Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario Cart - Coach søges

Saibot
Saibot

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 08-03-2009 23:34 - Redigeret 08-03-2009 23:36

Hej

Mit navn er Tobias Jeg er professionel pokerspiller, og omgiver mig den forbindelse i et miljø hvor der bliver lavet nogle ret tunge væddemål om alverdens ting.

Lige pt. er der et tungt økonomisk væddemål på trapperne mellem mig og en ven i Mariocarts.

Afgørelsen skal finde sted om 3 måneders tid.

I den forbindelse leder jeg efter en dygtig dansk Mario Cart-Nintendo Wii spiller, som er interesseret i at coache mig, således at jeg kan optimere mit spil og chance for at vinde væddemålet.

Der vil naturligvis være tale om et økonomisk honorar, såfremt vi kan komme frem til en aftale.

Mit niveau pt. når jeg spiller online er en rating på omkring 6000.

Jeg leder efter Mario Cart coach som har en rating på +9000 point online.

Jeg bor i København N

Send mig en mail såfremt du har kompetancerne / er interesseret

Mail: tobias_storm@ofir.dk

Vh
Tobias

    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 08-03-2009 23:44 - Redigeret 09-03-2009 00:09

    Satse penge på et spil der er heldbaseret? Du er ikke rigtig klog.

    Kan dog ikke rigtig hjælpe dig, og når ikke dine "krav" til en coach (selvom jeg synes spillets online-funktion er en sjov måde at bedømme folk på), men et godt råd ville være at læse lidt om hvordan spillet virker helt præcist, samt tips til de forskellige baner på en side som GameFAQs, og simpelthen bare øve så meget så muligt med den information i tankerne. Kan ikke se at en 'coach' skulle hjælpe det helt store her.

    Held og lykke, i øvrigt.


    Anders Hansen
    Anders Hansen

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 09-03-2009 00:54 - Redigeret 09-03-2009 15:18

    Du kan da få nogle gratis råd fra mig af. (Men mindre du insisterer selvfølgelig)

    1# Det staves Mario Kart Smiley

    2# Først, find den vægt klasse du har det bedst med. Start med den lette klasse til du har basics.

    3# Hver vægt klasse har en motorcykel som både er den hurtigste og har skarpest drift og mini boosts.

    Let klassen: Bullet Bike

    Mellem klassen: Mach Bike

    Tung Klasse: Bowser Bike

    Hver opmærksom på at de ikke drejer så godt med normale sving, og derfor SKAL man mestre drifting for at kunne tæmme dem. Men kan man det, så sider man på de bedste køretøjer i spillet.

    3# Øvelse! Lær banerne at kende. Få styr på drift. Husk at wheelie på lige strækninger og lær at bruge tricks i luften ved enten at ryste wii fjernbetjeningen lige inden du køre ud over en rampe. (Eller tryk "op" på styre-korset på GameCube controlleren.

    4# Har du ikke en GameCube controller til spillet? Så skaf en!

    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-10u-49-en-70-2ola.html

    Den virker fint selvom den er fra Japan.

    5# Hvis du skal vide hvad niveaet ligger på, så prøv Time Trials. Se hvor hurtigt du kan komme igennem og sammenlign med resten af EU/Verden via rankings i Mario Kart Channel.

    6# Sidst, men ikke mindst, så er det god træning at få "Stjerne rang" i alle banerne på alle sværhedsgraderne. Det er svært, men det er den bedste måde at terpe alle banerne igennem på, så man får øvelse i dem alle sammen og ikke kun favoritterne fra internet løbene.


    Grauling
    Grauling

    410
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 09-03-2009 07:54 - Redigeret 09-03-2009 07:56

    Jeg vil selv sige jeg er ret god til mario kart.. har haft en rank på 10.000 online men jeg vil da også give dig nogle få råd.

    1 maps
    du skal spille alle banerne igennem finde ud at lære en bane/map/course ud af hovdet og vide hvilke veje er hurtigst og hvor man skal dreje skarpt and stuff like that.

    2 valg af køretøj.
    personlig kan jeg ikke finde ud af at køre i de tunge karts jeg tænker nemlig sådan her: hvis man nu ved et uheld rammer en væg så er jeg fucked. derfor bruger jeg en lille person (Drybones/toad) og jeg plejer bruge biken magiccruiser. dette er et lille hurtigt nemt styrende kart hvor selv om du rammer en væg mister den ikke så meget fart. men hvis du selv har det med at køre maps/baner/course perfekt så syndes jeg da du skal se om du kan finde ud af at køre de store/tunge bikes. som jeg selv siger så køre jeg i en bike. de er hurtigere ind karts fordi de kan stejle hvilket giver dem ekstra fart.
    3 Øvelse
    som man siger så gør øvelse altså mester. Time trail er et rigtig godt sted at starte. og du kan jo som Sturm siger downloade WW rekorder. nu ved jeg jo ikke rigtig hvilke regler dig og din ven har lagt men hvis jeg var dig ville jeg da øve alle banerne igennem en masse gange og dem du selv syndes er god til skal du øve lidt ekstra (det er altid godt at have nogle baner man er syg god til. du skal self også øve dem du ikke kan finde ud af så du ikke har en alt for svag side i nogle af banerne.
    en stadart øvelse er også bare at spille en masse online der kæmper man nemlig altid mod nogle på ens egen lv og man bliver hurtig bedre.
    noget man altid kan øve er at dreje skarpt det kan alle blive bedre til sørg for altid at komme så tæt ind på kanten (dog uden at baldre ind i den) og sådan skal det faktisk altid gøres. det er lidt ala det der med profesionel løbning at de alle holder sig så tæt inde på kanten som mugligt fordi så skal de ikke løbe så langt.

    men ja de var lige nogle råd jeg lige kunne komme på hvis jeg kommer i tanke om noget vigtigt så vil jeg da skrive.
    du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har et spørgsmål om mariokart eller hvis du bare vil spille online Smiley

    Edit: kom sku lige i tanke om noget anywaii som Sturm siger er gamecube controleren god vil dog sige jeg peljer at spille med wiimote + nunchuck syndes bare det er nemmere at lave tricks og stejle på den... men det er jo smag og behag. så længe du ikke bruge ratet du har fået med så er alt godt. Smiley



    stelzig
    stelzig

    4785
    Offline
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 09-03-2009 11:26 - Redigeret 09-03-2009 11:32

    Sturm skrev:
    6# Sidst, men ikke mindst, så er det god træning at få "Stjerne rang" i alle banerne på alle sværhedsgraderne. Det er svært, men det er den bedste måde at terpe alle banerne igennem på, så man får øvelse i dem alle sammen og ikke kun favoritterne fra internet løbene.

    False. Alt for nemt. Hold dig til time trial tippet, og hvis du vil tage spillet seriøst og spille om penge så brug daisy+mach bike eller funky kong+bowser bike. Jeg bruger selv bullet bike det meste af tiden, men det er udelukkende på grund af at jeg er fan af toad, og foretrækker at bruge ham fordi mkwii alligevel er så heldbaseret som eagle nævner (og jeg har alligevel nået 9999 ratingen et par gange... I skulle spille noget ssbm hvis i vil være seriøse. Det findes der faktisk rigtige pengetuneringer i Smiley). Bullet bike har en lille bitte smule bedre miniturbos og drift, men dens lavere hastighed er et ret stort handicap og dens vægt endnu mere (SPECIELT online hvor andre ofte kan bumpe ind i dig på din skærm selvom du har 3 grønne skjold fisende rundt om dig /lag).
    Når du begynder at bruge wheelies så prøv at undgå at dreje under dem da det sænker dig ret meget. Hop i stedet ud af dem. Sørg også for at kigge bag dig rutinemæssigt så du ikke er i en wheelie mens en crasher ind i dig - det stopper dig fuldstændig (her er bullet bike måske alligevel god at øve sig med da det gør det endnu mere vigtigt at du er klar over hvornår andre kører ind i dig).

    Det er alt der ikke er blevet nævnt jeg lige kan tænke på.

    Edit: Glemte lige en ting: Hvis du bruger mach bike eller bowser bike så accelererer du dårligt. Der findes en lille metode til at gøre afstanden mellem bullet bikes acceleration og disse 2 væsentligt mindre - Hold B og A nede så dine hjul spinner på stedet og du vil efter noget tid have opladet en lille miniturbo. Som sagt accelerer bullet bike for hurtigt til at det hjælper den, men brug det på de 2 andre.


    'Noes
    'Noes

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 09-03-2009 17:35

    Har ikke spillet endnu men det er bestilt hjem kommer nok i løbet af ugen, anyway her er nogle fifs du måske ville kunne bruge:



    TIPS

    En hurtig start:
    Når countdown begynder skal du vente til tælling 2 er lige ved at forsvinde fra skærmen. Tryk da knap 2 ned og hold den.
    Dette vil give dig et boost fra start.

    Boost når er falder.
    Når du rammer ind i noget, som ved vand eller falder ud over regnbue vejen, skal du trykke på knap 2 i det sekund du rammer jorden. Det vil give dig et hurtigt boost.

    POW Blokade Immunitet
    Når du ser POW blokaden på din vej og den er ved at ramme dig, skal du blot bruge funktionen du normalt ville for at lave tricks og derved lave en "shockwave" foran dig for at blive immun mod det spind POW blokaden laver. (kontrol panel på din GCN kontroller, Ryste Wii hjulet mv.). Dette kan udføres både på cykler og vogne, og selvom du ikke mister fart eller spinder ud, så vil du stadig miste den genstand du holder.

    Skift Mii Racer vægt klasse.
    For at skifte bilernes vægtklasse, skal du ændre din kørers vægt. Gå ind i Mii kanalen og ændre hans vægt der.

    Mario Kart Wii Sjove fejl.

    Mere end en person kan spille den samme karakter.
    Først skal P1 vælge den karakter i begge vil spille. Derefter skal P1 fravælge karakteren igen og flytte markøren væk fra den. Skift til P2 som nu vælger den karakter og gå en skærm tilbage og gå ind i karakteren.
    I burde nu begge kunne spille den samme og gøre hvad i har lyst til derfra.
    Bemærk: I karakter select skærmen og i options, når den ene karakter laver en animation, vil begge jeres karakter udføre det.
    Desuden hvis P2 vælger en anden bil vil det se mærkeligt ud i grafikken. Men bare rolig, inde i spillet vil de igen se normalt ud



    Koder (ved ikke om de virker)

    Tryk 2,1,2,1,b,a,b og du vil have boost hele tiden!

    Tryk: 2,1,2,1,b,a,b,a og du vil have boost hele løbet.

    Tryk: 2,1,2,1,2,1,a,b,a,b og du vil have boost under hele løbet...

    ved godt det er de samme...


    den her forstår jeg så ikke men i får den alligevel:

    i snowboard banen der hvis man køre igennem sneen skal man holde 2 inde og derefter trykke a og b på samme tid og så skal man trykke frem (når den sidder i rattet) og der efter tilbage så burgte man køre igennem sneen normalt.

    i kan se det orginale her:
    http://www.snyd.dk/snydekoder/Mario-Kart-Wii.html

    har bare lagt det sammen til noget der er mere overskueligt, tror jeg.


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 09-03-2009 18:55

    De koder der virker med garanti ikke Smiley


    'Noes
    'Noes

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 09-03-2009 19:45

    nå okay øv Smiley