til min store skuffelse at Spanien har vundet 16-1 fordi jeg glemte at sætte spillet på pause. D'oh


Ja, efter denne lange historie er der vel ingen grund til at forklare hvorfor jeg så inderligt ønsker mig disse to spil Smiley

0
1ups givet

#9 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

22-12-2009 15:13

Jeg ønsker mig selvfølgelig Rabbids Go Home! Altså, spillet ser ret crappy ud imo, men det ville være ret blæret at sidde og spille det med en af de Rabbids Go Home t-shirts, jeg har vundet!
0
1ups givet

#10 - Stefan N. Andersen

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 17:28

Oensker mig da Indiana Jones - Staff of Kings til min Wii. Smiley

Hvorfor? Tja.. naar nu "Fred paa Jorden" alligevel aldrig ligger under juletraet, saa kan man jo ligesaa godt oenske sig et spil med en god omgang piskesvingende action! Smiley
0
1ups givet

#11 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

22-12-2009 21:32

Jeg har ønsket mig Dead Space Extraction i håbet om, at en solid omgang rum horror co-op shooter er det, der skal til for at lokke kæresten tilbage på sofaen med en Wiimote og Nunchuk i hænderne. Fremfor at hun, som nu, sidder foran PC'eren og spiller skumle facebook spil, hvor man åbenbart enten bygger sin egen burger cafe og laver virtuelle burgere eller hvor man skal få en bondegård til at fungere, ved at kæle med ponyen eller sådan noget...... Jeg vil have min kæreste tilbage.....
0
1ups givet

#12 - Jorpy!

Level: 1 (Goomba)

22-12-2009 23:31

Jeg ønsker mig verdensherredømet Smiley Og hvis min familie og de andre der, giver mig gaver synes, at det er for dyrt, så ønsker jeg mig bare en sort Wii-mote og tilbehør Smiley

Hvis jeg ikke får verdensherredømet, opsøger jeg nok bare, Rabbids'ne så de kan hjælpe mig Smiley
0
1ups givet

#13 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

22-12-2009 23:48

Jeg ønsker mig selvfølgelig også Rabbids God Home! Hvorfor? Fordi jeg elsker når kaninerne tager deres svuppere frem og siger:"BWAAAAA" Det lyder så godamn godt, og så elsker jeg også eteren og toeren, især eteren pga. de der små film man kunne unlocke. EN af dem sagde fx "Rabbids can't play soccer, BUT, THEY, CAN, DANCE" xD http://www.youtube.com/watch?v=ZCncfXXxZW4 BWAAAAAAAAAAAAAAA
0
1ups givet