Vi streamer Moonlighter i...

Ugens Downloads: Uge 30 2...

Se hvordan baner kan ænd...

Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Bedste local 4+ player sp...

Super Mario Maker 2

SMM2 feedback for feedbac...

Restrukturering af reklam...

Gamle dage på N-club

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Releasedatoer

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Super Mario All-Stars – 25th Anniversary Edition (Wii)

Skrevet af Kristian Mols - 20-01-2011 07:11

Lad det være sagt med det samme, hvis du ejer den originale SNES version, er der INGEN grund til at investere i 25 års versionen pga. selve spillet. Der er intet ændret. Guiden i menuen der viser styringen er sågar på SNES-controller sprog. Der er intet opdateret til Wii-udgaven, overhovedet! Det er ikke godt nok, Nintendo!
Når det så er sagt, indeholder Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition stadig en samling af nogle af de bedste spil der nogensinde er lavet. Vi taler her om platform-genrens bibel. Styr den italienske mand fra A til B hurtigst muligt, fang i forbifarten så mange penge som muligt, og fra tid til anden nedlægger du en drage, blot for at erfare at din prinsesse desværre befinder sig i et andet slot. SMB 1 og 3 er genrens alfaer, mens det mere syrede SMB 2 har et anderledes mystisk banedesign med frugter og karakteren Birdie, verdens grimmeste boss. Alle spil holder stadig fuldstændigt i 2010, hvilket i sig selv er en bedrift.



Hop, hop! Goomba siger splat!


Der er ikke ændret synderligt på hverken grafik eller lyd... og godt det samme. Den pixelerede grafik bibeholder retrofornemmelsen, mens det klassiske soundtrack med god sandsynlighed vil få dig til at fløjte med af ren og skær nostalgi. Mario og Co. bliver selvfølgelig pænere at se på i 3'eren end i 1'eren, men hvis du havde håbet på en opgraderet version med New Super Mario Bros.-grafik og orkester-indspillet musik, så bliver du skuffet. Men hvis du bare vil have et nostalgi fix, er Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition tilfredsstillende.
Spillet vil nok også holde dig i gang længe, som sagt er der tale om fire spil der alle har en yderst fornuftig sværhedsgrad og længde, sværhedsgraden vil dog måske længere henne blive for høj for den utrænede spiller. Det er IKKE New Super Mario Bros. Wii, og især Hidden Levels slår selv ægte mandfolk ihjel.



SMB2 er familiens sorte får, tag ikke fejl af at det er et fantastisk spil... Det er bare så mærkeligt...


Den medfølgende folder der skulle bogføre Marios platform-historie har desværre ikke samme kvalitet som de spil den repræsenterer. Det er da hyggeligt nok at bladre den igennem, men informationsværdien er meget lav, og mange af Marios håndholdte eventyr er blevet udeladt. Den virker påskyndet og ufærdig. Stram op, Nintendo!
Det samme kan siges om den medfølgende CD, godt nok får du en del herlige Mario sange som er værd at eje, meget af indholdet på CD'en er dog ikke egentlig musik, men blot lydeffekter. Igen... for dårligt!



Den ultimativ... -t skuffende pakke


Konklusion
Men skal du så købe denne opsamling? Én ting er sikkert, spillene er fantastiske og hvis du ikke ejer dem, er din spilsamling ufuldendt. Det er der dog en god chance for at du gør, og hvis det er tilfældet, ser jeg ingen grund til at kaste penge efter denne version. Hvis ikke, vil jeg foreslå Nintendos Virtual Console, hvor de 4 spil kan erhverves for 2000 Wii points, altså cirka 150 kr. Ekstramaterialet i denne box er ganske enkelt ikke pengene værd, det er simpelthen for slapt lavet. Spillene holder stadig idag, så hvis du aldrig har oplevet Marios barndom bør du gøre det. Dog vil jeg anbefale nye spillere at starte ved fx. Super Mario Galaxy eller New Super Mario Bros. Men igen, Virtual Console, spar penge.

0
1ups givet

3/5


Klassiker

Kommentarer:

#1 - Cookieofdoom

Level: 2 (Keese)

15-02-2011 22:27

.... Syntes at det skulle være 8-bit istedet... Glad for jeg ikke købte den, for det var det jeg regnede med... ._. SNES versionen er bare ikke lige.. Mig...
Skal jeg mindes Mario og have et nostalgi chok, så skal det gøres ordenligt.. Det der er bare ikke godt nok... Jeg tager gerne hele pakken for endnu flere penge, hvis den havde 1 - 2 - 3 i 8 bit og 16, Mario 64 og alle mario karts, new mario bros DS og wii.. Det havde været noget mere mindeværdigt...

Og musikken... Tag på ocremix.com og hyg dig med nogle gode remixes gratis..

Ellers tak nintendo... Jeg anskaffer mig snart en PS3 som min bror, hvis der ikke snart sker noget >_> ..
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

20-01-2011 11:04

Det lyder som en kedelig omgang - karakteren er lidt kryptisk, men det er jo forståeligt når det ganske enkelt ikke er pengene værd... Ikke noget jeg skal have Smiley!
0
1ups givet

#3 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

20-01-2011 11:14

Det er pengene værd for mig. Smiley
0
1ups givet

#4 - Jonas

Level: 15 (Geega)

20-01-2011 13:11

Sikkert et meget godt køb, hvis man ikke har spillene i forvejen.
0
1ups givet

#5 - Kristian Mols

Level: ()

20-01-2011 13:24

^ du kan også spare 250 kr. Og købe dem på shop Chanel Smiley
0
1ups givet

#6 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

20-01-2011 14:11

Jeg synes det er fedt at have spillet i sin samling, men jeg er skuffet over hvor meget bedre det kunne have været. De kunne have gjort mere ud af soundtracket og evt. inkluderet Super Mario World.

Men generelt er det en fed nok pakke. IMO er den pengene værd, hvis man ikke har prøvet spillene i forvejen.
0
1ups givet

#7 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

20-01-2011 14:13

Pakken er stadig billigere (som oftest) og tidsbesparende end hvis du vil ud at finde all stars til snes.
0
1ups givet

#8 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

20-01-2011 15:13

har overvejet længe kun pga. musik-cden. Smiley
0
1ups givet

#9 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

20-01-2011 16:16

Anmelddelsen fortæller ikke noget om gameplay. Er det fordi, man går ud fra at ingen af verndes 2-8 % (bla bla, en bog, gammel info derfor til 8%) af befolkningen som ikke har hørt til Mario, sider herinde?
0
1ups givet

#10 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

20-01-2011 16:17

!!? Jeg har ikke rediger knap? Jeg staver af h til!
0
1ups givet

#11 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

20-01-2011 16:23

En kombination af dét, og så det faktum at vi allerede har anmeldt spillene hver for sig Smiley
0
1ups givet

#12 - STEEL

Level: 6 (Cucco)

20-01-2011 16:46

Hej Lukas det er bedere en det lyder har det og der er et Soundtrack med.

PS:I love N-CLUB
0
1ups givet

#13 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

20-01-2011 18:12

Lukas; Ok, havde ikke set i havde anmeldt dem hver for sig, men kunne i så ikke sætte link ind i anmeldelsen til de enkelte mario spil? Ikke at jeg ikke kan finde dem, men det ville være smart for andre brugere.
0
1ups givet

#14 - Sillyyy

Level: 16 (Space Pirate)

20-01-2011 22:48

Jeg synes virkelig det er til grin, at denne pakke skal symbolisere Marios 25 års jubilæum. Dette er mere symbolet på Nintendo i en nøddeskal (:
0
1ups givet

#15 - koopi

Level: 6 (Cucco)

21-01-2011 23:18

Jeg synes det er fedt med sådan en collection. Men jeg er skuffet over CD'en. 25 minutter. Smiley
0
1ups givet

#16 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

22-01-2011 12:29

Det giver ikke særlig meget mening ikke at anmelde, du ved, selve spillet. Du snakker nærmest ikke om det.
0
1ups givet

#17 - Jonas

Level: 15 (Geega)

22-01-2011 13:18

Det gør det da. Hvorfor skulle han skrive en fyldestgørende anmeldelse af selve spillet, når alle kender dem i forvejen? Det giver mere mening at skrive om selve pakken.
0
1ups givet

#18 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

22-01-2011 13:22

What Jonas Said. De fleste har vel allerede spillet spillene, og da det er en pakke med masser af ting i, så ville det være mærkeligt kun at anmelde spillene. Så kunne de ligeså godt begynde fremover kun at anmelde hvad der står bag på spillene. Smiley
0
1ups givet

#19 - Tupiaz

Level: 1 (Goomba)

22-01-2011 13:47

@ Amberrr

Så symbolisere den vel alligevel rimelig godt Marios 25 års jubilæum. At det så ikke er godt, er jo en anden snak. Smiley
0
1ups givet

#20 - MasterJJ

Level: 1 (Goomba)

24-01-2011 00:15

@ Kristian Mols: "du kan også spare 250 kr. Og købe dem på shop Chanel"



Man kan faktisk ikke købe disse udgaver, da det er NES udgaverne som er på Virtual Console. Disse spil er fra Super Nintendo udgaverne og der er stor forskel på dem, især Super Mario Bros. "1". Det er ikke for at være dr. klog, men der er forskel. Selv er jeg også skuffet over pakken. Jeg mener, de har bare taget Super Mario All-Stars og smækket det over på en Wii disk. Ekstra materialet er ikke særlig imponerende. Jeg synes de skulle for det første opdatere grafik og lyd, dernæst tilføjet flere spil. Det kunne være flere historiske facts, måske et virtuelt museum og video og musik. Nå hvis jeg kender Nintendo ret, så er det ikke sidste gang, de udgiver de klassiske Mario spil.

0
1ups givet

#21 - Tupiaz

Level: 1 (Goomba)

24-01-2011 12:34

Man kan være overasket over hvor de ikke valgt at smække alle konsol udgaver til og med gameube af mario på en eller flere disk.
Skrive en ordnlig historie og evt. reprint af de gamle manualer, som skulle se autentiske ud, blot på trykt "wii edtion". Lavede soundtrickket blive indsppillet af folkene bag Video Game eller Play!.

Man kunne ligeledes havde gjort det samme med alle gameboy spillende og udgivet dem til DS.
Man kan jo håbe det sker når de fejre 25 års jubilæum for håndholdte Mario spil om 3 år, jeg tvivler dog.

jeg tror flere folk ville havde betalt mere for sådan en pakke og set den som lidt mere lækkert, at have
0
1ups givet

#22 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

25-01-2011 11:57

MasterJJ, Hvad er så lige forskellen på NES og SNES udgaverne af disse spil?
For det var den senere Super Mario All-Stars der fik opdateringer af spillerne.
Den enste forskel jeg kender er af Super Mario All-Stars er der billede af en SNES kontroller.
0
1ups givet

#23 - Jonas

Level: 15 (Geega)

25-01-2011 12:41

Har du overhovedet set spillene? All-Stars til SNES har en helt anden grafik.
0
1ups givet

#24 - Tupiaz

Level: 1 (Goomba)

25-01-2011 12:49

Spillet er 16 bit i stedet for 8 bit, det kan også ses på de ved lagte billeder.

Derudover interessant at et spil i sin tid blev givet gratis, nu koster penge. http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Mario_All-Stars 8se reception).
0
1ups givet

#25 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

25-01-2011 13:03

Super Mario All-Stars har heller ikke hel samme spilfysik som i de originale spil. Den er blevet bedre i de fleste tilfælde, måske på nær i Super Mario Bros 2., hvor jeg synes, at styringen er en smule sværere at kontrollere.
0
1ups givet