Ugens tilbud: Uge 33 2020

Lanceringstrailer for Anc...

Oceanhorn 2: Knights of t...

Se mere til golfbanerne i...

N-club Streams: Uge 33

Braid: Anniversary Editio...

Nintendo fremlægger kvar...

Adventures of Pip (Wii U ...

Pikmin 3 Deluxe annoncere...

Paper Mario: The Origami ...

Salgstal

Switch Online

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

LEGO Super Mario

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

The Conduit (Wii)

Skrevet af Grauling - 10-07-2009 02:53

Spillet starter med at du som agenten Mr. Ford vågner op i en kollapset metrotunnel. Metroen er fyldt med alien-lignende væsener der hedder Drudge. Efter man har løbet rundt i tunnelen et godt stykke tid, og har dræbt en del aliens, når man til en stor portal. Denne portal er det sted hvor alle disse væsener kommer ud fra og bliver kaldt en Conduit. Man går gennem portalen og historien starter så 5 dage tidligere. Alt er normalt, og man bliver kontaktet af en person kaldet John Adams som er leder af en mystisk organisation kaldet Trust. Han informerer Ford om, at en terrorist-organisation med ledelse af en person kaldet Prometheus, har stjålet en prototype af et Trust-produkt. Ford bliver sendt ud for at skaffe produktet tilbage der hedder ASE (All-Seeing Eye), ved at infiltrere Prometheus' base. Så er vi ellers i gang.


En Conduit bliver ved med at udsende aliens indtil du har destrueret den


Allerede fra starten af spillet er det rimelig klart hvad man skal. Skyd dig vej gennem monstrene, indtil du er nået til slutningen af missionen. Dette ændrer sig dog hurtigt når man får fingrene i All-Seeing Eye. ASE udsender et slags lys så man kan se skjulte objekter, eller hemmelige beskeder. ASE kan også finde små usynlige logoer, hvor man skal lave et lille puzzle, og når man har lavet det korrekt, åbner det op til hemmelige rum hvor man kan få liv, gode våben og ammunition. All-Seeing Eye bruges også til at hacke computere, så man kan komme videre i spillet. Man kan også downloade forskellige filer med ASE, som låser op for forskellige ting. ASE giver en fed oplevelse til spillet, som også bruges online, men det ser vi på senere.


Hvad har ASE nu fået færten af?


Jo længere man kommer ind i spillet, jo flere forskellige våben får man også. I starten har man kun forskellige normale våben, som f.eks. en shotgun eller en SMG. Senere i spillet får man mere alien-lignende våben som næsten virker som om de er levende. De forskellige våben giver en fed effekt til spillet og giver en god variation. Våbene ser fede ud og virker godt sammen med controllerne som virker perfekt. Undertegnede har faktisk ikke haft nogen problemer med controllerne en eneste gang under gennemspilningen af spillet. Styringen er utrolig gennemarbejdet, og man kan faktisk indstille det meste af styringen.

Online-delen fungerer utrolig godt, og er vanedannende af pokker til. Der er hele tiden kampe i gang, og der går ikke meget mere end 10 sekunder og så har man tilsluttet sig en kamp. Det tager dog tager lidt tid at indlæse deltagerne, men jeg har ikke oplevet at det tog mere end 2 min. Der er derudover stortset ingen lag. Det sker nogle gange at der er en smule hakkeri, men det er utrolig kort tid og man lægger nærmest ikke mærke til det. Der er otte forskellige baner man kan vælge imellem, og de fleste er virkelig gode. Dog er der et par af banerne der er lidt svære at finde rundt i, og det kan blive lidt irriterende når man egentlig bare vil skyde modstanderne. Der er også 6 forskellige måder man kan spille en bane på. Der er nogle af de mere normale, som hvem får flest kills på 5 min., capture the flag osv., og så er der nogle mere spøjse måder som ASE Football. Denne måde går ud på at ASE er midt på banen. ASE giver lige så stille point til personen der holder den, men man kan så ikke skyde med sit våben mens man holder den, i stedet må man nøjes med at slå. Alle vil selvfølgelig have ASE'en så alle går mod den der holder den. Der er også forskellige våbenpakker som man stemmer om, altså hvilke der skal bruges til hver kamp. Pakkerne er meget forskellige og de kan være alt fra eksplosive til langdistance våben. Der er også en fed funktion, der gør at man selv kan vælge hvordan ens online-karakter skal se ud. Det er ikke en særlig stor funktion, for man kan kun vælge mellem et par forskellige mennesker og hvilken farve deres tøj skal være. Det er dog en fed lille detalje der gør, at alle ikke ligner hinanden online. En ting der er ærgelig er, at de har gjort som så mange andre spil nu til dags, og helt droppet multiplayer-delen offline. Så hvis man vil spille mod ens venner eller familie, bliver de også nødsaget til at eje en Wii og The Conduit.


Det er ikke kun aliens du skal dræbe i The Conduit. Du skal også kæmpe mod folk fra Trust


Grafikken i The Conduit er utrolig flot og imponerende, og man kan tydeligt se at High Voltage Software virkelig har prøvet at give os Wii-ejere så meget eyecandy som overhovedet muligt. Nogle af de autentiske steder som f.eks. Det Hvide Hus er utrolig godt lavet, og man får en dejlig følelse indeni når man nakker aliens i præsidentens kontor. Alt lige fra våben til forskellige aliens kan man se at der er blevet brugt lang tid på at lave, og man kan tydeligt se at de har prøvet at udnytte så meget af Wii'ens kræfter som overhovedet muligt.

Dunkle lyde og baggrundsmusik er der masser af i The Conduit, og det er til glæde for spillerne.
Lyden af en laser der bliver ladet op mens hele ens Wii Remote ryster, giver en rigtig god fornemmelse, og man får et smil på læben hver gang man hører reload-lyden komme ud af Wii Remoten.


ASE kan give dig adgang til diverse hemmelige rum


Selve spillets story mode er ikke særlig lang, og selv om nogle af de sidste par missioner er ret svære, kan spillet stadigvæk gennemføres på under 10 timer. Man kan dog sagtens spille spillet igennem flere gange, da story moden er rigtig fed, og der er forskellige hemmelige objekter man kan skaffe, for at låse op for flere ting. Derudover er der også forskellige sværhedsgrader man kan indstille spillet på. Der er jo heldigvis online-delen som er virkelig god og vanedannende, og man kan sagtens bruge rigtig mange timer online, uden at det bliver kedeligt og ensformigt, da der er så mange forskellige kombinationer af forskellige baner, våben og måder at spille selve spillet på.

Konklusion
The Conduit er måske ikke det mest nyskabende FPS ude på markedet, men det er godt, underholdende og så er det utroligt vanedannende. The Conduit lever helt klart op til det hype Wii-ejerne har haft, og skuffer på ingen måde. Grafikken er måske ikke ligeså god som nogle af de FPS-spil vi ser på de andre konsoller, men gameplay-mæssigt er The Conduit præcis ligeså godt som f.eks. Halo eller Gears of War.

Bjarne Brunsgaards vurdering 9/10
Er du Conduit? Jeg er så Conduit! The Conduit er en super fed shooter-oplevelse, der blander det bedste fra genren med det grummeste fra mine science fiction-fantasier. Der har været meget hype omkring The Conduit, men det er hype som lever op til mine forventninger. Man mærker tydeligt at High Voltage Software har været passionerede under produktionen. Grafikken har gjort sig fortjent til respekt fra min Wii. Aliens, våben og miljøet er rigtig flot lavet. Spillets controls er ophidsende præcise og online multi-player-delen er mega underholdende og super vanedannende.


0
1ups givet

4/5


Nemt at gå til

Øjeguf

Kommentarer:

#1 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

10-07-2009 09:04

kan være man skal overvejet det her spil selv jeg ikke spille skydespil normal Smiley lyder okay
0
1ups givet

#2 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

10-07-2009 09:24

Det blev sendt til mig igår, så jeg forventer der ligger i Postkassen når jeg kommer hjem fra arbejde Smiley Glæder mig som et lille barn.
0
1ups givet

#3 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

10-07-2009 11:25

Endelig er N-club up-front med en aktuel anmeldelse, der faktisk kan være spændende at læse. Kudos!

"Ford bliver sendt ud for at skaffe produktet tilbage der hedder ASE (All-Seeing Eye), ved at infiltrere Prometheus' base. Man finder dog ud af at Adams er personen der styrer Drudge-hæren og Prometheus prøver at stoppe ham. Det er nu op til dig og Prometheus at stoppe Adams og hans onde planer."

- Hvor lang tid strækker den øvre del af plottet sig? For det er utrolig kedeligt at vi får afsløret det af jer. Medmindre det er noget der kommer frem i løbet af små ti minutters gameplay, så bør man nok overveje om den afsløring bør være med i anmeldelsen.

Jeg finder anmeldelsen virkelig tung. Den er ikke dårlig skrevet, men måske man burde have læst den igennem et par gange, for der er virkelig nogle seriøse kommafejl, der gør anmeldelsen svær at sluge.
0
1ups givet

#4 - Grauling

Level: 23 (Skree)

10-07-2009 11:33

Michael alt dette forgår over nogle af de første missoner og slet ikke det helt store plot Smiley glæd jer Smiley
0
1ups givet

#5 - stelzig

Level: 23 (Skree)

10-07-2009 11:59

Michael: Det strækker sig over de 3 første missioner (ud af 9). Selvom det nok kun tager 1-2 timer at komme dertil så synes jeg måske ikke det er helt godt gået at spoile det her Smiley

Synes selv single player var godt, selvom de 3 missioner i midten (4-6) var lidt tunge. 1-3 og 7-9 var meget gode. Også selvom de genbruger miljøer hele tiden Smiley

Har ikke lige læst anmeldelsen endnu... Tror jeg gør det nu Smiley
0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 23 (Skree)

10-07-2009 12:02

Læste lige starten af anmeldelsen og det fik mig til at huske at en opmærksom spiller vil lægge mærke til at du ikke snakker med adams i den første mission, men en anden stemme. Du kan nok selv gætte hvilken efter den lille spoiler i anmeldelsen Smiley
0
1ups givet

#7 - stelzig

Level: 23 (Skree)

10-07-2009 12:09

Og så lige til sidst (ja sorry men jeg må ikke edite kommentare D=)

Du tager fejl med hensyn til sværhedsgrad asger (kan godt se du lige har fået spillet Smiley. Det kan du godt ændre inde i gamesettings (hvor du også lige kan ændre moving speed til 100 i stedet for 80 xD). Jeg er igang med højeste sværhedsgrad selv lige nu hvor jeg er halvvejs igennem fjerde mission. På denne sværhedsgrad skal du blandt andet lave headshots på drones med strike rifle for at dræbe dem (de har samme HP som spillere online), og puppets kan godt finde på at kaste granater imod dig, som dræber dig i et slag i single player. Du har spillet på den anden letteste sværhedsgrad Smiley
0
1ups givet

#8 - @-boy

Level: 15 (Geega)

10-07-2009 12:29

Glæder mig til at spille det senere eller imorgen når jeg får fingre i det
0
1ups givet

#9 - Dingler

Level: 1 (Goomba)

10-07-2009 12:32

Stor skuffelse imo
0
1ups givet

#10 - Dingler

Level: 1 (Goomba)

10-07-2009 12:33

^ Spillet that is, ikke anmeldelsen ^^
0
1ups givet

#11 - Grauling

Level: 23 (Skree)

10-07-2009 12:49

Stelzig. Dette har på ingen måde opdaget det giver det bare endnu mere holdbarhed selv om det er et underligt sted at placere de forskellige sværhedsgrader O__O! de plejer da at være lige enden man starter spillet xD!
0
1ups givet

#12 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

10-07-2009 15:01

Til alle der klager over spoiler og/eller kommafejl - jeg var ansvarlig for at rette den, og det skete her klokken 2 i nat, så jeg var lidt bombet - jeg har rettet og tilføjet en masse kommaer, og så har jeg fjernet spoileren Smiley

Undskyld til alle jer der har fået spillet spoleret, det var selvfølgelig ikke meningen Smiley

Anyways, fed anmeldelse, er ikke i tvivl om at spillet er skide godt - det må jeg have på et tidspunkt Smiley
0
1ups givet

#13 - Anders Hansen

Level: 1 (Goomba)

10-07-2009 19:28

Rigtig fed anmeldelse Asger! Kan dog ikke forstå at der er nogen der klager over grafikken, den er super fed, tæt på et X360 i lav opløsning. Jeg har set grimmere spil på X360 syntes jeg da, eller man kan se at der ikke er lagt så meget energi i at gøre spillet flot, som man hurtigt mærker med The Conduit. Smiley
0
1ups givet
0
1ups givet

#15 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

10-07-2009 20:32

Dejligt med en aktuel anmeldelse og at det så ikke er endnu en shovelware titel som tidligere, gør den bestemt mere int. Brugen af ordet 'fed' irriterer mig, det giver (imo) anmeldelsen et mindre seriøst præg.

Desuden finder jeg følgende udtalelse meget besynderlig: "men gameplay-mæssigt er The Conduit præcis ligeså godt som f.eks. Halo eller Gears of War." - Begge disse spil har Co-op (lokal/online), en væsentlig bedre onlinedel, DLC support med mappacks, betydeligt bedre VO og historie; hvad mener du retfærdigør en ligestilling? Det er klart at TC har imponerende controls, men det alene er vel ikke nok?

Som sagt en god anmeldelse, man kan altid være uenig med karakteren (noget jeg er meget i dette tilfælde, men det er ikke relevant), så det vil jeg ikke komme ind på.
0
1ups givet

#16 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

10-07-2009 20:32

Desuden er det int. at se at den europæiske presse har _slagtet_ spillet, modsat den amerikanske.
0
1ups givet

#17 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

10-07-2009 21:48

Synes ikke denne anmeldelse er specielt god. Ikke direkte dårlig, men bla. i midten er der nogel lidt "spøjse" anmeldelser...
0
1ups givet

#18 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

10-07-2009 21:48

*anmeldelser = sætninger Smiley Jeg er træt Smiley
0
1ups givet

#19 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

10-07-2009 22:51

Har kun siddet og spillet solo delen i en times tid og så en halv times online battles. Men det virker absolut lovende. Glæder mig til MEGET mere af The Conduit. Fu*k det er fedt so far Smiley
0
1ups givet

#20 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

11-07-2009 09:09

Helt klart et spil jeg skal ejeSmiley Vil bare gerne ha Collectors editionSmiley
0
1ups givet

#21 - rbh

Level: 1 (Goomba)

12-07-2009 12:48

Jeg har allerede brugt mere tid på dette spil end jeg brugte på det første Halo spil.. så indtil videre er det i Mine Øjne bedre end Halo..
0
1ups givet

#22 - Yaziiizoo

Level: 1 (Goomba)

13-07-2009 21:32

Er bestilt - ser frem til at prøve det! Smiley
0
1ups givet

#23 - Schmidter

Level: 1 (Goomba)

29-09-2009 01:04

Hmm grafikken utrolig pæn... så har du vidst ikke set det på en ny fladskærms tv, det er meget grumset ifht. grafikken på fx xbox 360 og ps3...

men af en wii titel er den god, og med en masse effekter som normalt ikke ses pådette system, dog med bekostning af at det er meget kantet/grumset til tider.... men god 3-d fornemmelse...

min mening omkring grafikken i spillet! Smiley
0
1ups givet