N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spil online for sjov eller om hæder i Super Smash Bros. 4 3DS/WiiU

Skrevet af KJ85 - 09-04-2014 10:45

Vi har allerede fået set på de nye karakterer, der blev afsløret under nattens Nintendo Direct og skrevet lidt om, hvordan de to versioner af spillet adskiller sig fra hinanden. Nu skal vi så have kigget nærmere på en ret væsentlig del af begge spillets versioner – nemlig online multiplayer. Alt, hvad du skal vide finder du her.

Det giver sig selv, at der ikke kan spilles multiplayer på kryds af versionerne, da banerne til 3DS og Wii U ikke er de samme. Til gengæld er spillets primære online modes repræsenteret i begge versionen, og Nintendo vil denne gang sikre, at der er noget at komme efter for både nye spillere såvel som mere erfarne og konkurrencemindede kombattanter. Derfor kan man spille ”For Fun” eller ”For Glory” – sjov eller hæder – når man tørner ud mod tilfældige modstandere på nettet, og et matchmaking-system vil sørge for at du møder spillere nogenlunde på dit niveau..

For Fun:
Når man spiller for sjov bliver banerne udvalgt tilfældigt, men deres Final Destination-udgave vil ikke være repræsenteret. For items, assist trophies og Pokéballs gælder det, at de alle vil være med her. Det er kun muligt at spille Smash-kampe og kun oplysninger om dine sejre vil blive gemt.



For Glory:
Kæmper du i stedet om hæder og ære, så bliver det kun muligt at spille Final Destination. For at det ikke skal blive ensformigt har mange baner en sådan form, så både musikken og udseendet varierer fra gang til gang. I For Glory er det ikke muligt at spille med items og udover den sædvanlige alle mod alle med fire spillere kan der spilles 1 mod 1-kampe. Både oplysninger om sejre og nederlag vil blive gemt.



Spiller du med venner frem for tilfældige modstandere kan du vælge lige de indstillinger du har lyst. Dette inkluderer muligheden for at spille stock battles (kampe med et bestemt antal liv) og kampe på tid.

Når du spiller online i Super Smash Bros. 4 kan du ikke længere være anonym. Dit NNID vil blive vist hos modstanderne, og opfører du dig ikke ordentligt har Nintendo tænkt sig at sanktionere derefter og banne spillere. Nogle af de ting, der vil blive slået ned på står listet herunder:

  • Spillere der starter en kamp, men så ikke spiller den
  • Spillere der konstant går efter samme modstander
  • Spillere der hopper i døden adskillige gange
  • Spillere der forlader sine spil for ofte
  • Spillere der snyder ved udnyttelse af tekniske aspekter


Hver enkelt forbrydelse på god opførsel bliver bedømt og straffen vil variere derefter, hvorfor nogle kan blive banneret i længere tid end andre. Rapporterer man andre spillere til Nintendo uden et reelt grundlag bliver man også straffet for det.

I forbindelse med spillenes online-del er der en enkelt sidste ting vi skal have nævnt. Det bliver muligt at måle sig selv mod andre spillere via et tal Nintendo kalder for Global Smash Power. Her er ikke tale om et ordinært leaderboard, hvorpå du kan se din rangering, og dine online-bedrifter får ingen indflydelse på din score. I stedet beregnes din Global Smash Power på baggrund af dine præstationer i spillets single player modes, og det tal du har fortæller dig, hvor mange spillere du er bedre end.



Hvad siger du til de detaljer vi fik om spillenes online-del under nattens Nintendo Direct?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

09-04-2014 11:04

Jeg går ud fra, at "Smash Battles" tæller 4-player, items, random bane?

Dette online lyder ret godt, hvis det spiller lag-free, så er jeg helt klart med på dén vogn. (Det er dog, hvad Brawl burde have været.)
0
1ups givet

#2 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

09-04-2014 11:14

Tror i stadig det bliver 2-minute matches? Smiley
0
1ups givet

#3 - ChampionOfWhat

Level: 17 (Deku Baba)

09-04-2014 21:40

Alene det at Mega Man er med og det nye look Zero Suit Samus (I ved hvad jeg mener Smiley) har fået er grund nok til at jeg køber det både på 3DS og Wii U Smiley
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

10-04-2014 11:52

Hvorfor er Stock Battles ikke standarden? Så vidt jeg ved er det det, de fleste spiller; alle jeg kender skifter altid væk fra Free for all.
0
1ups givet