Demo udsendt for Oninaki

Vi streamer Moonlighter i...

Ugens Downloads: Uge 30 2...

Se hvordan baner kan ænd...

Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Dit seneste køb

Bedste local 4+ player sp...

Super Mario Maker 2

SMM2 feedback for feedbac...

Restrukturering af reklam...

Gamle dage på N-club

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Releasedatoer

Nintendo Switch

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Little Dragons Café (Switch)

Skrevet af Nemy - 31-10-2018 15:50

Little Dragons Café kunne på overfladen ligne endnu en perle fra Rising Star Games, der tidligere har udgivet titler som Little Kings Story, No More Heroes og Harvest Moon DS. De står alle som højdepunkter fra min Wii- og Nintendo DS-tid. Derfor var forventningerne også semi-høje da jeg satte mig med min Switch-maskine i hånden og skulle til at starte min egen café. Little Dragons Café er det tætteste jeg kommer på dette, her handler det nemlig om at drive sit eget bed and breakfast.

Hvis jeg skulle starte en café i virkeligheden forestiller jeg mig, at det ville være en hektisk affære med udbrændthed og lange hårde arbejdsdage. Så vil jeg meget hellere gøre det i Little Dragons Café. Her går arbejdsdagen stille og roligt med at løse simple små, men tilfredsstillende opgaver. Du samler ingredienser ind til caféen så du kan servicere dine gæster bedst muligt. Har du lyst til at tage en all-nighter bliver du i modsætning til andre simulatorspil ikke straffet med et ekstremt lavt energiniveau dagen efter. Der er heller ingen valuta, det hele handler om at indsamle. Det er en dejlig forfriskende tilgang man har valgt at tage til den ellers så kendte simulator-formular.Omdrejningspunktet i Little Dragons Café er primært at lære nye opskrifter og indsamle ingredienser til disse så dine gæster kan få den bedst mulige oplevelse på din café. Du har samtidig en lille drage, som du skal opfostre (det er jo logisk nok). Det er relativt let at opgradere din menu da dette gøres ved at opdage nye områder og/eller tale med dine ansatte, der kan give dig tips. Når du har indsamlet ingredienser er det tid til rent faktisk at lave retterne. Dette er straks mere udfordrende da de små minispil til dette kan være overraskende svære af og til. Jo bedre du klarer dig her jo bedre vil det dog gå dig og dit lille sted. Jo bedre retter, jo bedre et omdømme får din café. Det betyder flere gæster i butikken.

Spillet er dejligt afslappende og er et perfekt spil at samle op efter en stresset dag. Tempoet er lavt og du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge på hvad. Spillet straffer dig ikke særlig meget og du bestemmer således selv hvad du vil bruge din tid på den pågældende dag.

Spillets historie udspiller sig via daglige historiemissioner, der er små opgaver, du kan løse i løbet af dagen. De varierer og kan være alt fra at gå til et bestemt sted på et bestemt tidspunkt til at tale med personer for at få nye ingredienser til caféen. Uanset hvor meget du indsamler og hvor travlt du gør dig selv vil du stadig kun kunne klare spillet i dets eget tempo da der kun er en fastsat mængde daglige. Det er tydeligt, at udviklerne har søgt at skabe et afslappende spil og det er i den grad lykkedes. Det er en dejlig afslappende fornemmelse at begive sig ind i universet efter en lang dag på mit rigtige arbejde. Kun få spil har formået at skabe denne ro.Little Dragons Café kan til tider blive lidt for simpelt. Man sidder ofte med en manglende følelse af fremgang og en fornemmelse af, at det hele virker ligegyldigt når der ikke er noget at stile efter udover nye opskrifter. Jeg forstår godt grundideen i at have udeladt en form for valuta og items man kan købe. Omvendt havde det været rart at udvide simulatorformularen en smule i stedet for blot at skære fra.

I takt med dragen vokser op og får flere egenskaber vil den hjælpe dig med at kunne nå nye områder. Udforskning bliver dog aldrig spillets store styrke. Du render hurtigt ind i områder, som er svært tilgængelige selvom de ikke ser sådan ud. Det kan være sten du ikke kan hoppe op på så let som du burde eller kanter der gør det svært at komme videre. Det virker som en lille ting, men når du bliver bedt om at gå til det samme område for 20. gang kan det godt blive et frustrationsområde. Når du er på jagt med din drage er en anden lille problemstilling, at du ikke kan give dragen besked om at jage byttet på lang afstand. Du skal således helt tæt på det givne væsen før knappen du kan trykke på kommer frem. Det resulterer oftest i, at væsenet når at se dig inden så du mister din overraskelsesfordel.Konklusion:
Alt i alt er Little Dragons Café et super hyggeligt spil til din Switch-maskine. En dejlig afslappende fornøjelse, hvor du kan sætte tempoet ned i en travl hverdag. Det er et sjovt nyt take på den ellers brugte simulator-genre. Til tider bliver formularen dog lidt for simpel og man kunne godt have savnet noget mere. Der er dog indhold til et hav af timer, og det er et frisk pust, hvis du er vild med den type spil.

Spillet fylder 680 MB

2
1ups givet

3/5


Nemt at gå til

Forbeholdt niche gamere

Kommentarer:

#1 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

01-11-2018 11:59

Når du siger man skal opfostre sin drage, hvad består det så af? Skal man indsamle mad til den eller?
0
1ups givet

#2 - Nemy

Level: 24 (Whomp)

01-11-2018 15:30

Nej det er egentlig ikke ment som decideret opforstre i den forstand at du skal foretage dig særlig meget, mere billedlig talt. I takt med du har den med dig og kommer frem i spillet vil den "udvikle" sig og få flere skills du kan bruge Smiley
0
1ups givet

Little Dragons Café

Little Dragons Café
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
21-09-2018

Kan købes hos:
Coolshop - 210.00 kr