Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DSi?

powerfull499
powerfull499

112
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

Skrevet 27-11-2008 20:25

Jeg havde gået og glædet mig til at se hvad Nintendo vil annoncerer som den næste håndholdte konsol. Jeg har set utallige bud på YouTube, hvordan den KUNNE se ud, men nu er det afklaret.

Efter min mening ligner det en Nintendo DS lite, dog lavet meget mindre, og med nogle kameraer.

Det er blevet fortalt, at man kan bruge såkaldte "Nintendo Points", sådan man kan download ting ned på sin DSi via internettet. Det bliver lagret på et SDkort, hvilket egentlig er en meget fed funktion!

Hvad for nogle tanker har I omkring den nye lille maskine. Skal I have den?

Personligt har jeg ikke bestemt mig endnu, og der går også et stykke tid før den kommer til EU, så der er god tid til at tænke!

Det siges at den kommer til USA og EU i sommeren år 2009.

Kom med jeres meninger/tanker osv. Smiley

Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 07-04-2009 14:59 - Redigeret 07-04-2009 15:00

DS Lite udkom i sort og hvid d. 23. juni 2006, hvorefter der gik ca. 4 måneder (nærnere betegnet 27. oktober 2006) til den lyserøde kom. Så gik der yderligere et år (12. oktober 2007) før silver udgaven kom. Og endelig udkom rød, grøn og turkis 13. juni 2008.


Erik Madsen
Erik Madsen

710
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 07-04-2009 16:08

Jamen mere fornemt kan det jo ikke præsenteres, tak!Smiley


Erik Madsen
Erik Madsen

710
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 14-04-2009 08:48

HejsaSmiley
Jeg hælder mere mere til at købe den DSi. Ja, jeg tror faktisk jeg køber den når pengene er til det om en måned ca. Men jeg har lige et spørgsmål til jer som allerede har anskaffet en:
I forbindelse med downloadet DSiWare, vil man kunne gemme "spillene" på sit SD-kort. Kan man også gemme andre spil på den. Jeg tænker her på, istedet at have en lille pose eller, som jeg har 3-4 caringcases (eller hva' det hedder) med sig hver gang man skal ud af huset, om det så er muligt at overføre spillene til sit SD-kort, så man er fri for at passe sådan på sine mange spil, da de nemt bliver væk.?
Det ville jo være ganske smart, men det kunne jo tænkes at Nintendo har valgt at dette ikke kan lade sig gøre, pga de idioter som selvfølgelig vil downloade ilegale roms ned på SD-kortet.


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 14-04-2009 10:52

Jeg skrev mit første indtryk i et tidligere indlæg:

Jeg blev i går den heldig ejer af en sort DSi og tænkte jeg ville dele mine tanker om denne maskine med jer andre.

For det første var jeg straks utrolig glad for knapperne A,B,X,Y de har et lækkert "klik" igen lissom på den første DS... noget som jeg var lidt træt af var fjernet på DS Liten. Noget andet er at det ikke længere er den blanke fingeraftryks-samlende overflade mere men en mat og mere ru overflade... fin ide IMO! Kan ikke fordrage at se de fingeraftryk og alle kigger på mig som om jeg ikke er rigtig klog når jeg hvert 15 minut hiver den ind under min trøje og manisk gnupper den (Vi snakker om NDS'en her OK!!!)
Ellers er der igen flyttet lidt rundt på tingene. Power knappen sidder under +knappen og volumen er nu en knap.

Der er kommet et helt nyt menu interface og det minder lidt om Wiis channel system dog bare i én lang linie. Det hele er meget overskueligt.

Foto applikationen var den første jeg ville lege med og helt sikkert, det er meget underholdende, faktisk mere end jeg forestillede mig. Som i nok ved er der 2 kameraer på DSi'en et foran og et bagpå og det tager OK billeder som man kan distorte til ukendelighed. Der er også mulighed for at tage et billede af 2 ansigter på samme tid og så bedømmer den så om man er relaterede... dog er jeg ikke tryg ved denne funktion. Den mener mig og min kæreste er "cousins" og mig og min far er "unrelated"... ubehagelige tanker sætter det i gang om min familie...

Man kan nu også optage lyde og samtaler og derefter manuipulere dem. Også dette havde jeg meget sjov med til påskefrokosten med famlien osv. Man kan ændre hastighed og toneleje. Meget morsomt at ændre hastighen helt ned på "slow" da det får alle til at lyde som om de har fået 1 (flaske) snaps for meget.

Download kanal er der også kommet til. Der er ikke mange ting endnu men der er 1000 point fra start man kan bruge ellers er det på samme måde som med Wii at man køber point via visa m.m. Jeg valgte at købe Wario Ware Snapped som er en fed ide men det kan være svært at få til at virke. Det går ud på den via kamerater fanger dine bevægelser... det er sjovt nok men hele ideen med spillet går først op for én når man har klaret banerne igennem (Hvad det er syntes jeg selv i skal opdage)

Noget der virkelig irriterer mig ved Nintendo er deres mangel på teknisk forståelse på visse områder. Lad mig forklare hvad jeg mener. På DS Lite fraholder jeg mig desværre for at spille online på det trådløse pga. der kun er mulighed for WEP kryptering (Som er noget møg) fair nok det er en ældre maskine men det burde være muligt at kunne opgradere firmwaren... men det kan man ikke.
På DSi er der WPA2 kryptering som jo er rigtig fedt men for FAN... DA! Jeg starter Tetris op og da det er et af de ældre spil er det ikke muligt at komme på det trådløse da man desværre også endnu en gang skal sætte det trådløse op i selve spillet og dermed er muligheden for WPA2 der ikke.

Hvorfor er det hele ikke bare lavet sådan at man til at begynde med sætter det trådløse op på DSi'en i dens options menu... og så er det det? Det kan da ikke passe man skal sætte det op i spillet hver eneste gang? Fatter simpelthen ikke Nintendos tankegang nogengange desværre. De er nytænkende og laver nogle af verdens bedste spil... men på visse områder er det bare som om de ikke tænker sig godt nok om (Det og så mangel på options i deres spil... såsom at kunne slå blå skjolde fra i Mario Kart Wii (off-topic))

En anden ulempe for nogle er at de har fjernet muligheden for at spille Gameboy Advance spil på den... personligt gør det mig ikke så meget men kan godt forestille mig det kunne gøre det for andre... er ikke sikker på det er et specielt smart move fra N's side.

Men alt i alt. Er glad for min maskine, muligheden for at bruge SD memory kort er en fin ide som er kærkommen og man kan nu også hente nyt firmware direkte fra nettet.

Jeg solgte min gamle NDS for 800 kr og dermed var "opgraderingen" til NDSi på 600 kr... var det det værd??? Tjah. For mig var det... kan godt li den nye skærm og er glad for at jeg kan bruge WPA2 sikkerhed på det trådløse (selvom det så ikke virker på nogle gamle spil!!!) Samtidig har jeg stadig en GB Advance så det gør mig ikke så meget denne mulighed ikke er på maskinen mere...

Så lad mig sige det sådan... HAR du en DS Lite i forvejen er det ikke et must... har du ingen af delene så smid de ekstra par hundrede kroner i DSi'en HVIS du kan leve med ikke at kunne spille GBA spil på den.

Håber at i kunne bruge dette til noget. Har simpelthen ikke gidet at skulle kigge efter stavefejl osv. så håber det er læseligt.

//PEACE



Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 14-04-2009 10:59

Zalcos skrev:
I forbindelse med downloadet DSiWare, vil man kunne gemme "spillene" på sit SD-kort. Kan man også gemme andre spil på den. Jeg tænker her på, istedet at have en lille pose eller, som jeg har 3-4 caringcases (eller hva' det hedder) med sig hver gang man skal ud af huset, om det så er muligt at overføre spillene til sit SD-kort, så man er fri for at passe sådan på sine mange spil, da de nemt bliver væk.?
Det ville jo være ganske smart, men det kunne jo tænkes at Nintendo har valgt at dette ikke kan lade sig gøre, pga de idioter som selvfølgelig vil downloade ilegale roms ned på SD-kortet.


Det er ikke muligt at overføre DS-spil fra et gamecart til et SD kort. Der kan kun være billeder, musik og DSWare-spil på et SD-kort.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 14-04-2009 18:46

hvad med d-paden? er det blevet bedre end DSL, jeg personlig synes den på DSL var dårlig end DS, den var ikke så god til andet end de 4 normal retninger


Dynemand
Dynemand

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 14-04-2009 19:03

Jeg synes, at Nintendo har ramt plet med denne nye model af DS'en. Det er ikke en konsol, jeg har tænkt mig at købe, men det er meget fristende, nu hvor den har fået flere af Wii's online-muligheder. Hvis bare de havde tænkt i de baner fra starten. Smiley


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 14-04-2009 20:48

Personligt mener jeg også at 3 modeller af "den samme" maskine måske er lige i overkanten men det går jo strygende så man kan ikke bebrejde dem det. Ang d-paden så er den meget bedte end på liten imho. Den er mere hård og fast idet og man skal ikke trykke den så langt ind.


PD
PD

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 14-04-2009 21:41

Fandt ud af noget. Her den 11 Maj skal jeg til Berlin og får 300 Euro med (lidt over 2.000 kr) og enten kan jeg jo købe en dernede, eller gemme nogle af pengene? : D SUPERT!


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 14-04-2009 21:46 - Redigeret 14-04-2009 21:47

Synes ikke du skal købe den for de penge - man kan hurtigt bruge mange penge i Berlin Smiley

Jeg husker stadig tydeligt de McD-raids vi lavede Smiley
Der blev satme købt mange cheeseburgers Smiley


PD
PD

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 14-04-2009 22:22

Bla bla bla.. xD Seriøst tjekkede lige på en tysk spilnetside, der står at prisen på den er omrking 170 Euro XD = ca. 1200 kr ;P


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 14-04-2009 22:26

Det er jo selvfølgelig op til dig, men jeg ville ikke gøre det - du kan jo eventuelt bare bruge penge som det passer dig, og har du så 170 den sidste dag, kunne du jo købe den Smiley


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 14-04-2009 23:26

Og så er der jo også lige det med at hvis den nu går i stykker... det er lidt mere problematisk at skulle aflevere den dernede end her i DK.


PD
PD

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 14-04-2009 23:54

Hvorfor er i alle så negative?! XD Syntes ellers at min ide var fin nok XD


Erik Madsen
Erik Madsen

710
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 15-04-2009 07:54

Jeg ville gemme pengene til jeg kom hjem igenSmiley. Jeg lavede et lignende nummer da jeg var på studietur....du kan jo købe krydderboller osv. i supermarkeder istedet for at købe mc.d 24-7