LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

UPDATE: Animal Crossing - Mere af det samme

Skrevet af Zøvnig - 17-07-2008 12:52

For de fleste af os kom det ikke som den store overraskelse, da Animal Crossing blev annonceret til Wii. Spillet har en stor fanskare og spillets unikke gameplay har tryllebundet rigtig mange af os. Personligt tør jeg ikke engang begynde at overveje hvor mange timer jeg har tilbragt i selskab med GameCube og DS versionen af dette spil. Derfor er jeg uden tvivl en af dem der har set meget frem til næste udgave i serien.

Skulle du ikke tidligere have stiftet bekendtskab med Animal Crossing kan spillet bedst beskrives som et simulations spil, lidt i stil med f.eks The Sims. Spillet er dog meget dybere i det, det foregår 24/7 alle årets 365 dage. Dvs. logger du på om natten i spillet, er det nat, logger du på nytårsaften klokken 12 er der fyrværkeri med videre. Du ankommer til en lille by med nogle nuttede naboer og dem skal du gøre dig venner med, alt imens du indretter dit hus, tager på fisketure, går på sommerfugle jagt og meget mere. Spillet har ikke et egenlig formål, andet end du hurtig føler dig som en ingreret lille del af det specielle samfund.

Animal Crossing er et af den type spil som det kan være svært at beskrive men som kan holde en fanget i nærmest uendelig lang tid.



Men hvad kan du og jeg forvente os i den kommende Wii version? De kolde facts fortælles os at spillet kan nu spilles i 480p i formatet 16:9 og det er i sig selv godt nok. Spillet har også beholdt featuren fra DS versionen, som gør, at det føles som om vi bevæger os rundt på en lille globus (horisonten bøjer). Størrelsen af selve din by er også den samme, som i GameCube versionen og grafikken vil der ikke være nævneværdig forskel på.

I modsætning til hvad man skulle tro, vil bevægelsessensoren i Wiimoten ikke blive brugt i Animal Crossing til Wii og ligeledes vil du heller ikke kunne styre ved hjælp af en Classic Controller, på nuværende tidspunkt. Om du vil spille rent med Wiimoten eller med en blanding af Wiimoten og Nunchucken er helt op til dig selv. Det primære er dog, at spillet vil gøre kraftig brug af IR igennem hele spillet. Dette burde gøre styringen enkel og lige til, hvilket altid er en fordel i et spil af denne type.



Man der er også enkelte nyheder i spillet. For de af jer der koblede jeres Gameboy Advance sammen med jeres GameCube, så husker i muligvis at i kunne besøge en lillebitte ø på denne måde. I City Folk er det bare en "lille storby" i kan besøge. Selve byen er ikke større end cirka 3 skærmbilleder, men byder til gengæld på blandt andet en hemmelig natklub, en frisør og muligheden for at se lidt stand-up. Der er ikke tale om en kæmpe udvidelse men dog et ekstra tiltag til spillet, som kan løfte spiloplevelsen en del i vejret.

Animal Crossing: City Folk vil derudover både benytte sig at normal chat, som i de tidligere spil og det nye WiiSpeak. Eneste lille minus her er at spillet ikke understøtter trådløst keyboard. Det er naturligvis til at overleve, men det havde været en nice lille ekstra touch, at give os den mulighed.

Alt i alt vil fans a serien næppe blive skuffet, så længe du ikke havde forventet en nytækning af hele spilserien. Her på redaktionen ser vi ihvertfald frem til Animal Crossing: City Folk med åbne arme.

---UPDATE---
Udover de mange ting, som er blevet nævnt, kommer her nogle flere:

- Spil med op til 3 venner.

- Selvom trådløst tastatur ikke er understøttet, vil det stadig være muligt at tilkoble et USB-tastatur.

- DLC er bekræftet, gratis, helt uden Pay to Play funktionen.

- DS til Wii forbindelse vil være tilgængelig. Herunder har du mulighed for at tage din DS figur og ting fra Animal Crossing: Wild World over på City Folk. Du vil kunne transportere din figur med dig over til en ven og du kan hente nye ting ved Wi-Fi hotspots.

- Design dit tøj. Både front, bag og ærmerne af din t-shirt.

- Spil som din Mii ved at tage en maske på.

- Du kan tage billeder, gemme dem på dit SD-kort eller sende dem til en ven.

- Der er desværre ikke mulighed for at spille NES spil som i GC versionen.

- Hvis man spiller Wi-Fi med sine venner og én af dem mister forbindelsen, mister alle forbindelsen. Ligesom i DS versionen.

- Det vil ikke være muligt at få Weather Channel og spillet til at fungere sammen.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

17-07-2008 14:12

Tja, jeg er faktisk ret skuffet. GCN-versionen var egentlig bare Animal Forrest, som udkom til N64 i Japan. NDS-versionen er stort det samme, og nu til Wii. Jeg så gerne en visuel opfriskning, og måske at udviklerne forsøgte sig med noget nyt. Hvad med first person view? Kunne man ikke styre sin figur på denne måde og så bruge Wii Remoten som skovl, fiskestang osv.?

Spillet genbruger også en masse møbler, så vidt jeg kunne se, hvilket er lidt fesent. Huset virker en smule større, og online lidt bedre, men ellers er det bare Wild World om igen. NES-spillene på GameCuben var rigtig sjove, og det kunne være cool med noget lignende i City Folk (Virtual Console, anyone?), men næ, intet nyt dér heller.

Alt i alt er jeg ret skuffet over, hvor meget Nintendo vil tillade sig at genbruge fra generation til generation. Heldigvis er der ikke Pay to Play med; dét ville være slemt!
0
1ups givet

#2 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

17-07-2008 14:13

Jeg har bestemt mig at jeg skal have dette, selvom jeg blev lidt træt af DS versionen...
Fedt at de har valgt at gøre USB-tastatur brugbart, da man så vil kunne chatte langt mere effektivt...
Vides det endnu om Wii-speak følger med omkostningsfrit, eller om det skal købes ved siden af, eller om der findes en bundleløsning for der kan spares stakater?
0
1ups givet

#3 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

17-07-2008 14:18

WiiSpeak vil blive solgt separat, så vidt jeg husker til $30-$40.
0
1ups givet

#4 - Moses

Level: 3 (Koopa-Troopa)

17-07-2008 14:20

det er godt nok nederen at det ikke vil muligt at få Weather Channel og spillet til at fungere sammen. og at wiimoten ikke bruge's der bliv lige taget en stor bid af kagen

0
1ups givet

#5 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

17-07-2008 16:23

Håber at man kan tage ting fra sit GC save...
0
1ups givet

#6 - PD

Level: 1 (Goomba)

17-07-2008 17:27

Juhu... hmm syns kun det med Weather Channel er lidt skuffende.. ville være fedt hvis det regnede udenfor, og så osse i spillet... rent faktisk regner det lige nu i mit til DS XD
0
1ups givet

#7 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

17-07-2008 17:42

Grunden til dette var, at hvis man boede i et land, hvor det f.eks. regnede konstant, ville det ikke være så fedt. At man selv kunne bestemme at sætte det på, ville være en bedre mulighed.
0
1ups givet

#8 - Ploek

Level: 1 (Goomba)

17-07-2008 21:13

Endelig er AC officielt til Wii.
Har virkelig glædet mig til det, selvom det nok blir meget af det samme.
Plejer at spille det hårdt i en måned eller 2 og rører det så ikke igen
men det er altid fornøjeligt! Smiley

0
1ups givet

#9 - Xonuss

Level: 6 (Cucco)

18-07-2008 11:54

skal helt sikkert have det syntes faktisk at det ser mega fedt ud
0
1ups givet

#10 - NeLo

Level: 1 (Goomba)

18-07-2008 12:16

Hmm måske skulle jeg endelig investere i sådan et spil Smiley
0
1ups givet

#11 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

18-07-2008 20:53

Det ligner jo DS-versionen på en prik Smiley (Bare bedre grafik) Er lidt skuffet. Ville gerne have set noget lidt mere nyskabende..
0
1ups givet

#12 - PD

Level: 1 (Goomba)

18-07-2008 22:43

Som fx? XD
0
1ups givet

#13 - NeLo

Level: 1 (Goomba)

18-07-2008 22:51

Hmm som jeg forstod det på ham manden der har skabt serien, var ikke at han ville fornye verdenen af animal crossing men forbedre den.

Nu har jeg self ikek prøvet de andre men jeg tror måske der vil mangle nogle ting i dette spil.
0
1ups givet

#14 - Jonas

Level: 15 (Geega)

19-07-2008 18:00

"det er godt nok nederen at det ikke vil muligt at få Weather Channel og spillet til at fungere sammen."

Og dog. Her i lille, kolde Danmark er der ret tit dårligt vejr, og hvis vejret ikke lige er til en picnic, så er det vel meget rart med en omgamg solskin i spillet.
0
1ups givet

#15 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

20-07-2008 21:52

Jeg glæder mig så meget til Animal Crossing City Folk Smiley det bliver for nice at spille med vennerne på den måde... og så kunne snakke sammen det sætter prikken over i'et Smiley
0
1ups givet

#16 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

21-07-2008 18:26

Håber på at man kan overføre sit GC save :/
0
1ups givet