N-cast #110: Dommen over ...

Kingdom Hearts-serien ann...

Prisen på Nintendo Switc...

Husk Animal Crossing New ...

Det nye indhold til Anima...

Doctor Who: Edge of Reali...

Pokémon Café Mix bliver...

N-cast #109: Det sidste S...

Lanceringstrailer for Mar...

Opdatering til Children o...

Metroid Dread

Nindie Klubben

Pokémon-tråd

Dit seneste køb

Pokémon Legends: Arceus

Nintendo Switch

Animal Crossing: New Hori...

Switch - spilrygter og sp...

Amiibo!

Spilmusik

V: Gameboy Advance SP ags...

V/S Fire emblem path of r...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-clubs nytårstale 2018

Skrevet af Nemy - 31-12-2018 14:18

Et år er slut og et nyt er på trapperne. 2018 bød på et endnu et godt år som Nintendo-fan. Måske ikke så godt som 2017, men bedre end vi har set i mange år før det. Det var et år, hvor Switch i sandhed skulle stå sin prøve og følge op på et fantastisk lanceringsår.

Her på N-club har vi også haft godt gang i maskineriet, og vi fik langt om længe den nye platform ud over rampen tilbage i marts. Det er vores håb, at vi med jer brugeres hjælp kan bygge N-club op til tidligere storhedstider.

2018 må betegnes som godkendt for Nintendo, men dog ikke mere end det. Der har i en del måneder manglet de helt store udgivelser, som vi nærmest blev forvent til i 2017. Udgivelser som Pokémon Let’s Go og Super Smash Bros. Ultimate udgjorde en fin slutspurt, men ellers har der været en smule langt mellem snapsene. Heldigvis har vi til gengæld fået fyldt tomrummet ud med en perlerække af 3. parts udgivelser, som for alvor cementerer, at Nintendo har fået fat i tredjepartsudviklerne igen.Dark Souls Remastered, Diablo III og Crash Bandicoot: The Trilogy er titler, der med tydelighed viser, at udviklere er begyndt at prioritere Nintendos lille maskine. En fornem udvikling, jeg som Nintendo-interesseret har higet efter i mange år. Switch formåede i 2017 at få mig tilbage på Ninendo-vognen efter en pause i Wii U-tiden. I 2018 formåede de at fastholde interessen og det tror jeg bestemt også, at de gør i 2019.

Forhåbningerne for 2019 er tæt på at være helt i top. Jeg håber, at Nintendo har brugt året i år til at lade op til det helt store 2019. Et år, hvor vi forhåbentlig ser Metroid Prime 4 og et nyt main Pokémon. Udover det er kortene dog ret åbne, og jeg er meget spændt på, hvad Nintendo eventuelt kunne have oppe i ærmerne. Et nyt Zelda på Breath of the Wilds engine? En genoplivning af Paper Mario-serien? Det er selvfølgelig halvt ønsketænkning men heller ikke helt utænkeligt. Hvor blev Star Fox lige af? Hvorfor er der en Eternal Darkness-spirit i Smash Bros. Ultimate? Er det er et hint? Tankerne og spekulationerne bliver mere og mere vanvittige i takt med, at tiden går uden at Nintendo har meldt noget banebrydende ud.

Og hvad kommer tredjeparter med? Ser vi et nyt Mario + Rabbids fra Ubisoft? Kommer der flere tredjepartstitler, som udgives simultant med Xbox One- og PS4-udgivelserne? Det er spændende spørgsmål, som kun tiden kan svare på, men som jeg bestemt mener kan være realistiske med Nintendos nuværende momentum og greb i udviklerne.Jeg håber og tror, at vi ikke er mange uger væk fra årets første Direct, som kan vise, hvad vi skal bruge Q1 og måske noget af Q2 på. Med en super slutsspurt i 2018 er det tid til at vise os, hvad vi skal bruge 2019 på. Mine fingre er krydset for, at 2019 bliver det hidtil bedste år i Switchens levetid.

Rigtig godt nytår fra hele N-club redaktionen!

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - AND

Level: 35 (Lakitu)

31-12-2018 15:54

Godt nytår og god nytårstale!

AND’en har - grundet en blanding af tidsmangel og et imponerende spilbibliotek som fortsat venter - undladt at erhverve Switch indtil videre, men hvis vi ser et nyt Prime, et nyt Pokémon og - ikke mindst - en fortsættelse til BotW, ja så må Conkers Bad Fur Day, Metroid og 3DSens katalog pænt vente i baggrunden!

Kunne det i øvrigt ikke være fedt med et nyt Mystical Ninja? Jo! Svarede ANDen sig selv. Eller måske et nyt Luigis Mansion i stil med 2eren. Muligheder er mange Smiley
4
1ups givet

#2 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

31-12-2018 16:30

Godt nytår til alle!
Fin nytårstale, jeg er meget enig med dine refleksioner. Jeg er temmelig glad for, at Nintendo genudgav NES Classic i sommers. Det har været et år, hvor Nintendo har forsøgt at løsrive sig fra tidligere konsoller og give Switchen et større fokus. 3DS har ikke haft mange store udgivelser i år, Wii U er stort set død og i år så vi også Wii eShoppen lukke. Jeg er spændt på at se, hvad 2019 har i vente for Nintendo og særligt Switchen!
3
1ups givet

#3 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

02-01-2019 07:55

Godt nytår til jer alle. Smiley.

Må give dig ret i at 2018 var et ret kedeligt Nintendo år, lige indtil slutningen af året. Den tørke som der lidt har været, har resulteret i at jeg endnu engang har anskaffet mig en Xbox One i starten af året, fordi jeg kedede mig bravt på Switch'en. Her fik jeg styret lidt af min lyst til nogle af de tredjeparts titler, som vi ikke fik at se på Nintendo maskinen.

Crash Bandicoot som er et af mine mest spillede Switch spil sidste år med +50 timer, udkom dog heldigvis i sommers og det kunne udfylde lidt af det tomrum der var har været. Smiley. Pokemon Let's Go formåede at holde mig underholdt i næsten 60 timer og så er jeg lige begyndt på Smash Bros Ultimate (som jeg er fuldstændigt elendig til) og en genspilning af Super Mario World på Snes Classic, som jeg på nuværende tidspunkt har fået 93/96 exits i (jeg kæmper stadigt videre). Smiley.

Jeg ser meget frem til Luigi's Mansion 3 i det nye år (var det ikke en 2019 udgivelse ?) og selvfølgeligt det næste Pokemon spil (som forhåbentligt ikke har gyro catch controls og SOM forhåbentligt understøtter Pro controlleren) og så håber jeg at der kommer nogle overraskelser. Meget meget gerne en rerelease af 3DS Zelda OOT/MM til Switch'en og måske Super Mario Sunshine med opdateret grafik eller et Skyward Sword uden motion controls? Man har vel lov at drømme. Smiley
3
1ups givet

#4 - Andreas Tarding

Level: 17 (Deku Baba)

03-01-2019 12:20

Godt nytår Ricki, og alle jer andre. Smiley

2019 kan næsten ikke undgå, at blive ret spændende - siden det pt. er totalt uklart, hvad der dropper og hvornår. Smiley

Jeg har ærligt talt på fornemmelsen, at Animal Crossing vil "knække mig" mht. Nintendo Switch-brug - jeg husker stadig tydeligt, hvordan Wild World føltes på DS'en, og hvis de rammer bare 2/3 af dette - ... har aldrig haft battery life-problemer med konsollen, men det kan være, at dette vil ændre sig. Smiley
2
1ups givet