KuvertLanceringstrailer for Bo:...

KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSplatoon 3

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Princess Peach Showtime! (Switch)

Princess Peach Showtime! (Switch)

Skrevet af KyleZeEnabler - 29-04-2024 13:44

Så blev det tid til at tage på eventyr med Princess Peach. Ikke som vi plejer at kende hende som side karakter til Marios eventyr. Nu er det hendes tur til at være helten! I dette eventyr skal vi en tur i teater for at se en forestilling. Men så kommer spillets skurk, Madamme Grape, og laver rav i det hele - og nu er det op til Peach og vores nye ven Stella, ved hjælp af kostumer der passer til teaterstykkerne, at redde Sparkle Theater.

For at komme igennem vores eventyr får Peach brug for forskellige kostumer. Kostumerne giver Peach forskellige evner, som hun skal bruge for at kunne klare spændende opgaver, såsom at være sværdkæmper, så man kan skære skræmmende torne væk fra scenen. Banerne har forskellige temaer, der passer til kostumerne. Eksempelvis skal Peach igennem en ninja-mission, hvor man skal snige sig rundt og ikke blive opdaget af sine fjender.
Hver enkelt bane har sin egen lille historie, som var det sit eget lille teaterstykke med den overordnede historie gennem spillet, at Madamme Grape og hendes minions prøver at overtage teateret og stjæle alting af værdi.Spillet er god til at komme med hurtige og simple introduktioner til kostumernes evner, der aldrig føles som om, der tales ned til spilleren eller at man bliver trukket ud af det univers, vi er ved at lære at kende. Der er ingen pauser med lange tekster - bare simple bannere, der viser, hvilke moves man har til rådighed.

De forskellige kostumer man får adgang til, er for eksempel et Cowboy Kostume, hvor man med en lasso kan fange og kaste sine fjender, eller en Ninja, hvor man skal gå i ét med sine omgivelser og snige sig rundt. Der er også en Sword Fighter, hvor man med sit sværd skal nedkæmpe sine fjender.

Banerne er lidt gentagene, at man kommer ind, så opdager man en krise med at nogen eller noget er blevet taget, og så skal man jagte efter fjenderne, hvortil man skal tage kostumet der hører til på, og bruge dets evner, og så slutter man banen af med en mini boss.Kampsekvenserne er tilstrækkeligt udfordrende, til at man føler, man er med til at spille spillet, men ikke så svære at man bliver sur eller frustreret. Det passer rigtig godt til et spil i børnehøjde.Bosserne i spillet har hver sine kamp mønstre, ligesom gode, klassiske videospils-bosser skal have.

Når det kommer til det visuelle, giver jeg Princess Peach: Showtime! stor ros. Spillet har en utrolig flot grafisk stil og ved hvad det vil. Den tegnestil der er valgt til spillet, læner sig rigtig godt op af, hvad Switch’en egner sig godt til. Det er efterhånden en aldrende platform, men det ses ikke i dette spil.
Musikken er ligeledes veludtænkt og er god til at have gang i den og fest på, når det skal være spændende. Spillet evner også at være mere nede til jorden, når seriøsiteten øges - og kan endda være en lille smule uhyggeligt.Princess Peach: Showtime! har en god genspilsværdi. Der er en masse ting, man skal nå at samle, såsom Sparkle Gems, der bruges til at åbne flere baner, Ribbons der åbner nye mønstre til Princess Peach’ kjole, som man sjældent får i første forsøg, så man bliver nød til at gå tilbage i banerne to, tre, måske endda flere gange for at få dem alle med. Dette gør, at man ikke bare bliver færdig på et par timer og kan lægge lige så meget tid i spillet, som man har lyst til. Man kunne snildt få 15-20 timer til at gå i spillet, hvis man vil prøve at samle alt.Konklusion
Personligt var jeg godt underholdt under mit eventyr med Princess Peach. Fordi jeg stadig mangler at samle mange ting, før jeg har gennemført det 100%, vil jeg glæde mig til mange flere timers sjov.

Princess Peach: Showtime! er et fantastisk spil, hvis man gerne vil spille et bane baseret action-adventure spil, hvor sværhedsgraden aldrig bliver højere, end at hele familien kan være med. Umådeligt flot spil, som jeg vil glæde mig meget til at vende tilbage til.

1
1ups givet

4/5

Mario stjerne Mario stjerne Mario stjerne Mario stjerne Tom Mario Stjerne
Anmeldelsesemblem
Nemt at gå til
Anmeldelsesemblem
Øjeguf

Kommentarer:

Princess Peach Showtime!

Princess Peach Showtime!
Platform:
Nintendo Switch

Udgivelse:
22-03-2024

Kan købes hos:
Proshop - 0.00 kr
Coolshop - 425.00 kr