Åbningssekvensen for Mon...

Worms Rumble får lanceri...

Se de vilde skud i ny Mar...

Sky: Children of the Ligh...

Overblikstrailer for Lege...

Endnu en gameplay-trailer...

Nye LEGO Super Mario-pakk...

N-cast #98: E3 2021 Speci...

ENDER LILIES: Quietus of ...

Miitopia (Switch)

Legend of Zelda: Skyward ...

Spil på vej til Switch

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Mario Golf: Super Rush

Metroid Dread

Annonceringer af annoncer...

Mario Kart Tour

E3 2021 - og des lige

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

3DS-spil, der burde komme til Nintendo Switch

Skrevet af Nemy - 10-02-2019 11:30

Nintendo har ikke været bleg for at genudgive tidligere titler til Nintendo Switch. Især har Wii U stået for skud, men nu hvor Wii U-biblioteket snart er opbrugt kunne en mulighed være, at Nintendo begynder at porte 3DS-titler til deres nuværende hybrid-konsol. Ganske vist har 3DS et langt større publikum end Wii U havde, men der er formentlig folk som jeg selv, der har forladt maskinen efter Switch blev en realitet. Jeg er derfor gået glip af mange sublime titler de seneste par år og må nok også erkende, at jeg mangler et par 3DS-titler udover dem der er kommet de seneste par år. Derfor giver jeg nedenfor mit bud på 3DS-titler, som jeg mener kunne gøre sig godt på Nintendo Switch.

Luigi’s MansionJeg har ikke helt forstået Nintendos mani med at forsøge at holde 3DS i live. De har en platform med momentum og så udgiver de en fanklassiker til 3DS fremfor Switch. Jeg ved godt vi får Luigi’s Mansion 3 på et tidspunkt, men hvorfor ikke forsøde ventetiden med Luigi’s Mansion? Måske er det fordi de planlægger at udvide deres Nintendo Switch Online med Gamecube på et tidspunkt? Jeg ved det ikke, men Luigi’s Mansion burde være tilgængelig på min Switch.

Pokémon Classics (Red, Blue, Silver, Gold, Crystal)Der er sikkert mange, der ligesom jeg elskede at spille Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee til Nintendo Switch sidste år. Godt nok var det en forsimplet formular, men at genoplevelsen af Kanto var alle pengene værd. De bedste spil i serien (for mig), Gold & Silver, står nok for tur i næste Let’s Go-spil, men i mellemtiden ville jeg elske at kunne spille de helt gamle udgaver på Switch. Igen kan det være, at de er på vej til Nintendo Switch Online, men det piner mig at se dem tilgængelige på 3DS.

Mario Party The Top 100Jeg ved godt, at vi har fået Super Mario Party, men hvorfor har vi ikke også fået opsamlingen på de 100 bedste minispil i seriens historie? Det virker så underligt, at den er blevet udgivet på 3DS og ikke på Switch. Èn ting er, at Switch er den primære konsol fremadrettet, men det er også klart den bedste kandidat når man kigger på, hvilken af de to maskiner man højst sandsynligt vil kunne spille offline multiplayer sammen med sine venner på.

The Legend of Zelda: Ocarina of TimeDet er et spil, der har set flere udgivelser end de fleste, og netop derfor er det for mig oplagt at bringe det til Nintendo Switch. Nintendos hold har så meget erfaring med titlen, at det burde være ret lige til at bringe den til Switch også.

The Legend of Zelda: Majorask MaskFor mig burde Majorask Mask selvfølgelig også være tilgængelig på Switch når det er på 3DS. Det virker som en forspildt mulighed ikke at få spillet over på deres primære maskine.

Fire Emblem: AwakeningFire Emblem: Three Houses kommer til Switch i år. Så hvorfor ikke lancere en remaster af Fire Emblem: Awakening nogle måneder før og lade os sultende Fire Emblem: Fans få lov at nyde godt af endnu mere Fire Emblem-action? 3DS er snart fortid, så lad os få alle de gode titler over på Switch!

Luigi's Mansion: Dark MoonJeg tror ikke på det kommer til at ske. Men et drømmescenarie for mig ville være en bundle af Luigi’s Mansion, Dark Moon og 3 når Luigi’s Mansion 3 finder vej til Switch. Det ville være fantastisk at kunne spille alle tre spil på samme maskine.

Ovenstående var mine bud på, hvilke 3DS-titler, som jeg gerne ser komme til Nintendo Switch. Jeg er klar over, at Nintendo formentlig har en intern lanceringsstrategi, der skal forsøge at holde momentum i Switch så lang tid som overhovedet mulig. Et af de greb de bruger virker til udvidelsen af Nintendo Switch Online over tid. Det er derfor sandsynligt, at nogle af mine valg finder vej til Switch igennem den tjeneste. Derfor vil jeg dog gerne have, at de sætter farten lidt op, så jeg kan nyde endnu flere fede titler på min primære konsol!

Hvad synes du? Hvilke spil fra den snart overståede 3DS-æra burde bringes til Nintendo Switch?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

10-02-2019 14:56

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er et større arbejde at få 3DS spillene over på Switch. Faktisk så stort, at det næppe kommer til at ske. Dét er dog en interessant tanke, da der virkelig er nogle virkelig gode spil.

Lige en note til din liste. Ville det ikke være federe med HeartGold/SoulSilver end de originale udgaver? Jeg synes æstetikken er federe i de gamle gameboy versioner, men Kanto er godt nok en flad oplevelse med moderne øjne. Det er dog godt nok et endnu større arbejde at overføre et DS spil.

Personligt, så vil jeg allerhelst have The Legend of Zelda: Link Between Worlds. På mange måde en forgangstitle til den frihed, som Nintendo videreudviklede i Breath of the Wild. Samtidigt er det bare virkelig sjovt at spille. Også selvom sværhedsgraden virkelig er i den lave ende.

Ellers gad jeg godt at Metroid: Samus Returns fik lov til at få et større publikum. Til trods for ensformige bosskampe og de lidt unødvendige Aeion evner, så er det en virkelig solid 2D Metroid oplevelse, om end ikke på højde med de bedste.

Ellers så jeg gerne Shin Megami Tensei IV få en genudgivelse, da det er et af 10'ernes bedste rpg'er. Eventuelt bare som en teaser til V'eren, som vi forhåbenligt snart hører mere om.
1
1ups givet

#2 - Nemy

Level: 26 (Octopi)

10-02-2019 15:55

#1
Jo det kunne sagtens være HeartGold/SoulSilver. Jeg har aldrig spillet de nye udgaver, så nok derfor de ikke var på min radar.

Ift. hvor stort et arbejde det er at porte 3DS-titler til Switch kan det sagtens være det er et større arbejde også grundet de to skærme. Jeg fik tanken fordi Capcom jo har fået Monster Hunter Ultimate fra 3DS til Switch.

Ville heller ikke gøre mig noget med både Link Between Worlds og Metroid: Samus Returns Smiley
0
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

10-02-2019 20:08

Tempoet i HeartGold og SS er bare helt vildt lavt i forhold til originalerne. Godt nok er grafikken et plus, men selve gameplayet ville jeg mene var at foretrække de originale for.

Ellers nogle spændende titler - Samus Returns HD remaster kunne være blæret!

Ellers tænker ANDen, at 3D Land kunne være spændende at genopleve.

Dark Moon er sublimt og klart originalen overlegen.
0
1ups givet

#4 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

11-02-2019 08:06

Jeg har længe håbet på at OOT og MM kommer over.

Der har jo været rygter om at udviklerne bag de to remakes er ved at arbejde på en Switch titel som er "Legend"(arisk). Jeg håber de overrasker med en OOT/MM annoncering på et tidspunkt.

A Link Between Worlds ville jeg også være helt frisk på at købe til Switch'en.
0
1ups givet

#5 - Nemy

Level: 26 (Octopi)

11-02-2019 09:19

#3
Hvad mener du med tempoet er lavt?
0
1ups givet

#6 - AND

Level: 35 (Lakitu)

12-02-2019 09:02

Jeg mener, at tekst, backtracking, med mere trækker tempoet ned i spillet. Det tager enormt lang tid at komme nogen vegne - i hvert fald i starten Smiley
0
1ups givet