LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Watch_Dogs til Wii U sigter mod udgivelse i efteråret?

Skrevet af Shajita - 11-04-2014 20:06

Mange sultne Wii U-ejere måtte se skuffet til, da Watch_Dogs blev udskudt på Nintendo's hjemmekonsol på trods, af at alle andre versioner stadig er sat til udgivelse sidst i maj.

Nyhederne har været få omkring Wii U-versionen, men nu er en smule info måske dukket op. Ubisofts egen online-butik for digitale varer, http://uplay.ubi.com/, har sat Wii U-versionens udgivelse til en gang i efteråret, 2014. Interessant nok, er det kun den amerikanske version af siden der har dette udgivelses-vindue, da den europæiske version af siden stadig fastholder, at Wii U-versionen udkommer d. 27. maj 2014.



Der har været mange spekulationer om den pludselige udsættelse bare var et forsøg på at dæmpe interessen, hvorefter man så ville aflyse WiI U-versionen af spillet.
Tror du at spillets Wii U-udgivelse er helt droppet, eller er der stadig håb?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-04-2014 21:23

Jeg forstår stadig ikke spekulationen i, at Wii U-versionen skulle blive aflyst. Ubisoft har adskillige gange været ude og sige, at den med 100 procents sikkerhed bliver udgivet, men at de var nødt til at låne holdet der stod for Wii U-udgaven for at blive færdig og få spillet skubbet ud.

Det er jo nok uden tvivl et af de spil med det største budget i årevis, og tror ikke Ubisoft ville have råd til at holde det fra markedet meget længere. Pengene skulle simpelthen inddrives igen, og det gik så ud over Nintendofolket, der dom konsekvens deraf må vente lidt. Længere tror jeg ikke den er..
1
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

11-04-2014 21:34

Tror spekulationen kommer af, at Ubisoft sagtens kunne trække stikket, hvis Watch Dogs skulle vise sig at floppe. Der er lagt mange penge i spillet, der er en masse hype, men der har også været bekymring grundet den lange udvikling af spillet, og hvem ved om det bliver til den succes som Ubisoft håber på. De har jo eftersigende lagt planer 10 år forude, men altså det nok så fint, spillet skal jo gerne gøre indtryk først...

Jeg tror heller ikke på, at det bliver aflyst, men jeg tror på, at det ligesom alle andre Ubisoft spil, skal være offer for ekstrem lave salgstal, især nu når det får en chance på 4 andre (foretrukne) konsoller. Det ærgerligt, og det hjælper kun Ubisoft med at tage den endelige beslutning.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-04-2014 21:40

Det kunne de vel i realiteten godt, men jeg tror bestemt ikke de gør det da der allerede er investeret alt for meget i det..

Salgstallene på Wii U vil selvfølgelig blive lave - det er der nok ingen tvivl om når det kommer et halvt år for sent, men håber virkelig ikke de lægger for meget i det, som følsomme EA..
0
1ups givet

#4 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

11-04-2014 22:24

Jeg ved ikke om Watch_Dogs alene ville være slutningen på Ubisoft, men kunne godt forestille mig at de ville gå ned med flaget, hvis det spil, og deres 2 andre store, risikable investeringer, The Crew og The Division, skulle snuble i salget.

Men tror ærlig talt at industrien ville tage et endnu større slag, rent kreativt. Ubisoft er nok den, af de 3 store publishers, der tænker mest uden for kassen. Sidste år (tror jeg?) havde de 2 budget-priced, single player only shooters, et sat i en western og et sat i en 80's sci-fi verden.

I denne måned udgiver de et JRPG i form af Child of Light, og senere i år har de et 2D eventyr spil sat i første verdenskrig, der bruger håndtegnet artwork, med en historie baseret på gamle breve sendt til familier under krigen. Ej heller må vi glemme Rayman Legends. At miste Ubisoft på nuværende tidspunkt ville sende et virkelig dårligt signal.
1
1ups givet

#5 - Grauling

Level: 23 (Skree)

11-04-2014 22:35

Så længe Ubisoft udgiver et nyt Assasins Creed hvert år tror jeg nu ikke lige at de går konkurs lige foreløbigt :b
0
1ups givet

#6 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

11-04-2014 23:03

EA er åndssvage, og jeg gider ikke engang tænke på dem hehe. Men man må jo tænke på at Ubisoft også er en forretning, og de tabte ligefrem penge på ZombiU, det lidt vanvittigt...

Jeg tror nu ikke Ubisoft går ned foreløbigt. Selvom industrien skifter meget lige for tiden, så virker det som om, at de store vestlige firmaer har et ret godt greb om økonomien. Hverken EA, Activison eller Ubisoft virker til at være i knibe.
0
1ups givet