Åbningssekvensen for Mon...

Worms Rumble får lanceri...

Se de vilde skud i ny Mar...

Sky: Children of the Ligh...

Overblikstrailer for Lege...

Endnu en gameplay-trailer...

Nye LEGO Super Mario-pakk...

N-cast #98: E3 2021 Speci...

ENDER LILIES: Quietus of ...

Miitopia (Switch)

Legend of Zelda: Skyward ...

Spil på vej til Switch

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Mario Golf: Super Rush

Metroid Dread

Annonceringer af annoncer...

Mario Kart Tour

E3 2021 - og des lige

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Er Nintendos 2019 for tyndt?

Skrevet af Nemy - 24-02-2019 15:55

Nintendo har selv tidligere understreget vigtigheden i at holde en lind strøm af udgivelser for at holde momentum. Nu går vi snart ind i Nintendo Switch-maskinens andet leveår, og vigtigheden af dette er næppe blevet mindre. Derfor kan jeg godt undre mig en smule når jeg kigger på det, som vi allerede ved om 2019. Vi fik for nyligt langt om længe den ventede Nintendo Direct, men jeg var ikke blown-away. Alligevel tegner 2019 overraskende lyst for os Nintendo-fans, det virker måske bare ikke sådan, fordi foråret ser så tørt ud, som det gør.


Hvis vi kigger på titler, som lige pt. er indenfor rækkevidde får vi den 29. marts Yoshi’s Crafted World. Det er ikke en titel, som jeg vil betegne som en heavy-hitter, men af mangel på bedre kan jeg godt fristes til at købe det. Herfra skal vi som det ser ud nu vente tre måneder, før vi får det næste store Nintendo-spil. Super Mario Maker 2 blev annonceret til Directen, og det bliver helt sikkert en titel, som undertegnet kaster sig over. Så er der Fire Emblem: Three Houses, som jeg nok køber, uagtet, at jeg blev en smule skuffet over den retning, som spillet lader til at tage. Astral Chain bliver det sidste sommerspil og jeg er ikke solgt endnu, men jeg er helt sikkert spændt på, hvad denne nye IP kan bringe til maskinen.
Herfra lader det til, at vi får de helt store titler (såfremt flere ikke bliver udskudt). Jeg ved ikke, om det er Nintendo selv der har planlagt, at det meste af året skal være semi-tyndt og så slutte af med manér. Ganske som de gjorde det sidste år, hvor Pokémon Let’s Go og Super Smash Bros. Ultimate formåede at løfte året til et godkendt niveau. Det kan også være, at det bare er udviklingscyklussen på spillene der passer med, at de er klar slut på året. Uanset hvad der er tilfældet ser vi i hvert fald ud til at få en regn af store titler de sidste fire måneder af 2019. Hvis udgivelsesvinduerne holder stik kan vi forvente Pokémon Core RPG, Luigi’s Mansion 3, Animal Crossing og Zelda Link’s Awakening. Alle titler, som formentlig ville kunne bære et kvartalsvindue af sig selv. Spørgsmålet er, om der er flere uannoncerede titler, som Nintendo har tænkt sig at fylde sommeren ud med. Eller om de alternativt vælger at udgive en af de fire store titler før vi forventer.

Jeg sidder med en lidt flad fornemmelse. På den ene side er jeg skuffet over, at foråret ser så tørt ud. På den anden side giver det mig muligheden for at komme i bund med mit spilkatalog og samtidig ser andet halvår af 2019 ud til at blive fantastisk som Nintendo Switch-ejer. Jeg er spændt på, hvorvidt Nintendo kan overholde udgivelsesvinduerne på de 2019-titler vi kender til. Hvis det er tilfældet glæder jeg mig til forhåbentlig at se meget mere på årets E3-messe til juni.

Hvad synes du? Bliver 2019 et godt Nintendo år?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

24-02-2019 17:06

Salgsmæssigt er der uden tvivl mest potentiale i et gennemført, full-blown Pokemon-spil, som helt sikkert vil kunne bære Switch'en nærmest egenhændigt gennem 2019. Alene set på titlerne er Luigi, Animal Crossing, Fire Emblem, Zelda, Yoshi og Mario Maker altså også ganske stærke navne - ikke gamechangers på niveau med SSBU, BOTW og Odyssey, men robuste og med masser af Nintendo-pondus over sig. Det burde være tilstrækkeligt.

Dertil kan man lægge den øgede indie-tiltrækning på maskinen, mulige NSO-udvidelser, Nintendos fornuftige DLC-strategi (jeg kan godt lide tanken om, at man forlænger levetiden på visse titler frem for bare at lade dem gå hen i glemslen) plus de uundgåelige overraskende annonceringer i løbet af året, så ser det altså ikke så skidt ud. Som afslappet gamer og familiefar in spe er jeg 100% tilfreds, især fordi der allerede er et pænt stort spilkatalog, som jeg ikke har tygget mig igennem endnu (og nok aldrig kommer til). Jeg har på fornemmelsen, at en del casual Switch-ejere ude i den store verden har det på samme måde og ikke følger så nøje med på månedsplan i Nintendos udgivelsesskema.
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 47 (Boo)

24-02-2019 17:28

For mig er 2019 bestemt ikke noget vildt år. Jeg kan godt være skeptisk for, om LM3 når at lande i år, og hvis der er ude, har jeg kun to titler på radaren for 2019: Pokémon og Zelda. I hvert fald af dem på billedet. Yoshi er jeg ikke særligt interesseret i efter demoen, men kan nok godt finde på at samle det op alligevel, hvis det viser sig at blive bedre. Fire Emblems retning er jeg ikke fan af, mindre snak, mere S-RPG, tak. Town er umulig at sige noget om, og MP4 er så langt ude i fremtiden, at det ikke bør medregnes pt. Astral Chain skal jeg se mere til, men er dog interesseret.

Til gengæld bliver jeg mere end godt tilfredsstiller af indie-spillene, som kommer til Switch. Der er rigtigt mange interessante spil der, og min spiltid er samtidig blevet reduceret pga. Netflix, familie og arbejde, så jeg forventer at kunne holdes beskæftiget på Switch året ud.

Jeg synes dog ikke, at året er så tyndt, det er bare lidt dårligt fordelt.
0
1ups givet

#3 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

25-02-2019 07:50

Jeg synes da 2019 ser ud til at have mere kød på sig end 2018 gjorde.

Personligt ser jeg meget frem til både det nye Yoshi, Luigi's Mansion 3 (som jeg håber kommer i 19) og Zelda Link's Awakening.

Animal Crossing har jeg ikke rigtigt nogen kendskab til, men jeg forventer at prøve kræfter med det. Og det kommende Pokemon skal jeg nok også have.


Med min begrænsede spil tid, så synes jeg dog at året er fint fyldt ud. Der kommer jo også en række tredje parts spil. Jeg glæder mig sindssygt meget til Crash Team Racing og A Hat In Time, for at nævne et par.
0
1ups givet

#4 - BroSmash

Level: 7 (Korok)

25-02-2019 18:55

Det virker tyndt nu, men så snart vi rammer sommer tror jeg det vil blive et virkelig godt år Smiley
0
1ups givet

#5 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

25-02-2019 19:48

JOEP skrev:
Jeg synes dog ikke, at året er så tyndt, det er bare lidt dårligt fordelt.


JOEP siger det perfekt. Mit issue er, at jeg ikke rigtig har nogle spil i kikkerten, der kommer tidligere end slutningen af juli. Det er dermed ca. et halvt års tørke for mit vedkommende.

0
1ups givet