N-cast #38: Alien Isolati...

Ugens Tilbud: Uge 50 2019

Shantae 5 får titlen Sha...

La-Mulana 1 & 2 udkommer ...

Team 17 afslører Moving ...

Ugens Downloads: Uge 50 2...

De nominerede titler til ...

Two Points Hospital udkom...

Med Nintendos julekalende...

Efterfølgeren til Golf S...

Genial Bergsala Doku

Switch - spilrygter og sp...

Animal crossing switch

Dit seneste køb

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Luigi's Mansion 3

[Brætspil]

Switch Online

Pakkeleg 2019

Alternative nyheder

Tilbudstråden

Little samson og Flintsto...

S: Starfox-samling & 3DS-...

V: Little samson og Flint...

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Hvad kan vi forvente os af Breath of the Wild 2?

Skrevet af Nemy - 13-11-2019 10:47

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er muligvis det bedste spil, der nogensinde er lavet. Det er med sikkerhed ét af de bedste. Efter at have set Zone streame det første spil den seneste tid begyndte jeg for alvor at glæde mig til efterfølgeren. Så hvad kan vi forvente os af toeren, som blev annonceret til dette års E3? Og hvad ved vi egentlig om spillet?

Det var en kort trailer, som vi fik fremvist, og selvom der ikke skete vildt meget, så er der allerede blevet gættet på, hvad de forskellige sekvenser i traileren betyder for efterfølgeren. Du kan se traileren nedenfor og selv danne dit eget indtryk.Hvis vi kigger lidt nærmere på traileren lader det til, at vi fortsat befinder os i det samme Hyrule, som findes i Breath of the Wild. Folk har gættet på, at traileren starter under Hyrule Castle, som til sidst ser ud til at lette fra jorden.

Link har allerede Master Sword og Zelda har fået en ny frisure. Det foregår altså efter det første spil (hvilket også giver mening da Nintendo selv kalder det en efterfølger). Hvor lang tid efter og hvad plottet er ved vi dog ikke på nuværende tidspunkt. Generelt set er det meget lidt vi ved om efterfølgerne. Nintendo holder kortene tæt ind til kroppen og vi har siden E3 ikke hørt det store vedrørende spillet. Gætterier er der dog massere af, og som forventet har traileren sat gang i et hav af rygter og bud på, hvad der vil ske i efterfølgeren. Nedenfor har jeg listet lidt af det vi med sikkerhed ved og lidt af det som der er blevet gættet på.Det ved vi indtil videre om The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2:
- Aonuma har i interviews fortalt, at holdet bag ønskede at vende tilbage til det Hyrule, som vi så i det første spil og fortsætte historien. Så det er helt sikkert den samme Link og Zelda, som vi så i det første spil (og formentlig også samme verden)

- Spillet ledes af Hidemaro Fujibayashi, som også stod bag det første spil.

- Aonuma har udtalt, at spillet bliver ”mørkere” end det første spil.

Det rygtes pt. Om The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2:
- Folk har gættet på, at Zeldas frisure betyder, at hun kan være en spilbar karakter eller bliver en større del af eventyret end tidligere.

- Folk har gættet på, at spillet kan spilles som CO-OP i kraft af, at Zelda måske er spilbar.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Majoras Mask Edition?
Da Breath of the Wild udkom I første omgang var der mange, der håbede, at Nintendo ville lave en direkte efterfølger i samme engine. Lidt ligesom de gjorde med Majoras Mask til Nintendo 64, som efterfulgte Ocarina of Time. Det kunne godt ligne, at det er lidt det samme Nintendo gør med Breath of the Wild 2 og så alligevel ikke.

Majorask Mask udkom ca. 1½ år efter Ocarina of Time. Så lang tid er der allerede gået fra Breath of the Wilds udgivelse til nu, og vi har endnu ikke set mere. Det tyder altså på, at BotW 2 ligger længere væk end som så. Så derfor kunne man måske tyde det som om, at der bliver lagt mere arbejde i efterfølgeren til BotW. Uanset hvad får os der ønskede os en direkte efterfølger til Breath of the Wild opfyldt vores ønske. Personligt tror/håber jeg på, at det bliver Nintendos helt store E3-titel 2020 og at spille bliver udgivet op til jul næste år. Fingrene er i hvert fald krydset.Kan toeren leve op til etteren?
Det er selvfølgelig svært at spå om fremtiden, men generelt set er det svært at følge op på så enorm en succes, som Breath of the Wild var. Et fantastisk spil og eventyr, som slugte mere end 100 timer af min tid i en ellers travl hverdag. Jeg hører til dem, der ville ønske jeg kunne glemme det første spil og starte forfra blot så jeg kunne få oplevelsen igen.

Toeren vil (også grundet lighederne) ikke kunne give mig den samme nye oplevelse og forbløffelse over, at et spil kunne være sådan. Jeg glæder mig dog stadig til at finde Master Sword frem og starte på et helt nyt eventyr i det univers, som jeg for alvor faldt for i det første spil.

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

13-11-2019 11:14

Måske er det bare et greb fra en Twitter-bruger efter opmærksomhed, men der er i hvert fald rygter om en 2020-udgivelse.
1
1ups givet

#2 - Retrolasse

Level: 15 (Geega)

13-11-2019 12:34

Efter at Luigi's Mansion 3 udkom er Breath of the Wild 2 nu det spil, som jeg ser mest frem til. Hypen er helt i top og jeg vil absolut ikke være skuffet, hvis det "bare" bliver mere af det samme Smiley
0
1ups givet

#3 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 30 (Blooper)

13-11-2019 13:54

^Nej mere af det samme, bare endnu mere dystert - JAH TAK!
Det kunne sådanset være et fedt tiltag hvis co-op-spekulationerne viser sig at holde stik. Så mangler aben bare en ven at game det med... Smiley
HVIS co-op er en mulighed tror jeg dog slet ikke at det bliver online...

Mere "Breath", mere mørkt "Breath", tematiske underverdener, måske co-op, en lettere sprød Ganon/dorf frem for de der åndede (get it? Åndede?) Blights, og maaayhaps noget lidt mer' spændende at samle på end "poop"... Det skal sgu nok blive godt! Smiley

Smiley

1
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

13-11-2019 16:03

ANDen ser naturligvis frem til det næste Zelda, men særligt en bekymring fylder dog lidt:

Hvis spillet forgår på samme map, som Breath of the Wild, så kender vi jo allerede verdenen. Vi har allerede udforsket den og været overalt.

Det betyder, at glæder ved at opdage Hyrule - en nøglefaktor i BotW’s succes - går tabt.
2
1ups givet

#5 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 30 (Blooper)

13-11-2019 16:11

^Nu ved vi jo ikke hvor lang tid der er gået mellem "Breath" og to'eren, men tror nu lidt at folk, efter at være blevet Calamity Ganon kvit, er begyndt at genopbygge flere forskellige steder i Hyrule, og at Hyrule Castle ikke er det eneste sted/stykke land der rejser op og afslører underverdener.

^Me tinks Ninty gonna ace it yet again! Smiley

1
1ups givet

#6 - NikoZ

Level: 2 (Keese)

01-12-2019 23:24

Synes det virker lidt weird at lave botw 2 og ved sgu ikke helt hvordan jeg tror det bliver....
0
1ups givet

#7 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

02-12-2019 08:22

#6: Det er vel ikke mere mærkeligt end Majora’s Mask som genbrugte en masse fra Ocarina of Time?
1
1ups givet

#8 - dempup

Level: 5 (Cheep)

02-12-2019 08:50

Altid rart med lidt jummy at se frem til Smiley
0
1ups givet