Rygte: Nintendo 64 på ve...

Nintendo sænker prisen p...

LEGO® Super Mario 64™ ...

N-cast #101: Switch OLED ...

N-cast #105: En mystisk d...

My Friend Peppa Pig får ...

Lanceringstrailer for Son...

Big Brain Academy: Brain ...

Prøv Daemon X Machina ga...

N-club Streams: Uge 36

Tetris 99

Nindie Klubben præsenter...

N64Digital chip installat...

Nintendo Switch

Nindie Klubben

Dit seneste køb

LEGO Super Mario

Byt pokemon mellem firere...

SMM3 eller MM eller DKM -...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bomberman '93 (Wii VC)

Skrevet af ShiniTenshi - 02-06-2007 15:07

Bomberman har længe været manges favorit og takket være Bomberman 93 til VC, kan man spille bomberman på sin Wii, endda med op til fem spillere på banen, som alle enten kan styres af en person eller af computeren. For at spille fem spillere skal man dog bruge minimum en GameCube kontroller. Multiplayer-funktionen er meget sjov og vanedannende, og der er 8 baner man kan bombe sig igennem med vennerne. Alle banerne har hver deres kombination af forhindringer. Forhindringerne består bl.a. af portaler, svingdøre og bombe-fri zoner. Desværre er singleplayer ikke lige så god, den går i korte træk ud på at man skal bombe sig igennem en masse baner med forskellige fjender. I hver bane ligger der en tilfældig powerup og dør du, så mister du alle dine indsamlede powerups. Dette giver dig problemer, når du så når til en af bosserne i spillet, som vel at mærke ikke er nemme at klare med powerups. Alt dette er med til at gøre singleplayerdelen uholdbar, men til gengæld er der intet andet spil på VC (i skrivende stund), som har en ligeså god multiplayerdel. Så elsker du klassisk bomberman action eller vil du bare gerne have lidt mere at spille med vennerne, ja, så skynd dig ind på VC og køb det.




OBS I VC-spil anmeldelser bliver grafikken og gameplayet ikke bedømt i forhold til nutiden, men i forhold til de andre spil, der var ude, da spillet udkom.

0
1ups givet

5/5


Essentiel multiplayerdel

Klassiker

Kommentarer:

#1 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

02-06-2007 16:24

åhhhhhhh bomberman, som det bør være, ikke i 3D
0
1ups givet

#2 - Hoejrup

Level: 1 (Goomba)

12-06-2007 19:16

fint det er en grafik og gameplayet er fantastik
0
1ups givet

#3 - BonusNinja

Level: 3 (Koopa-Troopa)

20-06-2007 18:14

Var det det? Smiley Smiley
0
1ups givet

#4 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

20-06-2007 18:15

Øv ville gerne have haft nogle flere sceenshots Smiley
0
1ups givet

#5 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

20-06-2007 22:33

Den anmeldelse har da en passende størrelse, når man tænker på at det blot er en et VC spil til 500 Wii points (ca. 37,50 kroner) og hvor meget er der egentligt at skrive om et spil som Bomberman. Smiley
0
1ups givet

#6 - Benno

Level: 2 (Keese)

21-06-2007 02:18

jeg håber da ikke de bedømmer lyden ud fra nutidens? er der nogen som forventer et gammelt NES/SNES spil med Dolby Digital eller DTS? Smiley (ved godt wiien ikke har disse formater) men min point er at lyd også har udviklet sig siden!
0
1ups givet

#7 - Kargan

Level: 1 (Goomba)

21-06-2007 07:57

Ja, flere screenshots, specielt til kommende VC anmeldelser da vi jo ikke alle har haft alle spil og derfor kender spillet.
Evt. et link til spillet på http://wii.nintendo.com/virtualconsole.jsp hvor der nogle gange er en lille film af gameplay.
Her link til bomberman93:
http://wii.nintendo.com/vc_gamepage.jsp?title=bomberman_93
0
1ups givet

#8 - Kargan

Level: 1 (Goomba)

21-06-2007 07:59

Ups, havde overset højre kolonne hvor der er flere screenshots.
0
1ups givet

#9 - TeluX

Level: 2 (Keese)

21-06-2007 09:46

37.50 for et spil der ikke engang har online multiplayer og sølle 8 maps at bombe sig igennem? Hvem sagde at PS3 var dyr? -Mortal Kombat II MED onlinemultiplayer for 22 kr!

Man fristes næsten til at spørge hvad der er i vejen med Nintendo. Hvorfor er de så bange for at smide deres titler online og hvorfor er deres online så katastrofalt ringe bygget op?
0
1ups givet

#10 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

21-06-2007 10:48

Ahm... Til nintendo DS? Tjek da lige boxen Smiley
0
1ups givet

#11 - Benno

Level: 2 (Keese)

22-06-2007 13:56

@TeluX
jeg kan så informere dig at MKII lagger EKSTREMT meget online, det er ikke til at spille efter min mening, for mit vedkommende kunne jeg godt undvære online multiplayer i det, for det gør spillet mere pinligt end godt. Smiley
0
1ups givet

#12 - BonusNinja

Level: 3 (Koopa-Troopa)

23-06-2007 15:37

Jeg betalte nu omkring 20 kr. for mit MKII - har dog endnu ikke spillet det online. Jeg var okay til det engang, men kan overhoved ikke huske kontrollen mere. Smiley

Anyway ... undskyld for min tidligere besked; jeg var ikke klar over, at VC-anmeldelser var så korte. Det er en passende længde, tho. Smiley
0
1ups givet

#13 - TeluX

Level: 2 (Keese)

26-06-2007 21:20

Benno> Hvis du sidder og wanker på en lille 56k forbindelse så ja, men har du en nogenlunde fornuftig forbindelse på små 512/256 så virker spillet perfekt! Har sjældent oplevet lag i spillet, det sker men man kan i det mindste forlade spillet allerede i lobbyen og efter ½ min. finde en ny modstander!
0
1ups givet

#14 - Benno

Level: 2 (Keese)

05-07-2007 13:25

@TeluX
jeg sidder faktisk på en 4mbit/256 Smiley og jov spillet kører af lort online, og nej har ikke problemer med andre ting, jeg kan hente med 400kb/s spille cs, world of warcraft online uden problemer, kan også godt holde lan med 3-4 mennesker og alle side og spille uden vi mærker nogen internet problemer Smiley
0
1ups givet