N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii Party (Wii)

Skrevet af Mr. Mario - 29-10-2010 19:47

Efter du har startet spillet op første gang, bliver du taget godt imod af din vært Party Phil, der ligner og lyder som figurerne fra Wii Music, med andre ord, en æggehovedet Mii, der taler, ja, volapyk. Efter en kort introduktion, kan du så kaste dig ud i de forskellige typer af game modes, som Wii Party indeholder. I spillets hovedmenu finder du fire kategorier af game modes. Party Games byder på sjov for 1-4 spillere i diverse afskygninger såsom bingo, et tv-show, Mario Party-lignende brætspil m.m. Pair Games leverer for 1-2 spillere både spil, hvor man er mod hinanden og med hinanden. House Party er en omgang underholdende og korte minigames for 2-4 spillere. Den sidste kategori er Minigames, hvor du blandt andet kan spille alle de små minigames i spillet enkeltvis. Så alt i alt, er spillet fyldt med mange forskellige game modes, så her er der intet at klage over – eller er der? Tjo, det er der! For med så mange forskellige gamemodes kan de forskellige spil hurtigt gå hen blive kedelige, da man ikke har mulighed for at ændre på blandt andet spilbrættet med mere!Det ligner jo Mario Party, men så alligevel ikke


Spillets katalog af minigames byder selvfølgelig på en stor pærevælling bestående af ca. 70 minigames. Enkelte minigames er selvfølgelig mere retfærdige en andre. Langt de fleste af spillets minigames, er stort set alle nogen, der lige så godt kunne have optrådt i et Mario Party-spil, så hvis du havde håbet på helt nye og anderledes minigames, der går i en helt anden retning, bliver du desværre skuffet. Spillets cover er udstyret med et "Touch Generation"-logo, så fælles for alle minigames er selvfølgelig, at de er nemme at gå til, samt at de gør brug af en meget, meget simpel kontrol, så alle kan være med. Wii Party er altså et spil for hele familien og du skal, som erfaren gamer, ikke altid forvente, at dine erfaringer er nok til at føre dig til sejren. Jeg måtte for eksempel selv se mig slået af min halvandet år yngre søster, der ellers ikke spiller til hverdag.Hvad med en omgang bingo med din mormor?


Som de flest andre party-spil på markedet, er Wii Party også et socialt spil, her er altså ikke meget at komme efter, hvis du ikke har planer om at spille sammen med din familie eller dine venner. Spillet byder dog alligevel på lidt af hvert for en, to, tre og fire spillere, men det vil dog i de fleste tilfælde være sjovest at spille, hvis man er fire om det. Og bliver du i tvivl om, hvilket spil, der passer lige netop det antal spillere I er og den mængde tid, I har, så er værten Party Phil altid klar til at lede jer på rette vej. Spillet ryger dog hurtigt på hylden, hvor det så til gengæld trofast kan stå og vente på en ny omgang hygge med vennerne.
Men tilbage til spørgsmålet om det er sjovere at spille som sin Mii-figurer end diverse Mario-figurer. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag, men da Party Phil ikke formår at være topunderholdende, kommer man hurtigt til at savne Marios sjove og finurlige univers.Din indre egoist skal lægges på hylden, når der skal samarbejdes


I alle de tidligere Wii-spil fra Nintendos side med en titel, der har startet med Wii og hvor Mii-figurerne har været i centrum, er det ikke lige grafikken, der er blevet lagt størst vægt på, hvilket også gør sig gældende denne gang. Til trods for den simple grafik er spillet dog generelt pænt, men der er dog enkelte steder, hvor grafikken lige bliver en kende for simpel og pixeleret, hvilket felterne i "Globe Trot" er et af de triste eksempler på.
Lydsiden i spillet imponerer heller ikke på nogen måde, men ligesom grafikken udfører lyden også sin opgave. Spiller du "Spin-Off", et lykkehjulslignende tv-show, leverer baggrundsmusikken selvfølgelig den rette tv-showsstemning. Dine øre bliver bestemt ikke forkælet eller for den sags skyld heller ikke mishandlet og lige så snart du slukker for din Wii, har du glemt alt hvad du har hørt, måske lige på nær Party Phils stemme.Er Wii Party så virkelig noget at juble over?


Konklusion
Ligesom i Mario Party-spillene er kernen i Wii Party også de mange sære minigames. De mange minigames bliver brugt på langt flere forskellige måder end i Mario Party-spillene. Du kan blandt andet blive udsat for alt lige fra bingo over brætspil til et tv-show. Der er dog lige lovlig mange game modes, hvilket betyder, at dybden i de enkelte game modes desværre er mere eller mindre fraværende. Spillet leverer heller ikke den største single-player-del, men når det så er sagt, er der masser, at tage sig til, hvis man er 2-4 spillere. Er du hardcore gamer vil spillet nok hurtigt blive kedeligt, men spillet vil sandsynligvis ramme plet hos alle casual gamere, der elsker spil som Wii Sports. Vi giver det hermed seks med en lille pil opad.

0
1ups givet

3/5


Familiesjov

Festspil

Fysisk udfoldelse

Kommentarer:

#1 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

29-10-2010 22:59

Spændende, men hvis det er rigtigt, at det er et spil for dem der holdte af Wii Sports, er jeg hoppet af, da det blev kedeligt efter et par dage. :/
0
1ups givet

#2 - MarddosG

Level: 1 (Goomba)

30-10-2010 00:06

*dybde.
0
1ups givet

#3 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

30-10-2010 07:44

Jeg vil hellere have et Mario Party 9.
0
1ups givet

#4 - stelzig

Level: 23 (Skree)

30-10-2010 11:38

Jeg giver det hele min laveste karakter hidtil: 6/10
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

31-10-2010 00:19

MarddosG - Det er skide fedt med kommentarer der udelukkende påpeger en enkelt tastefejl, i stedet for at sende en PB til anmelderen Smiley
0
1ups givet

#6 - Anch10

Level: 1 (Goomba)

04-11-2010 10:58

Uden egentlig at have prøvet, kan jeg sige at spillet koster noget nær det samme som en controller, så man bør vel ikke forvente for meget.

Alkohol har den effekt at det kan gøre mange ting sjove Smiley
0
1ups givet

#7 - homer

Level: 1 (Goomba)

14-11-2010 09:43

Fugl alkohol og alle dem der drikker det
0
1ups givet

#8 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

14-11-2010 11:32

Fugl dig!
0
1ups givet

#9 - Anch10

Level: 1 (Goomba)

15-11-2010 12:44

Fugl 9 ud af 10 mennesker i hele Danmark
0
1ups givet

#10 - Anch10

Level: 1 (Goomba)

15-11-2010 12:45

Som vel at mærke er over 14
0
1ups givet