N-cast #110: Dommen over ...

Kingdom Hearts-serien ann...

Prisen på Nintendo Switc...

Husk Animal Crossing New ...

Det nye indhold til Anima...

Doctor Who: Edge of Reali...

Pokémon Café Mix bliver...

N-cast #109: Det sidste S...

Lanceringstrailer for Mar...

Opdatering til Children o...

Metroid Dread

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

Dit seneste køb

Pokémon Legends: Arceus

Nintendo Switch

Animal Crossing: New Hori...

Switch - spilrygter og sp...

Amiibo!

Spilmusik

V: Gameboy Advance SP ags...

V/S Fire emblem path of r...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

E3 2018: Håb og forventninger

Skrevet af Zone - 31-05-2018 14:00

Kan I mærke det? En velkendt følelse af forventning og glæde. Kan I høre det? Hype-toget der stille og roligt ruller ud fra perronen. Kan I smage det? Smagen af salte tårer fra dem der ikke fik deres ønske opfyldt. Det er dén tid på året, kære venner. Er det sommer spørger du? Nej sgu da! Det er tid til E3!!!

Der er noget specielt ved E3 for alle gamere, om man så er til Playstation, XBOX, Nintendo eller hele molevitten. Der sker altid uventede ting, som enten overrasker eller skuffer og det er især sandt for os Nintendo-fans. Selv efter Nintendo overgik til de forud optagede Nintendo Directs har de formået både at overraske positivt eller skuffe helt enormt. Hvem husker ikke den skuffende ”one more thing”, der viste sig at være Nintendo Land til Wii U? Eller sidste års store overraskelse, Metroid Prime 4? Der er altid god grund til at holde øje med Nintendo dog, for når de leverer, så leverer de i største stil.

I denne artikel vil jeg snakke lidt om mine håb og forventninger til Nintendos E3 præsentation i år. For at holde det nogenlunde begrænset, så nævner jeg tre ting i hver kategori og fortæller hvorfor jeg netop har valgt hvad jeg har valgt. Husk i øvrigt at skrive jeres 3 håb og 3 forventninger i kommentarerne under artiklen. Jeg glæder mig til at læse jeres bud, men her kommer mine.

Håb
Det er sjældent at ens E3 håb bliver opfyldt, da man oftest har nogle helt vilde og måske til tider utopiske idéer om hvad der kan lade sig gøre og hvad udviklerne tænker. Denne sektion handler derfor om de ting jeg allermest håber at se til Nintendos præsentation, men som ikke nødvendigvis bliver opfyldt. Jeg har dog prøvet at holde det realistisk.

Sidenote: Jeg ville have skrevet om Pokémon Switch, men da ThePokémonCompany allerede har annonceret Let’s Go-spillene og sagt at Pokémon Main RPG’et til Switch først kommer i sidste halvdel af 2019 har jeg valgt noget andet.

1.Metroid Prime 4 gameplay
Det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg, ligesom mange andre, slet ikke havde set annonceringen om Metroid Prime 4 komme. Der blev vi sgu taget med bukserne nede (hvilket sidste års reaction stream beviser). Annonceringen her efterfølgende fået kritik for kun at vise et logo og at det var nok til at få folk til at gå amok. Men det viser jo netop hvor elsket Prime-serien er, som jeg vil mene er en af de bedste spil-serier på Gamecube og Wii. Jeg håber dog at Nintendo viser noget mere fra spillet. Det ville være et godt modsvar til kritikken fra sidste år, men det ville måske også gøre hardcore Metroid Prime fans mere rolige. Det er nemlig kommet frem at det ikke er Retro Studios, men efter sigende et in-house hold hos Nintendo, der står for udviklingen. Bliver det så af samme kvalitet og vil det hold have et ligeså godt hold på den type gameplay? Jeg håber det selvfølgelig også fordi at jeg ser så sindsygt meget frem til endnu et spil i Prime-serien, som er nogle af mine absolutte yndlings Metroid-spil.2.Breath of the Wild-efterfølger
Breath of the Wild var, for mig personligt, det bedste spil der udkom i 2017. Jeg var vild med gameplayet og designet, og jeg falder gang på gang på halen for hvor imponerende spillet er. Men jeg mener stadig at BotWs spilmotor har masser af potentiale i sig, så jeg håber derfor at Nintendo er i gang med at lave en form for efterfølger til Breath of the Wild, i samme spilmotor, men med nye twists og en nye verden, ligesom de gjorde med Majora’s Mask efter Ocarina of Time, som blev et fremragende og yderst banebrydende spil, der på mange måder var bedre end originalen. Det ville være en nem måde for Nintendo at holde Switchens momentum kørende, samt at give os sultne Zelda-fans mere. Hvordan skulle et sådan spil så ellers se ud? Jeg kunne personligt godt tænke mig flere store dungeons og flere spilbare figurer, eller et twist a la maskerne i Majora’s Mask, som ændrede gameplayet markant. Det kunne sågar være en direkte efterfølger, der bare starter hvor Breath of the Wilds historie slap.

3.Nyt crossover projekt
Der har været en del crossover projekter mellem Nintendo og andre firmaer de sidste par år og mange af dem har været ganske interessante eller veludførte. Både Shin Megami Tensei x Fire Emblem, Hyrule Warriors og Mario + Rabbids er geniale eksempler på at crossover-projekter, som Nintendo indgår i kan blive til noget interessant. Jeg håber derfor at Nintendo annoncerer endnu et nyt interessant crossover-projekt, som blander en Nintendo IP med et andet ikonisk univers.Det kunne f.eks. være Metroid blandet med Mega Man X, hvor Samus og X får lov til at kæmpe mod Sigma, der måske er gået i forlig med Rumpiraterne. Begge spil er oprindeligt i 2D og handler om at skyde fjender, så de ville gå godt i spænd, og med en smule mere fokus på Metroidvania gameplay og mindre fokus på enkelte baner, ville spillet tilbyde solidt gameplay og fantastisk SNES-style, 16-bit grafik. Der er masser af muligheder og hvis de seneste spil, som Nintendo har samarbejdet med andre firmaer om er en indikation, så tror jeg der vil være en masse fantastisk gode kombinationer, som vi bare ikke har set endnu.

Forventninger
Modsat håb, så er forventninger noget man antager kommer til at ske. Chancerne bør derfor være større, men da det kun er Nintendo, der kender det endelig E3 lineup, så er der stadig mulighed for at gætte forkert. Jeg kommer nok ikke at vædde på at de her ting sker, men jeg har en formodning om at disse forventninger vil gå i opfyldelse.

1. Det nye Super Smash Bros. er ikke et port
Jeg er næsten ligeså stor fan af Smash, som jeg er af Zelda og derfor var jeg en kende skuffet da vi ikke hørte noget om en Switch-version i serien til sidste års E3. Men det viser sig måske at min tålmodighed har betalt sig, for Nintendo bekræftede tidligere på året at der er et Smash på vej til Switch. Vi ved allerede at Nintendo vil dedikere meget af deres tid til spillet ved årets E3, men der har hele tiden hersket et stort spørgsmål: Er det et port af Wii U-udgaven eller er det et helt nyt spil i serien? Jeg vælger nu at bekende kulør og forudsiger hermed at det er et nyt spil i serien.

Hvad er mine argumenter så? Jo, for det første, så var jeg sikker på at vi ville se et Smash 4 port til Switch annonceret til sidste års E3, i stil med det port der allerede var lavet af Mario Kart 8. At de har valgt at vente et år ekstra kunne tyde på at det er noget de har brugt lidt mere tid på. Og apropos Mario Kart 8 Deluxe, så lå PR materialet til det spil meget tæt op at det originale, som der blev brugt til Mario Kart 8 på Wii U. Smash Bros. Til Switch har hvad der ligner et nyt logo i PR materialet og vi har endda set at Link lader til at have hans Breath of the Wild-kostume på i traileren (håber stærkt på at hans moveset også bliver opdateret derefter).Det sidste argument, og som er det jeg mener der er mest konkluderende, er at der er gået 4 år siden det sidste Smash Bros.-spil udkom på Wii U til september. Det betyder at Sora Ltd. (forhenværende HAL Laboratories) har haft mere eller mindre ligeså lang tid til at arbejde på en Switch-udgave, som de havde til at lave Wii U- og 3DS-udgaverne. Det skal selvfølgelig også nævnes at jeg i den grad håber, at det er et nyt spil i serien, da det altid er interessant at se hvad et nyt spil bringer med sig. Bliver jeg skuffet hvis det ender med at være et port? Nej, jeg vil bare gerne spille Smash på min Switch!!!

2.Flere store 3. parts spil udkommer på Switch
Nintendo har i mange år haft det svært med 3. partsudviklere. Wii’en var til sidst en losseplads for shovelware og Wii U’en mistede hurtigt den spinkle støtte de havde fra firmaer som Activision og Ubisoft. Switchen viser sig dog at være en helt anden størrelse. Ubisoft, Bethesda og Rockstar har allerede dyppet tæerne med Mario + Rabbids, samt ports af Skyrim, DOOM og L.A. Noire og det virker i hvert fald som om at især Bethesda har været tilfredse med salgstallene. Når nogle ports af indie-spil tilmed har solgt bedre på Switch end andre platforme i den korte tid, som konsollen har været ude, så er det næsten 100% sikkert at flere af de andre store udgivere, som EA og Activision ser Switchen som en endnu mere attraktiv platform. Jeg tror derfor vi kommer til at se en del Switch-annonceringer i år - om det bliver under Nintendos Direct eller de andre firmaers konferencer er dog ikke til at sige!

3.Fire Emblem Switch Gameplay
Vi ved at Nintendo har planlagt at der skal udkommet et Fire Emblem til Switch i 2018. Vi har dog ikke hørt noget om det siden sidste år, så enten har de holdt kortene tæt eller også er spillet udskudt til 2019. Lige meget hvilken af disse to muligheder, så er E3 2018 en oplagt mulighed til at vise spillet frem. Jeg forventer derfor at se en gameplay trailer fra spillet, som minimum, og høre mere om en udgivelsesdato. Jeg blev personligt ret stor fan af Fire Emblem-serien med Awakening til 3DS og var også begejstret for Fates-spillene. Jeg ser derfor ret meget frem til Switch-udgaven.Det var altså mine bud på håb og forventninger til E3 2018. Skriv jeres egne håb og forventninger i kommentarerne eller kommenter på mine valg og lad E3-feberen rase her de sidste par uger inden showet løber af staben.

7
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Nemy

Level: 26 (Octopi)

31-05-2018 14:14

Jeg deler dine håb ift. både BotW 2 og Metroid Prime 4. Derudover håber jeg også, at de rygter vedrørende Star Fox Grand Prix viser sig at holde stik Smiley

Ift. forventningerne er jeg enig med dig i alle 3. Det ligger lige til højrebenet. Derudover tror jeg også på noget nyt til Splatoon 2 for at holde den ild igang.
1
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

01-06-2018 10:09

Håb:

1. Et nyt Diddy Kong Racing. Microsoft har sagt at de er åbne overfor muligheden om at lade Nintendo bruge nogle af deres Rare figurer. Det kunne være så fedt hvis de kunne samarbejde om det.

2. Ocarina of Time + Majora's Mask remake på Switch'en.

3. Rage 2. Jeg ved denne er lidt urealistisk, men nu har ID Software jo vist at Doom kunne lade sig gøre på Switch'en, og vi får også Wolfenstein 2. Dog er Rage 2 tilsyneladende noget mere open world end det første, så det er nok en noget sværere opgave.

Forventninger:

1. Spyro The Dragon remakes på Switch. Det er allerede annonceret til Xbox One og PS4. Og når nu Crash kommer til Switch, så er jeg sikker på at ActiVision også smider en Spyro release på maskinen. Tidligere har man fundet spor af Spyro Collection på en af Nintendo's officielle sider, dette er dog blevet taget ned igen. Men det er et spørgsmål om tid.

2. DLC til Super Mario Odyssey.

3. Mere Pokemon Let's Go info og evt. mere gameplay.
1
1ups givet

#3 - Retrolasse

Level: 15 (Geega)

05-06-2018 11:44

Ja, hvad har jeg egentlig af håb og forventninger til E3 i år? Sidste års udgave var ret sløj i min optik. Mest fordi Metroid Prime, Kirby og Pokémon aldrig har sagt mig det vilde. Jeg er ikke den typiske Nintendo fan, som elsker alt hvad de udgiver. Nogle Nintendo serier rager mig virkelig en høstblomst.

DLCen til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, traileren til Mario Odyssey og præsentationen af Mario + Rabbids Kingdom Battle var højdepunkterne for mig sidste år. Alle sammen mageløse spil, som jeg har gennemført 100% - og ja, det med alle 900 korok seeds i BotW og alle 999 måner i Mario Smiley

En efterfølger til BotW ville være et stort hit hos undertegnede, ligesom DLC til Mario heller ikke vil være tosset. Jeg tror dog kun på sidstnævnte. Jeg holder ofte spilleaftener med familie og venner og tidligere har vi været meget fornøjet med titler som Wii Party og Wii Party U. Sådanne titler har jeg savnet på Switchen - så et Switch Party ville også være et hit. Det sammen kan siges om Mario Party, hvis det bliver lavet ordenligt. De seneste udgaver har været kedelige, synes jeg. Nye indslag i serier som Pilot Wings, F-Zero eller WarioWare kunne også få mit barometer op at ringe.

Jeg forventer også, at Nintendo annoncerer spandevis af nye ports, som de har gjort indtil videre i Switchens levetid. Her har jeg ikke deciderede ønsker. Det er fint til at fylde huller ud i kalenderåret - og jeg har f.eks. lige købt Hyrule Warriors igen og er godt underholdt.

E3 2018 bliver spændende!1
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

06-06-2018 09:52

Hvis The Great N absolut skal fortsætte deres genudgivelses-besættelse, så ønsker undertegnede sig følgende: Mario Party 1-4 samling med de bedste maps, minigames og spilregler. Se dét var et spil, som kunne blæse liv i enhver gameraften Smiley
0
1ups givet

#5 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

17-06-2018 11:46

Desværre var det ikke mange af ønskerne, der blev indfriet! Nintendo har dog udtalt, at de har en del flere overraskelser i ærmet, men det er nok noget, at de skal sige. Mener dog at have læst et sted, at Panic Button porter et nyt stort spil til Switch, og at de annoncerer det i næste måned - måske Fallout 3?
0
1ups givet

#6 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

18-06-2018 09:07

#5: Jeg håber inderligt at det kunne være Doom Eternal. Eller Rage 2. Men det er nok ikke sandsynligt, så ville de nok have annonceret det til E3. Smiley
0
1ups givet