KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertTerra Nil får snart Vita...

KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Boulder Dash Rocks (DS)

Boulder Dash Rocks (DS)

Skrevet af Mr. Yokomoto - 20-02-2008 21:26

Konceptet er enkelt, du spiller Rockford; en lille figur, der bevæger sig rundt i labyrinter, der flyder med diamanter, der skal samles og modstandere, der skal elimineres. Her er tiden din værste fjende, og da der kun er én måde at gennemføre de enkelte baner på, gælder det om at huske de successfulde trin, du allerede har lavet, hvis du døde inden du nåede exitskiltet. Undervejs skal du passe på løse sten, der let kan ende i hovedet på dig og forskellige typer af fjender, der er ude på at tage livet af dig, inden du får fuldført din opgave. Nogle af stenene kan der flyttes på, hvis du tænker dig om, og andre af dem er ikke til at rokke ved. Så enkelt kan det siges og så enkelt er det.Diamant-jagten er gået ind!


Forskelle på det nye og det gamle spil
Egentlig er jeg ikke så vild med de spilleproducenter, der tager gamle koncepter og laver dem om. Kald mig bare gammel, men jeg syntes noget af charmen nemt kan forsvinde, hvis et klassisk spil pludselig kommer igennem vridemaskinen, så det eneste man kan genkende er spillets titel. Men bare rolig, dette gælder bestemt ikke for Boulder Dash Rocks. EA har formået at lægge nye elementer ind i spillet, så det forøger oplevelsen af spillet, hvilket er en sjældenhed i disse år. Rockford kan ikke bare skubbe sten og undgå dem, han er nu også udstyret med en pistol, der kan bruge forskellige typer af ammunition. Der kan bl.a. ødelægges sten, skydes uhyrer og rykkes sten over store afstande. I min bog er dette helt klart et stort plus.Rockford har fået et nyt våben


Da spillet oprindeligt udkom i midten af 1980'erne, skulle der ikke meget til at imponere de hungrende spillere, men i 2008 har vi set tonsvis af spil og forventningerne er noget anderledes end dengang. Derfor har EA også sørget for at fylde lidt nyt på spillet, så der bliver fire muligheder, når du først har fået arbejdet dig igennem de første baner.

Planet Tour indeholder det gode, gamle Boulder Dash-spil med ny grafik og et gameplay, som i de gode, gamle dage. I Route Race skal du forudbestemme, hvordan Rockford skal kæmpe sig igennem banen. Med styluspennen tegner du hans rute, inden han bevæger sig ud i labyrinten, og beregner du faldende sten, lumske uhyrer og funklende diamanter korrekt, når du sikkert i mål.

Den tredje mulighed i spillet er Time Trial, hvor du på tid skal gennemføre Boulder-baner på tid. Det minder meget om Route Race, men denne gang skal du styre Rockford rundt imens du undgår de værste forhindringer i kampen om den gode tid. Endelig er der Double Dash, hvor du kan dyste med en af dine venner. Det er ikke lykkedes mig at prøve denne del, fordi det kræver at din modspiller også har sin egen version af spillet. Ikke just et positivt tegn syntes jeg, men smart nok, hvis antallet af solgte spilenheder skal op. Alt i alt er det det klassiske gameplay, der løber med pointene. Banerne er gode og varierende, men indimellem virker det som om, at de er lavet så strategiske og indviklede bare for at få spilletiden op. Er man til små, hurtige minispil, er der tale om et spil med mange timers underholdning.Grafikken er desværre sød som sukker


Grafikken og lyden
Lad mig sige det med det samme: Grafikken er gjort alt for tutte-nuttet. Det er holdt i kraftige farver, hvilket er fint nok, men når monstrene ligner teletubbiernes kæledyr, er det svært at tro, at udvikleren vil nå andre end børn med denne titel. Dette er en skam for gameplayet er faktisk ganske underholdende, men det barnlige ydre vil sandsynligvis skræmme en del væk. Ellers er grafikken faktisk ganske god. Den er ikke prangende, men for et spil af denne kaliber, er den som den skal være.

Lyden er der ikke ofret de helt store kræfter på. En iørefaldende melodi og god variation af lyde og effekter er med til at gøre spillet til en god underholdning i nogle timer uden, at man bliver irriteret.

Alt i alt
Alt i alt er Boulder Dash Rocks ganske underholdende. Hardcore gamere vil sandsynligvis hurtigt komme til at kede sig, men vi andre kan nyde flere timers god underholdning med en af spilbranchens absolutte klassikere i ny indpakning. Der er dog ikke tale om et sublimt spil, men mere om lidt god underholdning, der er værd at sætte i maskinen fra tid til anden.

0
1ups givet

4/5

Mario stjerne Mario stjerne Mario stjerne Mario stjerne Tom Mario Stjerne
Anmeldelsesemblem
Hjernegymnastik
Anmeldelsesemblem
Klassiker

Kommentarer:

Lukas Skywalker

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

20-02-2008 21:39

Det lyder/ser faktisk ret sjovt ud, men ved ikke rigtig Smiley
0
1ups givet
powerfull499

#2 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

20-02-2008 21:59

Det er jo en ren 7'er!


0
1ups givet
L0rd Doxah

#3 - L0rd Doxah

Level: 1 (Goomba)

21-02-2008 07:41

er det ikke lidt sent at anmelde boulder dash (Har ikke læst anmendelsen endnu)
0
1ups givet
Mr. Yokomoto

#4 - Mr. Yokomoto

Level: 1 (Goomba)

21-02-2008 10:19

Dixieboy: Som du måske allerede ved, er der kommet tonsvis af nye titler til både Wii og DS de seneste måneder og de kommende måneder, ser det lige så lovende ud.

Da vi alle herinde laver N-club i vores fritid og da vi vælger at gennemspille stort set alle spillene igennem, inden vi anmelder dem, så tager det lidt tid. Derfor kan du forvente at se flere anmeldelser af "gamle" spil herinde de kommende måneder.
0
1ups givet
Kongking

#5 - Kongking

Level: 1 (Goomba)

21-02-2008 18:19

god anmelse
0
1ups givet