Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Stort CD-ROM problem!

You don't know me!
You don't know me!

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 13-06-2009 19:46 - Redigeret 13-06-2009 20:05

Jeg har et kæmpe problem. Jeg har været i Fisketorvet og købe Counter Strike 1 Anthology og Quake 4, begge til PC. Nu er jeg så hjemme og har prøvet at installere spillene, når jeg har puttet dem i CD-drevet venter jeg en smule på at en autorun.exe dukker op så jeg kan installere spillene, men intet sker. Jeg søger på computerens database for at finde mit CD/DVD-drev og så om noget er registreret i den. Finder intet og er virkelig ked af at jeg ikke kan få installeret spillene. Jeg har nu prøvet at finde links til download af spillene jeg har købt og skal finde de korrekte. Der er kun Quake 4 demo og Counter Strike 1.6/Condition Zero. Ikke nogen fuld udgave af Quake 4 eller Counter Strike 1 Anthology. Jeg har prøvet at kontakte Valve for at de kunne sende mig et link til download så jeg bare kunne skrive retail koden ind bagefter og det samme IDsoftware og Raven. Virkelig bange for at jeg ikke kan få spillene til at virke og har prøvet med andre ting end bare spillene. Mine CD'er med musik og DVD film virker heller ikke på computeren og tror at CD/DVD drevet er ødelagt. Måske er der bare blevet slettet en vigtig fil til dette drev og håber ikke at skulle købe et nyt.

Håber virkelig at i kan hjælpe mig. Er ikke nogen IT/computer nørd eller kender, så ved virkelig ikke hvad der hjælper. Please hjælp mig om min computer med at virke igen.

EDIT: Min Computer er en Medion, der står "DVD RW" uden for mit DVD drev. Den blev købt i Aldi, kender dog ikke versionen, har skiftet grafikkort og andre dele ud gennem de 2-3 år jeg har haft den. For alt i verden. "hj ... hjæ ... hjælp mi ...!"

/You don't know me!