Se det første gameplay f...

Gameplay-trailer udsendt ...

Griftlands: Nintendo Swit...

Spillet Part Time UFO fra...

Control: Ultimate Edition...

Story of Seasons: Pioneer...

Demo for Hyrule Warriors:...

Rune Factory 5 skubbet ti...

N-cast #67: Hvad har vi s...

Lanceringstrailer for Oce...

Pikmin 3

Switch - spilrygter og sp...

Octopath Traveler

Spil på vej til Switch

Zelda Ocarina Of Time Kor...

Super Mario Odyssey

Hyrule Warriors: Age of C...

Sony og Microsofts næste...

Super Mario 3D All-Stars

Nintendo Switch

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DJ Hero (Wii)

Skrevet af Mr. Mario - 03-12-2009 08:07

Nu er tiden kommet, hvor man skal mixe og scratche musik med en grammofon-controller (Turntable) i stedet for at fyre den af med en guitar, et trommesæt eller en mikrofon. De fem knapper (grøn, rød, gul, blå og orange) vi kender fra guitar-controlleren er blevet reduceret til grøn rød og blå på den nye Turntable-controller, men det er ikke det hele. Der er også en crossfader, så du kan fade mellem to numre. Star Power-funktionen, eller Euphoria som det hedder i DJ Hero, aktiveres ved et tryk på en sort knap – eller sort er den faktisk ikke, for når du har gjort dig fortjent til at spille i Euphoria Mode, lyser den faktisk rød! Den sidste lille effekt på Turntable-controlleren, er en lille skrueknap, der dog ikke kræver den store opmærksomhed. Altsammen fungerer generelt godt, dog kan crossfaderen komme til at drille.Resultatet af ovenstående elementer


Er du venstrehåndet eller bare synes at den er sat forkert sammen, kan den deles på midten og du kan bytte rundt på de to dele.

Selvom man nu styrer med en Turntable-controller, ligner spillet dog trods alt stadig Guitar Hero. For lige som i Guitar Hero, skal du i DJ Hero også følge nogle spor. Her er dog kun tre spor, som matcher de kulørte knapper på Turntable-controlleren, den grønne og den blå repræsenterer hvert sit musiknummer, mens den røde er lydeffekter.
Trods de færre spor, er der nok af udfordring at hente i de tre spor – for der skal udføres nok af ting i dem. Der skal trykkes på knapper, scratches, fades op og ned for musiknumrene – og det kan meget let blive en del at skulle overskue. Men frygt ej – noget af det første du bliver præsenteret for, når du smækker disken i Wii'en, er et par lektioner i brugen af den nye Turntable-controller.
Som i Guitar Hero-spillene er der forskellige sværhedsgrader (Beginner, Easy, Medium, Hard og Expert). Men også her vil DJ Hero skille sig ud – for ikke nok med at du får mere travlt foran din Turntable-controller fra sværhedsgrad til sværhedsgrad, så er der næsten også et nyt move, der skal mestres.Ja, der er nok at holde øje med!


Spillet indeholder som et hvert andet party-spil også en multiplayer-del, så hvis du har adgang til hele to Turntable-controllere kan du trykke den af sammen med en ven. Den eventuelt manglende ekstra Turntable-controller forhindrer dog ikke multiplayer-spas, for Guitar-controllere kan hives frem fra gemmerne og bruges til en lille duet. Dog bliver guitardelen hurtig kedelige, da den blot består af uendelige monotone passager, så det er helt fint med mig, at de har holdt guitardelen på et ret begrænset plan.

Har du hverken en ekstra Turntable- eller Guitar-controller, må du rykke festen online, hvor du kan spille mod andre DJ Hero-gamere fra resten af verden via Nintendo Wi-Fi Connection.
Udover at fyre den af online, kan du også købe dig til ekstra numre for Wii Points, når du trænger til noget nyt musik til spillet.

Spillet mangler dog lidt for at komme helt op i de højeste lag, karaktermæssigt – men det betyder jo kun at serien har mulighed for at udvikle sig. Og i første omgang er der jo også en hel ny controller, der skal mestres.Tryk den af sammen med en ven!


Ud over controlleren er et af de centrale elementer i denne titel jo lyden – det er jo et musikspil. Og ligesom Guitar Hero-spillene er lyden i top. Musikken der blandt andet bliver leveret af mange kunstnere, og Eminem, Beastie Boys, Daft Punk, MC Hammer, og endda Motörhead, bliver mixet sammen til en større enhed og lyder for det meste godt. Ja, så godt at jeg nu må tage mig selv i at nynne numre fra genrer og kunstnere, jeg normalt ikke ville lytte til.
Helt præcis indeholder selve spillet 93 mix dannet af 102 musiknumre og dertil kan du så ligge de mix, der er tilgængelige via online-servicen.

Det sted hvor Guitar Hero-spillene haltede mest var udseendet. Det gælder også for DJ Hero, men som i Guitar Hero-spillene, har man ikke det store overskud til at se på omgivelserne, når man først har rettet sit fokus på lydsporene. Dog synes jeg at publikum er blevet en snert mere levende.Er DJ Hero den nye guldfugl?


Konklusion
DJ Hero er, når at kommer til alt, et friskt pust på markedet blandt de mange Guitar Hero-titler. Du skal godt nok følge nogle spor, ligesom i Guitar Hero, men så stopper det også her, for nu skal der mixes og scratches. Musikken er god og den nye Turntable-controller virker fint, dog vil crossfaderen skabe nogle få irritationsmomenter for de fumlefingrede. Og kan du ikke slippe din Guitar-controller kan du da også bruge den, dog i begrænset omfang.
Så DJ Hero skal nok ende med at få sat fut i nogle fester verden over. Og spillet kan helt klart anbefales, hvis man er ved at køre død i de mange Guitar Hero-titler.

0
1ups givet

4/5


Festspil

Fremragende lyd

Kommentarer:

#1 - Kristian Mols

Level: ()

03-12-2009 08:44

Minus... Prisen! Hvorfor skal alle Hero-spillene lemlæste ens kontokort ;/
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

03-12-2009 08:46

Fordi der altid følger noget med. D:

Man må bare holde øje med tilbud, som for eksempel det de havde hos EB Games/GameStop: Byt to spil og få det til 300 kroner. Alt i alt betalte jeg 400 kroner for det. (:

Om det er bedre end Guitar Hero? Nej. Men om det er sjovt? Helt klart!
0
1ups givet

#3 - ZagreP

Level: ()

03-12-2009 13:42

Well jeg er ikkehelt enig ved holdbarheden, jeg stoppede med at spille efter 2 sange. Jeg synes det var kedeligt og spil af tid. Det er nok fordi jeg virkelig ikke kan finde ud af spil, hvor man skal ramme noder i takt med musik..
0
1ups givet

#4 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

03-12-2009 19:49

Hmm, guitar hero er heller ikke særlig sjovt længere. Fik mit første GH spil (GH: World Tour med det hele) til sidste jul. Siden har jeg udvidet samlingen af GH Spil med Metallica, og GH:5. Dog har jeg kun spillet Metallica, og 5 ca. 10 gange til sammen. (8x Metallica og 2x GH 5). Så holdbarhed er sku noget de mangler. Smiley
0
1ups givet

#5 - Dingler_

Level: 3 (Koopa-Troopa)

03-12-2009 20:19

Der er mulighed for at købe controlleren som stand-alone til $70

http://kotaku.com/5416358/dj-hero-controller-now-sold-by-its-lonesome
0
1ups givet

#6 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

05-12-2009 10:41

Har hevet det af min ønskeliste igen efter et par afprøvninger i den lokale gamestop. Ok gameplay, alt for fed musik men det er ikke nok imo.

konstruktiv kritik: mindre beskrivelse, mere anmeldelse
0
1ups givet

#7 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

05-12-2009 19:39

Et rigtig fedt spil. Største kritikpunkt må være, at man har valgt at genbruge nogle af numrene lidt for meget, som f.eks. Rihannas Disturbia, der inkluderes i 3-4 mash-ups.

Det var et kæmpe buzzkill, at der konstant blev refereret til Guitar Hero i anmeldelsen. Udover at spillene deler samme familienavn og grafikmotor, så er der altså ikke meget at sammenligne med. Betragt det hellere som et selvstændigt spil, frem for at perspektivere til Guitar Hero.
0
1ups givet

#8 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

08-12-2009 22:54

Kaptajn Knudsen: Jeg vil da forsøge, jeg har bare det handicap, at jeg hurtigt kommer til at bruge meget tid på at beskrive 'nye ideer'. Smiley

Michael: DJ Hero er da et (vellykket forsøg) på at få nyt liv i denne type spil efter Guitar Heros mange år på bagen. Så man kan da ikke undgå at sætte det op mod det aldrende Guitar Hero.
0
1ups givet