Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Vores smukke/syge verden...

AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 02-07-2005 14:24 - Redigeret 24-02-2015 10:29

Hvad synes I om det samfund vi lever i, i dag?



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
    Bambi
    Bambi

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 02-07-2005 20:02

    Jeg er faktisk helt enig med dig, ANDSmiley

    Og af en eller anden grund kom jeg til at tænke på System of a Down - Prison Song mens jeg læste detSmiley


    AND
    AND

    568
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 02-07-2005 20:15 - Redigeret 03-07-2005 01:42

    Ja, kender godt sangen og synes at der er flere af System's sange som har nogle gode og klare tekster..

    Okay - jeg kan så regne ud at interessen for dette emne er meget begrænset - hehe - det er vist kun os to som gider at skrive i det...Smiley


    Louise Wielandt
    Louise Wielandt

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 03-07-2005 15:34

    Mht. kærligheden ved jeg ikke om vi er helt enige. Min måde at leve på, går ud på at vi elsker alt, så at sige. Vi respekterer de mennesker vi møder, og samtidig "elsker" dem. For at elske er ikke kun noget man gør med familie og kærester. Jeg elsker mine venner, jeg elsker de mennesker jeg ser hver dag, men det på forskellige måder. Jeg elsker mine venner ved at føle utrolig stor respekt og kærlighed for dem, og fremmede ved at bare kunne holde af dem. De har ikke gjort mig noget, så hvorfor skulle jeg ikke?
    Denne verden trænger til at der bliver vist meget mere omsorg for andre. Det handler ikke om at man skrotter sit eget liv, men at man er der for folk. Hvis en af dine venner har brug for at snakke, så snak med dem, istedet for at spille et spil!
    Derudiver kan jeg ikke forstå hvorfor vi ikke kan respektere hinanden. Respekt er ikke noget man skal opnå, respekt er noget der skal være der som man så kan miste for andre.
    Mange mennesker der snakker med mig for første gang, siger ofte jeg er meget sød og kærlig. Nej, jeg viser bare den respekt de fortjener. Igen, de har ikke gjort mig noget, så hvorfor skulle jeg ikke kunne lide dem?
    Derudover er vores verden fyldt ag fordomme og domme. Ofte ser man at folk bliver fordømt pga dem de er og de valg man har taget. Jeg er også selv offer for det. Jeg skal nemlig være skuespiller. Og når folk hører det, tænker de at jeg er ikke så klog, og at jeg lever i en drømmeverden. Men faktisk er jeg en af dem i klassen der klarer sig bedst og jeg er fuldstændig klar over hvad det indbærer at være skuespiller og jeg følger godt med i vores verden. Vores smukke/syge verden.

    Tænk over dét, næste gang en fremmed skriver til dig over msn, eller du møder en til en fest eller på gaden. Måske er de ikke onde, og er de, så skal det nok vise sig. Men foreløbigt har de ikke gjort noget, så giv dem lidt kærlig og respekt. Det er det vi er født til.

    (Der tages forbehold for tastefejl Smiley)


    Geisler
    Geisler

    4
    Offline
    Level: ()

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 03-07-2005 15:51

    Amen.


    Geisler
    Geisler

    4
    Offline
    Level: ()

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 05-07-2005 08:07

    Sorry, var lige den nemmeste måde at skrive jeg var enig på. Havde ikke så meget tid.

    Men back to topic. En ting, jeg heller ikke er så vild med i dag, er menneskers trang til at mainstreame. Ikke at dette kun er en dårlig ting, for hvis alle gjorde noget forskelligt, ville det blive en meget forvirrende verden. Men alt med måde. Jeg har set mange, der bare er gået med "flokken", fordi de ikke gad tage stilling til tingene selv, og danne deres egen holdning til det (derfor havde vi også nogle ret kedeligt diskussioner i min forhenværende klasse).

    Og hvorfor gør vi det? Tja, enten fordi vi er for dovne til andet, eller fordi vi er for bange for at skille os markant ud fra resten. Det synes jeg er noget pjat, for hvem siger, at det at følge mainstreamen er det bedste? Alle menneskers personlighed er unikke, og ingen kan med rette påstå, at den ene nødvendigvis er bedre end den anden. Så hvorfor ikke bare sige: "Her er jeg, hvis i ikk' ka' li' mig, så kig på noget andet. For sådan er jeg." Det savner jeg lidt i dag.

    Desuden synes jeg også det er meget svært at knytte bånd til en "facade" på den måde. Jeg var her i foråret med i Etisk Forum For Unge, og jeg må sige, at det var rart at være iblandt mennesker, som tog stilling til tingene selv og stod fast på dem, indtil de blev overbevist om andet. På en måde følte jeg mig efter en dag i deres selskab tættere knyttet til dem, end jeg havde været til så mange andre, fordi man kommer til at kende folk bedre, hvis de siger deres EGEN mening, i stedet for en de har hugget et andet sted fra.


    dustman
    dustman

    17
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 05-07-2005 09:56 - Redigeret 05-07-2005 09:58

    Synes sgu vi har gjort det meget godt. vi har sørget for at give rigtig gode muligheder til alle danskere. Man kan lade være med at lave noget hele barndommen og arbejde 37 timer om ugen som voksen og på den måde få alt man har brug for. Hvis vi ikke havde taget kontrol over jorden så skulle alle jo til at skaffe alt (mad, drikke, bolig etc.) synes det er et vildt godt samarbejde vi har hvor alle laver det de er bedst til og på den måde skal alle lave minimalt. Hvad kærlighgeden angår synes jeg ikke man kan sige at vi har ødelagt noget, da det jo er en utrolig individuel sag.


    Louise Wielandt
    Louise Wielandt

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 05-07-2005 11:34

    Nu kan nævne et andet aspekt i vores verden. Tillid.
    Hvem tør man stole på? Hvem tør man ikke? Burde man stole på nogen overhovedet?
    Som jeg tidligere har sagt, handler livet for mig om at elske. Men som en klog mand engang sagde: When love is for the highest bidder, there can be no trust. With no trust, there is no love!

    Så for at elske skal man stole på folk. Man skal åbne deres hjerte for dem, og de skal acceptere det.
    Indtil det går galt. Indtil den dag hvor man står med et hjerte der bløder og tårer ned af kinden. Hvorvidt er det så værd at stole og elske? Hvorvidt er det så værd at.. at leve? For når man ikke kan stole på nogen, kan man ikke elske. Og når livet handler om kærlighed, og den ikke findes, så er der jo ikke noget liv?

    Hvordan skal man undgå at blive såret? Det kan man ikke. Men man kan gøre så de har sværere ved det. Nogle vælger så helt at lukke af. At "glemme" at der fiindes andre mennesker, og kun være sin egen ven. Aldrig få nye. Så undgår man at blive såret. Men lever man så?